Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Doğru insanı bulmak biraz şans işi. Bazen de o insan karşına çıkıyor ama sen fark etmiyorsun veya o zaman o kafalarda değilsin vs
Kalbini açık tutmalısın. Ben kadersel karşılaşmaları seviyorum. O yüzden çevrene bak. Yeni insanlarla tanış. Yeni ortamlara gir. Kısmet işidir bu.
61 Yorumla- 7 gü
Hisler başlarsa gerisi geliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)9 güİlla evlenicem diye düşünme çabalama kafaya takma, her gün boşanma aşamasında olan en az bir kadının şiddet gördüğü ya da ö. ldürüldüğü ülkede evlenmemek daha hayırlı ve güvenli sanki, insan tabiki hayat arkadaşı olsun istiyor her şeyini paylaşacağı hayatın yükünü beraber yükleneceği ama artık çok zor merhametli düzgün birini bulmak
85 Yorumla
Cevap sahibi9 güNasıl bi zenginlik bakıyormuşuz mesela, milyonları mı olacak evleri arabalar mı istiyormuşuz? Bu devirde memur bir erkek bile kirada oturarak tek başına ev hele ki çocuklu aile geçindiremez artık çalışmayan kadın mı var herkes kendi parasını kazanıyor işler ancak öyle yürüyor, ama siz bayılırsınız size köpek gibi davranan durmadan para harcatan evlenirken iliğinizi kemiğinizi sömürecek kızlara o yüzden siz de böyle kadınları göremiyorsunuz
Cevap sahibi9 güYa ne olacaktı kadınlar işi gücü olmayan biriyle mi evlenecekti evlenince taş mı kaynayıp yiyeceklerdi, anan baban öyle mi yapıyordu, bak gariban baban bok böceği gibi kalmamış ki sen olmuşsun, aynen erkeklerin hepsi çok zengin ondan merhamet yok kimsede 😂😂😂 ikisi o kadar farklı şeyler ki merhameti olmayan adamdan bi bk olmaz zaten
Cevap sahibi9 güboş ver amck bütün kadınları annen gibi sanma incel seni, sen elini * böyle pembe hayeller kurmaya devam et sen kadın olsan öyle yaparsın demek ki
- 6 gü
@cevap sahibi Kimle ne konuştun bilmiyorum. Sanırım o arkadaşın yorumları kaldırılmış ama şunu söyleyeyim. Şöyle bir yorum yapmışsın: “ ama siz bayılırsınız size köpek gibi davranan durmadan para harcatan evlenirken iliğinizi kemiğinizi sömürecek kızlara”
Bunu genelde erkekleri sönürmek isteyen manipülatif gold digger lar söylüyor. Geneli de twitter da finansal köle arıyor. Kafa yapıları iğrenç. Bu cümleyi kullandığın için senin de para avıcısı olma potansiyelin olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi6 gü@Alpha_Rules hahdjd alakası yok evlenmeyi düşünmediğim için hayatıma kimseyi dahi almıyorum, her yerde görmüyor musun nerde dediğim dedik hiçbir şeye tamah etmeyen kök söktüren kız var hepsi el üstünde tutuluyor kimse bir şey diyemiyor, ama nerede karşı tarafı zora sokmak istemeyen düşünceli davranan kız var zaten cepte görülüyor değeri bilinmiyor üzülüyor sıkıntı çekiyor, bunları illaki tecrübe etmeye gerek yok görüyoruz duyuyoruz okuyoruz, Allah herkesi kendi gibilerle karşılaştırsın ne diyim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
10 güYaşla çok alakası yok bence doğru insanı bulmak biraz da şans ve zaman işi sırf evlenmek için biriyle olmak yerine gerçekten sana huzur veren biriyle karşılaşmayı beklemek daha mantıklı geliyor bana
45 Yorumla- 6 gü
Yaşla alakası yok mu 😄hahaha güldürdün. Kadının yaşı arttıkça değeri düşer. Biraz araştır derim. Kadının en çekici ve verimli olduğu yaş 18-24 yaş arasıdır.
- 3 gü
@Alpha_Rules erkeginde 34 gelince değeri düşüyor ozaman en iyisi 25 29 arası
- 3 gü
Bunun yaşla alakası da yok genle var 28 yaşında birini 20 zannedende var
Kardeşim 29 yaş yaşlılık değildir. en güzel zamanlardasınız. Bu endişe ile yanlış karar vermeyiniz. Allah ın vardır elbette bir takdiri. İyi gözlemleyin. Bazen siz harekete geçebilirsiniz. Çevrenize niyetinizi belli edin. Birde bol bol hayır dua edin. Olumsuz kelime cümle kurmayın. Elbet bir yerden bir kapı açılır.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşlar hayatının en güzel keşif dönemi aslında. Kendini bulduğun, hobilerine sarıldığın her an, doğru eşi kendine çekiyorsun. ❤️ Önemli olan "koca bulmak" değil, senin için en doğru, en uyumlu ruhu hayatına davet etmek. 🦋 Kendinle barışık, mutlu ve huzurlu olduğunda, o da gelip seni bulacaktır. Bol bol gülümse ve hayatın tadını çıkar. ✨
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 10 güerkek ara bulursun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
6 güDüzgün kıriter oluşturursan bulursun tabi emin olmakta önemli ama seni tenzih ederim tanımıyorum ama çogu kızlar evlenmeden işte şu kadar altın isterim şukadar parası olsun evi olsun arabası olsun diye bakmamak gerek tabi evi olsun parası olsun ama en önemlisi insan olsun halden anlasın parası olsun ama sana sahip cıkan olsun tabi gidipte sende işte 200 bin aylık kazansın diyenler tarafındaysan işin zor yani orta derece kendi yaşamın nasılsa ona göre bir kıriter bul ona göre de kişiler cıkar mutlaka hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Mütevazı olursan mantıklı olursan bulursun.
Senin uçuk isteklerin var diyemem çünkü seni tanımıyorum, ama genel olarak kadınlarda gözlemlediğim şudur ki kadınlar mümkün olmayan bir şeyi istiyorlar. İmkansızı istiyorlar.31 Yorumla- 4 gü
o her boku isteyenlerin burçlarını sor bi çogu hava ve ateş burcu kadınıdır onlar maymun iştahlı doyumsuz oluyor genellikle. erkekleri de aynı çünkü. itaatkar halden anlayan kadın tipi arıyorsan yengeç balık boğa ve eğer anlaşabiliyorsan da başaktan şaşma
Gizli Üye(25-29)9 güBöyle kocasızlığa susamış gibi davranma ve erkekler kendi peşinde koşan kadınlardan hoşlanmazlar kendini ağırdan sat doğru kişi elbet bir gün karşına çıkar ve bu işler yaşla alakalı değil şans ve kaderle alakalı evlenmek için evlenmek Bana pek mantıklı gelmiyor doğru kişi karşına çıkar aşık olursun evlenirsin ama evlilik değil heyecan arıyorsan o ayrı o işler öyle hemen olmuyor
12 Yorumla
Cevap sahibi8 gü@genco_44 valla erkek görünce yapışıyor gibi böyle tipler konuşmalarından bunu çıkardım bazı şeyleri beklemen lazım nasip kısmet hemen yaşım geçiyor diye atlayanlar bu sefer iyisini kaçırıyolar etrafımda çok var örneği
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 gü29 büyük bir yaş mı? Öncelikle sakin ol ve kendi hayatını yönetmeye devam et. Geç kalıyorum diye Herhangi birini kabul edeceğine kendi hayatını kazan ve bir gün dengine denk geldiğinde o zaman şans verirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 güSen çok doğru kızsın ya doğrusu da ne olur allahım gelsin diyordu evlenmek için. 1 gecelik FB takılmakla evliliği bir görüyorsunuz yazık. Yokluktan ski düşse gene de böyle "yumurta popona gelmiş" evlenmek için evlenen kadınlarla asla evlenmeyin. Mutsuzluk, uğursuzluk, işkence vaad edebilir bu surtukler size ancak.
00 Yorumla
10 güben de 30 da bulamıyorum karşıma milyon tane erkek çıkıyor ama hepsi berbat ya yük dert stres ahlaksız düşük tipsiz parasız. asla beni mutlu edecek hoşlandığım bir tip yok. erkekler çok düşük.
32 Yorumla- 9 gü
Belki de sen fazla kibirlisindir hatun..
Bir de buradan bak
Bendede aynisi. Sevgilimden dün Daha yeni ayrildim. Günlügümü ondan sakladigim icin kavga cikartti dayanamadim bos yere huzurumu bozan biriyle olmaz dedim , ayrildim … isimiz zor. Erkekkerin cogu dogru degil. Bence yanliz kalmak en iyi sey
10 YorumlaBende doğru kadını arıyorum.
Her iki taraf içinde artık çok zor doğru insanı bulmak
Sabırla arayacağız bulacağız ne vaktinden önce Güneş doğar ne vaktinden önce çiçek açar Her şeyin bir zamanı var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
9 gü45 ve üzeri yaşındaki erkeklerin olduğu ortamlara git. Tanışmaya çalış. Sohbet et. Ama ilgi gösterme sadece normal tanış. Onlar ilgi gösterirlerse sen de karşılık ver. Erkekler tanışmayı kendileri başlatmayı severler
01 Yorumla- 6 gü
Amacın asla direk evlilik olmamalı. Önce cinsel ilişki, sonra sevgililik, sonra kendini sevdirmeye çalış, sonra evlilik
- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
10 gü30 yaşındakiler de bulamıyor. Erkekler yönelimlerini saklıyorlar bence
55 Yorumla- 10 gü
@isminisöylemesem_ evlilik sözünün duyan erkek kafasını deve kuşu gibi kuma gömüyor düğün masraflarını düşününce en mantıklısı bekar kalmak diyor
- 10 gü
Hemen de iftira atmışsın.
Bahsettiğin şeyle alakası yok. Kadınların %90'ı erkeklerin zirvedeki %10'luk kesimini elde etmek istiyorlar (hatta belki %1) , o yüzden her iki taraf da yalnız.
Her gün mesaj kutunuza 500 tane erkek yazdığı için doğal olarak "bu kadar talep olduğuna göre ben galiba süper bir şeyim ya" düşüncesine kapılıyorsunuz. Oysa ki o mesaj atanların tamamı bedava cinsellik peşinde. Talep çok ama aslında talep yok. Olanı da siz beğenmiyorsunuz.
Erkeklere gay iftirası atmadan önce bu bahsettiğim gerçeğin farkına varmalısınız.
Dengine razı olmayan her kadın eninde sonunda hatasını anlayacak. - 9 gü
- 9 gü
@düşünmektükenmektir desteğiniz için teşekkürler :)
- 9 gü
@ipekyolu Aynen reis.. Ama iş işten geçmiş oluyor.. Sonrası malum: soluğu mahkeme de alıyorlar.. ki bunlar şanslı olanları.. Maalesef bir çoğu yerin altında bunların şu an, sayısı günden güne artıyor.. Haberi görüyoruz.. Bazıları da kolluk güçlerinin peşinde biri olmazsa öteki olur diye koşturup duranlar var.. O malum şahıslarda bana bir şey olmaz deyip fırsat kolluyor tabi.. Bekarım deyince inananlar var.. Adam evliyim dese bile olsun diyenleri görür olduk.. Beden benim hayat benim kime ne bundan diyenler de çıkıyor.. Kim kimi şparsa olmuş zaman whayy ki whayy halimize diyenleri duyar gibiyim..😁
bu işler kısmet işi yaşın zaten geç değil. ayrıca böyle şeyler herkesin hayatında aynı seyirde ilerlemiyor o yüzden yaşı falan yok sen kendine odaklan ve çevrendekilere de belli et niyetini Allah karşına hayırlısını çıkartır. ve her zaman hayırlısını iste Allah'tan hayırlısı ve kolayı olsun de.
10 Yorumla
10 güKoca arayaşına girerek bulamazsın sadece ona söyleyeyim
40 Yorumla
6 gü25 yaşındayım, eşim yok ODTÜ mezunuyum, arabam var, babadan zengin değilim kendi alın terimle çalışıyorum. Bende bu soruyu soruyorum kendime bu işler biraz şans işi bence bana çok bilge bir kadın: Sen bahçeni güzelleştir o kelebek bahçene konar yavrum demişti.
00 Yorumla
9 gü34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli isen gel kız evlenelim biz 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Çevrende kimse yok mu/
arkadaşlarının arkadaşlarının arkadaşları ile ortamda bulun tanımaya fırsat ver.
kafana yatan olursa gorusursunzs
ise yaramaz biri olacağına adam gibi biri olsun.
önemli olan o.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 güArtık evlilikler uzun sürmüyor ya , bence en Garanti yol kariyer yapmak, ben şu an biraz pişmanım ama geç değil tabi de bilmiyorum kafam karışık ama evlilik için dediğim karar doğru 🦦
00 Yorumla Hayat önüne fırsatlar getirir ne zaman nerden geldiği belli olmuyor o anki ruh halin etkiliyor seninde karşına çıkmıştır illa demem o ki kimse 4 4 lük değil iyi tarafı kötü tarafından fazla olan birisi çıkarsa değerlendir benim gibi yapma sonra bakarsın ardından gidip evlendi çoluk çocuğa karıştı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 güÇok genel bir başlık olmuş ve bu soruya cevap verebilmek için seni biraz olsun tanıyor olmak gerekir.. hiç tanımadan söyleyeceğim tek ifade sen koca bulmayacaksın koca seni bulacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 8 güBir adet seccade ve kıble el aç rabbimden iste zaman çok kötü
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 güNedenki bir sebebi vardır ilk önüne gelen kısmetini geri çevrime allah ilk gelen doğuru insan dır unutma
12 Yorumla- 9 gü
Ayen doğru diyon
10 güSenin yaşlarında bir kadın vardı akraba , iş yerinden bulmuştu birbirlerini çok da tanımıyorlardı evleniverdiler
11 Yorumla- 10 gü
Senin avlanma alanın işyeri bunu bir cebe koy önce. Yürüyebildiğin kadar yürü.
Gizli Üye(30-35)10 güAnneannemin dediği gibi eskide kaldı her şey sevgide aşkta anlayışta. Şu an evliliklerin görünmeyen yüzü çok kötü. Genellemeyeyim ama sadakatte kalmamış anlayışta
22 Yorumla- 9 gü
İyileri iyiler bulsun
Cevap sahibi7 gü🙏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Doğru eşin ksden çıkmayacağı kesindir. Onun dışında çoğu şeyi deneyebilirsin.
20 Yorumla
10 güKoca arayacağına ayaklarının üstünde dur parani kazan hayatina bak o kadar da önemli değiler yani mesele iyi birine denk gelmek bu devirde o da çok az
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 güben 40 a geldim daha doğrusu denk gelmedi yaşa bakmıyor tamamen kader
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 güKimsenin artık evlenmeye niyeti yok dost hayatı felsefesi oldu cınsellık yasayalim evler ve hesaplar ayrı olsun herkes kendini idare etsin
00 Yorumla
9 güEl cevap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 güİşyerinde senin yaşında bir ay evli kalıp boşanan sonra da çarşaf değiştirip gibi erkek değişen hatun kişiden çok çok iyi durumdasın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 28 yaşındayım evlilik hiç umrumda değil kendime bakmaya başladım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 güDoğrusunu ararsan zor bulursun yazmışlar da pardon yanlışını mı arayacaktı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
10 güÇalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız kimsenin nefes kokusunu çekmeyin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 güAilene söyle onlar sana ciddi birini bulurlar hemen
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Trendyol dan
ya da helal evlilik uygulanmasından 😁10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşverrrr yaa kendin için yaşa eğlenmene bak. Ne yapacaksın kocayı dırdırı ekonomik sıkıntılar cabası kaynana saymıyorum bile
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 güburada degil burada eglenmelim
bulursun sansin iyi giderse belki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
6 güDiyanetten soruşturun diyeceğim ama artık oradan bile doğru insan çıkmayabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu işler kısmet. Ortalık k*riz dolu, elbet birini ikna edersin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 güDoğru olduğunu düşündüğümüz hayatımızın aşkı sandığımız kişilerin bile bambaşka çıkışını görüp soğuyabiliyoruz yani aşk meşk boş iş mantıkla karar alacaksan al çocuk sahibi olma derdin varsa ama aşk sevgi biten bir şey yaşayarak gördüm. Aşktan ölsen bile karşındakinin yaşattığı hayal kırıklıklarına bi yere kadar katlanırsın sonra bi bakmışsın bıçak gibi soğumuşsun
00 Yorumla
9 güBurdan olmayacağı kesin, şimdi gel tanışalım desem gelmezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 güBende bulamıyorum bı eksiklik var demekki zamanı var daha
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Kadınların çoğu yetinmez doğru erkeği bulunca da sadakati gösteremez biter aylar içinde
00 Yorumla
9 güBen de bulamadım umarım düzgün biri çıkar karşına nasip işi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
9 güBunu bir sorun ve ihtiyaç olarak görmekten çıkardığın zaman doğru kişiyi bulacaksın..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 güAslında burada çok bekar var ama herkes uçuk kriterler peşinde
00 Yorumla
9 güBende bulamıyorum doğru kişiyi nereden bulacağımı da bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Ulan evlenenler bin pişman, siz evlilik de evlilik diye deliriyorsunuz. Poh mu var evlilikte
07 Yorumla- 9 gü
Poh ne demek
- 9 gü
Yine anlamadım
- 8 gü
😂😂😂
- 8 gü
Aynen napacan
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Kotu insanlarin hirtlarin pesinden kosmasayin bulursunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
10 güNasip bu işler ama kadınlar doğru seçimi pek yapamıyor
00 Yorumla Acele etme kısmetin nasıl ne zaman ve nerede çıkacağını bilemeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 güHep aynı resme bakarak ancak o bakılan resim içindeki farklılıklar kadar yol alabilirsiniz.
00 Yorumla
10 güÇevrendeki insanların illaki sana uygun bir tanıdığı vardır. Bu yolu kullanabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
10 güKriterlerin neler peki?
Çok mu ağır kriterlerin var?00 Yorumla
10 gü100 tane erkrk var sadece su sitede. Sec begen iste.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güŞimdi ben de arıyorum tanışacağım birisini tanışalım devam cevapsız kalır yazdığım mesaj.
02 Yorumla
Soran4 güMesleğin ne
Cevap sahibi4 güBilişim, senin?
6 güÜyeliğimi açalı daha 5 dakika oldu, karşıma çıkan ilk soru bu. ^^ :)
Bulmayın derim. İnsanlar artık yarı yolda bırakıyor. Ailemi bile karşıma aldığım, uğruna her şeyi göze aldığım kız, beni nikâh arifesinde terk etti.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 güboş ver zaten çokta matah bir şey değil evlilik. yoksa zorlamanın manası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 gü44 yaşındayım, ben de hâlâ bulamadım. Artık çok takılmıyorum, çünkü bu işlerin biraz da kısmet olduğuna inanıyorum. Sırf olsun diye yanlış biriyle olmak yerine doğru zamanı beklemek daha mantıklı geliyor bana.
00 YorumlaSanaldan bulunmaz ya vakit kaybı iletişime acik birimisiniz aslında cilveyle falan çekilir hemen bir gülümsemeyle bile niyet belli olur diye düşünüyorum 😅
11 Yorumla
7 güTam evlenme çağı, çok takıntı yapma doğru insan karşına çıkarsa evlen , çıkmazsa da çok bişey kaybetmezsin, herkes evlenecek diye bi kural yok ya da her evlenen mutlu olacak diye
00 Yorumla- Devamını Gör (217)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat