Aşk İlişkileri 10 sa Bir ilişkide "mizah uyumu" önemli mi? Opacarophile_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çok ciddi, mantıklı bir insanla tamamen neşeli ve her şeyle dalga geçen birinin ilişkisi yürür mü?#Aşkilişkileri Bir ilişkide "mizah uyumu" önemli mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 10 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mizah yapabilen zekidir.. Elbette uyumluluk şart.. Yaptığım espri havada kalırsa ikinciye belki üçüncüye yapmam.. Zamanla beni de köreltir.. Ben kahkaha atmaktan konuşamaz hâle gelecek hatun isterim.. Bunu yapabiliyorum çünkü.. #Vesselam 1 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 9 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sürekli yaptığım esprileri anlamadığı için açıklamak zorunda kaldığım bir sevgilim vardı da, en son dayanamayıp ayrılmıştım asddjdk 1 1 Yorumla Opacarophile_ 9 sa Püff çekilmez hiç beee😅 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 9 sa Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Önemli.. 1 2 Yorumla Opacarophile_ 9 sa Cinsellik kategorisinden alır mısın sorumu ❤️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 9 sa Aldım 🩷 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 sa Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çok önemli gerçekten 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 9 sa Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Evet o da bir nevi önemli 1 0 Yorumla
YakaaPaçaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 10 sa Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Yürümez. Karşıda kini de buzdolabı yapar. 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 sa Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Evet önemli 1 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 81% 6 sa Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok degil 0 0 Yorumla
Pişmaniyemsi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 9 sa Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Müko yürür 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 10 sa Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dalga geçen yürümez 0 0 Yorumla
Zıbın003 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 sa Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 sa Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. En önemlilerden biri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mizah yapabilen zekidir.. Elbette uyumluluk şart.. Yaptığım espri havada kalırsa ikinciye belki üçüncüye yapmam.. Zamanla beni de köreltir..
Ben kahkaha atmaktan konuşamaz hâle gelecek hatun isterim.. Bunu yapabiliyorum çünkü..
#Vesselam
Sürekli yaptığım esprileri anlamadığı için açıklamak zorunda kaldığım bir sevgilim vardı da, en son dayanamayıp ayrılmıştım asddjdk
Püff çekilmez hiç beee😅
Önemli..
Cinsellik kategorisinden alır mısın sorumu ❤️
Aldım 🩷
Çok önemli gerçekten
Evet o da bir nevi önemli
Yürümez. Karşıda kini de buzdolabı yapar.
Evet önemli
Yok degil
Müko yürür
Sanmıyorum. Olmaz.
Mantıklı olmak her zaman iyidir
Önemli
Dalga geçen yürümez
Evet
En önemlilerden biri
Kesinlikle önemli