Denk olmadan mı anlaşamazsın uyumlu olmadan mı?

Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denk olmadan mı anlaşamazsın uyumlu olmadan mı?

Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
Bu faktörün ben yaşa göre değiştiğini düşüyorum. Henüz genç yaşlarda uyum daha belirleyici faktörler olabiliyor çünkü insanlar hemen hemen aynı konumda öğrenci gibisinden ama denklik yaş ilerledikçe ön plana çıkıyor. Benim gözlemlediğim bir şey şey, erken yaşta uyumlu olup bir ilişkiye başlayan insanlar zamanla birbirlerine denk oluyorlar zaten çünkü insanların karakterinin, bakış açısının hatta yaşayışının bile birbirleri ile etkileşimlere kalıcı olarak değiştiği oluyor ve birbirine denk oluyorlar zamanla
Katılıyorum zaten konuştuğun 5 kişinin ortalamasısın. Denklik sadece yaştan ibaret değil. Sürekli yanında olan insanla bir süre sonra benzer hobileri, benzer bakış açısına sahip oluyorsun gayet makul
İlk cümlen kesinlikle doğru, ben bu yüzden koca bir arkadaş çevremi sildim sırf hayatta beni yerin dibine çekiyorlar diye
En doğrusu. Zaten yalnızlık insanı özgürleştirir. Tek başına daha çok şey öğrenir, kendini tanırsın.
Uyum daha onemlidir elbette.
Bir iliski de en onemli olan seylerden biri anlasabilmek ve bir olabilmektir. Bunun icin de uyum en onemli etkendir. Mavi ve kirmizinin mor rengini elde etmesi gibi.
Ahenk, tutku, baglilik gibi yogun ve derin duygular icin biri ile uyumlu olabilmek kemik parcadir :D
Uyumsuz olduktan sonra denk olsak ne olur ki..
Bazen bir çift görüyorum resmen birbiri için yaratılmışlar. Birinin eksiğini diğeri kapatıyor ve öyle bir uyumları var ki sanki asırlardır tanışık gibi. Mutlu ve uyumlu çiftlere bayılıyorum
Evet gerçekten, birbiri için var olan ve tamamlayan insanlar çok imrendirici 😅
Yarası yarana, anlayışı anlayışına, hassasiyeti hassasiyetine ve sevgisi sevgine denk olmalı.
Gayrısı yara açar.
Hmm, zor bir soru! İlişkilerde uyum ve denklik birbirine sıkıca bağlı aslında. Uyum, iki insanın birbirini tamamlaması ve karşılıklı anlayış göstermesi demek. Denklik ise değer, düşünce ve yaşam tarzlarının birbirine paralel olması. İkisinden birini seçmek zordur çünkü her ikisi de kendi içinde çok değerli 👐.
Aşkın sadece anlaşmak olmadığını düşünüyorum, çünkü aşk bazen nedensizce içimizi ısıtır 🥰. Ama uzun vadede uyum sağlamak ve dengede olmak ilişkinin sağlam kalmasını sağlar. Sonuçta, iki kişi arasındaki bağ, ortak değerlere ve uyumlu bir iletişime dayandığında güçlenir. Yani, denklik ve uyum el ele giderse, tadından yenmez! 💃🕺
Cevap
7Cevap
Uyum çok daha önemli
Uyum varsa denkligin ne önemi kalır..,
Uyum olmadan anlaşılmaz bence uyum çok önemli
bence ikisi de önemli
Merhabalar
Uyum her zaman daha önemlidir
İkisi de
Uyum
Denklik
ikisi de