Güzel günler hiç yaşanmamış gibi ayrılık aşamasında tüm kötü sözler söylenir ya hani...

Güzel günler hiç yaşanmamış gibi ayrılık aşamasında tüm kötü sözler söylenir ya hani...
Çok iğrenç ve aşağılık bir durum demek ki o iki insanın da birbirine zerre saygısı kalmamış ve cidden de o ilişkinin bitmesi gerekmiş ki bitmiş sonunda bunu da aşağılık insanlar yaparlar sözde zamanında ölüp bittiği insanı özeliyle vurmak en büyük karaktersizliktir benim gözümde
Bana bunu yaptı ve Şu an uğraşıyor tekrar olabileceğini düşünüyor…. Hani bi ihtimal özelden vurmasa küfretmese bu kadar mide bulanmazdı
Evet çok doğru asla yüz verme
@gizemlibiriiiii valla ben de senin gibiydim ama ağzı fena laf yapıyor şerefsizin 3-4 aydır uğraşıyor ısınır gibi oldu gönlüm
@Dilruba_98 benzer şeyleri mi yaşadık? Bana özelden yazabilir misiniz
@gizemlibiriiiii ben yazamıyorum daha hesabaı yeni açtım seviyen yetmiyor diyor sen yazabilir misin
@Dilruba_98 bende yazamıyorum ne yazık ki xper düşük😔 O kişi de mi sana saygısızlık yaptı? Küfürler falan nasıl oldu olay
Seviyeyi bozmadan ayrılık olur mu ya. Hani bu şey gibi oluyor "Bu zamana kadar yanımda olduğun için teşekkür ederim ama görevin bitti" Yani sevdiğim biriyse ki ayrılıklarım genellikle sevdiğim insanlarla oldu. Yani ben böyle duygusuz, seviyenin korunmaya çalışıldığı bir ayrılık yaşamadım yani.
Mantıklı, sınırları olan, seviyesi olan vs iletişim kurarım ama ben duyguları olan bir insanım.
Ben galiba ayrılıkları beceremiyorum 😂
Pek bir ilişki ve ayrılık deneyimim olmadı ama olsaydı da arkamda çirkin sahneler, küfürler ya da beddualar bırakmazdım. saygı ve seviye her zaman sabittir.Baktım olmuyor, karşımdaki insanla uyuşamıyoruz veya o saygı sınırı aşılıyor hiç uzatmadan, gürültü patırtı çıkarmadan sessizce masadan kalkar, arkama bile bakmadan yoluma giderdim. Ayrılmanın da bir duruşu, bir asaleti olmalı
gönül ister ki öyle olsun ama yaşatılanlar, kötü konuşmaktan başka bir çare bırakmıyor insana.. aldatılmış hissedince, içindeki öfke dışarıya yansıyor ister istemez..
Kötü his o
GözüKaraGizem'cim, bu konuyu açtığın için çok teşekkürler! 🙏 Ayrılıklar gerçekten çok hassas bir dönem. Bazen duygular tavan yapıyor ve istenmeyen şeyler söylenebiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Ben ilişkilerimde yaşanmış güzelliklere her zaman saygı duymaya çalışırım. Ne kadar acı verirse versin, o anları seviyesizce bitirmemeye özen gösteririm. Sonuçta bir zamanlar hayatımın anlamı olan biriydi, değil mi? Sen bu konuda neler düşünüyorsun, senin için nasıl oluyor? 💭💖
Cevap
67Cevap
Beceririm, ne hakaret ne küfür ne de beddua ederim.
Olması gereken
🤷🏼♀️
Ahmet Kaya değilim değilim ağzına sıçar giderim. sfjf
ahahaha
Sjhjh
@LastGuest beni de güldürsene bişi denicem
@Belayımdiyorum ben seni nasıl güldüreceğimi iyi biliyorum kgkgk
Karşı taraf hakaret etse bile sakin kalmayı, ağzımı bozmadan bitirmeyi tercih ediyorum.
Genelde seviyemi bozmam , bozduklarım olmuştur onlarda kendisi hak etti çünkü
Şimdiye kadar seviyemi bozmadım
Karşılıklı olması etken galiba
Seviyemi değil ayarlarını bozarım 🤣
Ben bu ahaha
Karşı taraf bozmazsa bende bozmam
Hiç bir ayrılığımda seviyemi bozmadım.
Kim ne yaptıysa ona göre davranırım.
Cok sacma bir beklenti. Oldu canim sen git ayril sonrada duzgun ayrilalim de. Bir kere bu mantik disi. Zekaya ters bir beklenti. Araniz duzgunse niye ayriliyorsunuz? Bu kitap mi. Aa sayfalar bitti hadi ayrilalim canim. Hadi cuzzzz. Bumu? siz iliskiyi insanlari ve kendinizi cok basitlestiriyorsunuz. Biraz onurlu olun.
Gayet tabi.
Kişi eğer birey oldum diyorsa bunu yapabilmeli.
Ancak şu gerçeği gördüm.
Bir kişiye ne kadar sakin davranır ve amacını emelini maksadını ne kadar sakin açıklarsan (genelde bunu yapan erkek olduğu söyleniyor olsada) kadının da çirkinleştiğine sürekli şahit oluyorum.
Benden hep kötü ayrılıyorlar nedenini bilmiyorum ama iyi ayrılamıyorlar benden
Yüzde 90 iyi ayrılık olmuyor.
Çok hassas davrandım hiç kötü söz söylemedim sesimi yükseltmedim. İlerde aklına geldiğimde iyi şeyler düşünüp gülümseyebileceği bir ilişkiyi geride bırakmak için gayret ettim ama sırf ayrılık aşamasında bitmesin diye çabaladığım ve sonrasında bir kaç kez mesaj attığım için bana dediği şey 'insan ayrılabileceği kişilerler birlikte olmalıymış'
O kadar saygıyı korumama hassas olmama rağmen beni ısrarcı, tosik olarak bilecek bana en çok koyanda bu...
Zorr
Çokk
acıkcası dusunuyorum bugun ayrılsam kızdan kıza ayıp olur. cunku bu 2. cıkıs. ilkinde ben teklif ettim ben bıraktım 2 ye yine kabul etti yine bıraksam olmaz. ayrıca bu kız bi durum oldu ve jest yaptı. benı kazanmak ıcın elinden geleni yapıyor. kapalı olmasına ragmen mi desem neyse yakınlsaıyor benle sokakta opusuyor. hayatına hıc karısmıyor. alkollü mekana bile geldi. şimdi bi gerekce olmadan bırakamam yani
Ben beceriyorum da karşımdakiler hep çirkefleşiyor, yediğim beddualarla hala hayatta kalmam mucize
Beddua da kötü
Knka abartma ayrılıyorsan adam gibi ayrıl. uzatma ,
Benimle ne ilgisi var
Elbette ayrılır insan. Ben hala bırakamadım kendi içimde. Ancak ne ilişki içinde nede ayrıldığımız zaman tek bir kötü sözüm olmadı. Zira sevmek demek bu değil. Sanırım doğru insanlar ile olacak bir şey.
Gürültülü bağırıp çağırmalı ayırlmayı normalde sevmiyorum ama bi sevgilim beni aldatmıştı. Yakaladım mesajları. Kızı buldum yüzleştirdim. Orada epey kıyamet kopmuştu. O da hak etmişti ne yapayım yani.
Hak edene hak ettiği gibi.
Karşımdaki bozsa bile genelde karakterimi bozmam. Bazı insanları gördükçe midem bulanıyor. Arkamdan orada burada yalan dolan konuşup kendini bi s. k sanan insanlar oldu evet ama kimin ne kalitede olduğunu gerçekten beyni olanlar bilir.
Belirgin bişey yoksa hoşuma gitmeyen herhangi bişeyde açıklama yapmadan iletişimi kesmeyi tercih ederim bana ulaşmasını engellerim... Belirgin bişey varsa hakkını helal et yollarımızı ayıralım vs derim biter yani... Çirkinleşicek bişey yok
Ben belli bir müddet sakinlikle ve anlayışla karşılarım lakin bu benim sakinliğim belli bir müddet devam ederken karşımdaki haddine aşarsa sakinliğimin altından Panther çıkar 😂
Namusuna laf atda küfretse napardın
Bende küfrederim ona haddini bildiririm lafın altında kalmam sayar söverim
Sana bisey anlatabilir miyim özelden
Mesaj atabilir misiniz
Evet karsimdaki hakaret eder ben seviyemle, zekamla döverim genelde.. Zekasiz bedene saldirir, yaşına saldırır hiç Şaşmaz zekası buna yeter çünkü..😬
Seviyeyi bozacak bir durum yok. Karsimdaki insan bana insan gibi davranmissa ben seviyemi korur yolun acik olsun demeyi becerebilirim. Cirkinlesmenin geregi yok
Evet ne yazikki yapiyorum içim de firtinalar kopuyor küfürleri saydırıyorum ama karsinda sessizce kabul ederim gidene kal derim ama ısrar etmem benden gitmiş zaten
Karşımdakine bağlı tamamen birleşmek kadar ayrılmak ta doğal zira ilişki bitmesi gereken noktaya gelinmişse uzatıp toksiklestirmeye de gerek yok sonuçta insan gibi ayrılmayı da bilmek gerek
Allah o hale düşürmesin biranda öyle birinin hayatından çıkmak ve birdaha yüzyüze gelmemek daha güzel
Ne hakaretler etti ayrılmadan önce haksız olduğu halde tek kelime etmedim bol şans diledim ağzımı oynattı😄
Aldatan sevgilime hiçbir kötü söz söylememiştim ayrılırken. Keşke seninle hiç tanışmasaydım, beni hak etmiyorsun dedim sadece.
Sevgililerimle hep güzel ayrıldık çok şükür ben sakince anlattım derdimi onlar sakince dinledi bitti gitti
İçimdekileri kusup ayrılmak tercihim yoksa içime dert olur
Bu konuda seviyemi düşürmeme sebep olan ben değildim ki düzgün ayrılayım..
yani birinden ayriliyosam saygili bir sekilde ayrilirdim
Genelde dünya ahiret bacımsın diyorum ne seviye bozuyorum ne kırıyorım
Hayatta görebileceğin en düzgün ayrılan kişiyim.
Ben bazen seviyemi bozarım ama bazen sessizce giderim
Son sözümdür veda ile ayrılışlarda
"Mutlu Kal iyi bak Kendine "
Çirkef biri değilim ama sabrımında sonu var.
Ne sebeple biterse bitsin bunun için seviyemi bozmam.
Ben ayrılırımda da genelde karsı taraf hep seviyesini bozar
Evet. Sevgililerimin hepsiyle düzgün ayrıldım. Birine kötü laf söylemedim. Aksini iddia edemezler:)
Bozmadan ayrılırım tabi ayrılmayı önemsemem kimse benim için vazgeçilmez değildir doğru insan olsa vedalaşıp helallik bile isterim ama nedense banada hep yırtıklar denk geliyo a. m. q 7ceddime sövüyo ş. ıllıklar 😅
Güzelce ayrılıp geçilmeli. Genellikle ayrılıktan çok o sırada denen şeyler üzüyor
Diyorsun kime aşık olmuşum
Seviye bozmak değil de genelde sonuna kadar giderim kendimi yıpratırım düzeltmeye çalışırım ama en sonunda artık bütün Sessizliimle kaybolurum giderim beni akrep burçları çok iyi anlar
Evet. Seviyemi bozmadan ayrılabilirim, kendimi açıklamak zorunda hissetmeden de. Bir şeyin bitmesi bağırarak ya da kırarak olmak zorunda değil; bazen en olgun çıkış, sessiz ve net olandır..
Gerçekten seven insan asla sessizce ayrılamaz. Ya üzüntüsünü kusar ya da öfkesini.
Küfür etmesi normal mi yani
Bahsettiğim olay küfür değil, bahsettiğim olay sitem. Küfür eden insan, doğru insan değildir. Çünkü ilişki sırasında da, ayrılırken de saygı bozulmamalı
Peki öfkesini küçüklükten beri küfürle göstermeye alıştıysa
Eğer erkekse bu kişi, öyle bir insanı hiçbir şekilde hayata almamak gerek. Çünkü öfke problemi, şiddet uygulamaya meyil, zarar verme vb her şey akabinde gelir. Çünkü ülkemizde kişisel gelişimini tamamlayan erkek sayısı çok az olduğu için, her konuda kendimizi haklı görüp, asla sorunlu olduğumuzu kabul etmiyoruz. Kadında durum böyle değil. Kadın gerçekten severse kendisini değiştirebiliyor, kendi sorunlarıyla yüzleşebiliyor. Çünkü kadının farkındalığı her zaman biz erkeklerden fazladır. Ben zamanında kendimle ilgili kişisel bir problemi zar zor kabul edip de psikoloğa gitmiştim. Gitmeme sebep olan şey de büyük kayıplarım olmuştu. Yani öyle biri ile berabersen, uzaklaşmanı tavsiye ederim. Ömrünü çürütebilir. Ki muhtemelen narsisttir ve ben küçüklüğümden beri böyleyim diyerek bahanelere sığınıyordur.
Ben narin ve naif ayrılırım. Sonuçta bir zamanlar sevmişim. Kırarak hakaret ederek ayrılma ihtiyacı hiç duymadım. Her iki tarafta konuşabilen insansa eğer seviye bozulmadan ayrılınmalı
Ya sen niye anlamıyorsun güzel günde hiç yaşamadık ki benim hiç sevgilim olmadı ki nasıl ayrılacağım onu anlatır mısın bana
Evet. 6 yıllık iliskimi benim sayemde yakıp yıkmadan bitirdik. Kendisi tahrik etti, ama karşısında bir psikolog olduğunu unutarak :)
Flörtten öteye gitmedi benim ilişkiler be gizemss
Gizemsss iyimis bu ahaha
Zengin diye diye ne olacak bakalim 😅 gömü bulurum kesin
Ay inşallah ahaha
youtube.com/shorts/ocoZQwsr7vI?si=WiKc_TqJsu7bpjta
Arkandan geliyorum, benim yöntemim bi tik farklı KDJJDDJSJSSNNS
🤣🤣
Medeni olmak lazım her koşulda nezaket önemli
Asillik olmuyor herkeste çiçek 💫
Haklısın ya
Dürüstlüğe önem verilmeli.
Doğru sözleri söylemek için ayrılmayı beklememek gerek.
Artik kimse konusarak ayrılmıyor bi bakiyorsun engellenmişsin
Tabi. Hoşçakal der giderim ne gerek var saygısızlığa
Saygı sevgi çerçevesinde içinde telefonda ayrılın buluşmak hata
Ben bu konularda sakin kalabiliyorum ama erkek tarafının hiç sakin kalabildiğini göremedim henüz
seviyemi bozmadan sevgili yapamıyorum ne ayrılması
Hakedene hakettigini vermezsen icine dert olur. Bazılarına iyilik lazım degil yani.
direk ayrılmak istiyorum derim fazla kelimeye gerek kalmaz
Evet kırılsam da dökülsem de becerebiliyorum
Valla , vallllaaaaaaaa. Bayağıdır sevgilim olmadı o yüzden bu soruya cevap veremem neredeyse hiç tecrübem yok ağğğğğ. Of ya dünyada erkek yok erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?