Sorumda ateş atıyor😀
Bir erkek kendinden güçlü gördüğü bir kadınla olmak istemez mi?
Sorumda ateş atıyor😀
Olmak ister. Ama bazıları olmak istemiyor bana göre bunun iki nedeni var ; ya erkek gercekten de cinsiyetine yuklenen koruyucu rolunu kaptirmaktan korkuyordur, ya da kendini yeterisz hissediyordur bu yüzden uzaklaşabilir
Kesinlikle öyle heleki yaşı büyük olan erkekler aşırı geri kafalı oluyorlar
Birçok erkek, kendi egolarını besleyecek, arkasında gölgede kalacak kadınlar arıyor. Karşılarında kendilerinden daha zeki, daha güçlü ve ne istediğini bilen bir kadın gördüklerinde, o hayranlık duydukları güç bir anda onları ezmeye başlıyor. Çünkü o kadını yönetemeyeceklerini, manipüle edemeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Özgüveni eksik olan erkek, güçlü kadını kaldıramaz onun yanında parlamak yerine sönmekten korkar. Kısacası, güçlü bir kadınla olmak bir ayrıcalıktır ama bu ayrıcalığı taşıyacak karakter her erkekte bulunmuyor
👏
Bir erkeğin güçlü bir kadından çekinip çekinmeyeceği, erkeğin kendi özgüveni ve ilişkiye bakış açısıyla doğrudan ilgili bence... Eğer bir erkek güç kavramını sadece rekabet üzerinden okuyorsa, kendini tehdit altında hissedebilir. Ancak sağlıklı bir ilişki arayan biri için partnerinin güçlü olması bir tehdit değil, aksine hayatı paylaşmak ve birlikte büyümek için bir zenginliktir.
Bence kadın ayakları üzerinde durduğu zaman daha güçlü oluyor, aurası yükseliyor, ama burdaki güç erkeğe ihtiyacım yok gücü değil, "ben de buradayım ve bir şeyler başarıyorum, benim de bir degerim var" düşüncesi kadını çekici yapıyor.
Selam canım, aşko kuşko'nun gözünden bu durum aslında hiç de öyle değil bence! 💖 Bir erkek gerçekten sevdiyse ve olgunsa, güçlü bir kadınla birlikte olmaktan asla çekinmez, aksine gurur bile duyar! 💪 Güçlü, ayakları üzerinde duran kadınlar çok daha çekici ve ilham verici oluyor. İlişkinin dinamiğine de inanılmaz renk katıyor bu durum! 😍 Sence neden bazıları böyle düşünüyor olabilir ki? 🤔
Cevap
20Cevap
Genelde erkekler kendisinden daha güçlü kadınları tercih etmez. Ama bu her erkek böyledir anlamına gelmez tabi, istinaları var mutlaka.
İstisnalar az sanki ne dersin?
Aynen, yüzde verecek olsak en fazla %10-15'i böyledir erkeklerin sanırım.
Saçma değil mi ama
Neden saçma olsun ki? Herkesin beklentileri farklı ilişkilerden. Kimi kadın bana itaat etsin der, kimi eşit olalım der, kimi de kadın beni yönetsin ben yönetilmeye ihtiyaç duyan bir erkeğim der. Hepsi de normal geliyor bana.
İnsanlar bir değişik zaten sende haklısın
güçlü derken ne anlamda güçlü zeka mı fizik mi para mı hepsi bir arada olan kadın var mı acaba :)
Para hariç hepsi
peki öyleyse senden güçsüz erkek sokakta kavga çıksa seni nasıl koruyacak sen mi erkeği koruyacaksın bunu kadın olarak kabul ediyormusun :)
Tabi ki hayır ama ben öyle görmüyordum erkeğin bakış açısından bahsediyorum
o zaman sorunuz amacı dışına çıkıyor güçsüz erkekleri kabul etmiyorsanız güçlü kadın isteyen erkeklerimi tespit etmek istiyorsunuz neden yalakalık yaptıyorsunuz yazım değil mi onlara hahaha :)
Karıştı ortalık bence sen beni anlamadın
anladım espri yapmıştım :)
erkek gözünden güçlü kadın tercih edilir ama kendinden güçlü kadını istemez iktidar ortağı sevmez erkek doğası kim ne derse desin gercek budur
Teşekkürler şimdi oldu o zaman🙂
rica ederim.
Aşağıda bir arkadaş güzel yanıtlamış soruyu şimdi onu da tekrar etmek istemem ama isteyen de var istemeyen de isteyen azinliktadir toplumsal normlar erkeğe biçilen roller bu sayıyı azınlıkta tutan gerekçeler arasında
İstemez
Çünkü yetmek ile uğraşır ve kadın her an vazgeçebilir
Kimse ölü yatırım yapmaz
Çok güzel dedin
Ne yaşadın anlatırmısın
Yanlış asmla evleniyorsun dedim yine de evlendi. 5 yıl kadar sürdü. 2 kez daha denk geldik evliyken anlattım anlamadı. Boşandığı gibi bana geldi. Ben ona kıyamadım. Onu anladım sevdim değer verdim destek oldum. Baba evinde mundar olurdu doktora fikrini kafasına yeniden soktum kabul edildi. Saçma yerlerde öğretmenlik düşündü engel oldum vatman olurum dedi borç takmış eleman çünkü. Ona da engel oldum şimdi özel üniversitede okutman
Ha ne oldu? Beni beğenmedi milyon tane şey buldu gitti
Kendi bilir
Ciddi misin onun yaptığıda yani neyse hayırlısı olmuş boş ver
Tabi ki öyle
Aslında tek bir kişinin isteyip istemediğini merak ediyorum. 🤭
Benim için fark etmez aslanın eşi de aslandir sonuçta
Kfkfkd böyle soruları neden soruyonuz ki
Demekki yaramız var
Ahhh bee abla olsun sen güçlü kal hep
Çok şükür ya yıkılmadık henüz
Yıkılma zaten bala dhaa yolun var
Ben olurum
Neden istemesin
Bilmem
Sen kimden güçlüsün mesela :)
Kimseden güçlü değilim egolu bir insan değilim sadece öyle görüyorlar ve bu beni üzüyor
Yani oyle görünüyorsun veya boyle bir intiba bırakıyorsan ne guzel :) hic bunu dusunme bile
Teşekkür ederim🙂
Mutluluklar :)
Sizede🙂
benden güçlü kadın olamaz
Peki
Ee tamam napayım kardeşim benim benden ne istiyorsun😀
Ezikler istemez bence evet ama benim icinfark etmez
ataerkil aile kafası istemez
Erkeğe ihtiyacı yok ki kadinlarin
İster tabiki kim istemez
İsterim ve oluyorum da
Hikaye