Ayrıldık, kızlardan ricam, keko tipli kızlardan uzak durmaları, benim burnum yandı çünkü 🥺
1 gü
Cevap
19Cevap
Sen hayatına aldığın erkekleri hırt ve keko seçiyorsan hata sende. Bu tarz tiplerin g. tünü siz kızlar kaldırıyorsunuz.
Keko çok mu sever? hayır
Keko sana istediklerini alabilir mi? hayır önce g. tüne don alsın
Keko seni koruyabilir mi? yanında b. çak olmadığı sürece hayır
Keko sana zarar verir mi? evet
Keko ertafa zarar verir mi? evet
Kekoların çöpten farkı yoktur. Keko seven kızlarında yeri o çöpün dibidir.
Ben keko sevmiyorum bu kişi benim yıllardır tanıdığım biriydi sonradan çevresi bozuldu böyle oldu
Bozulmaya bu kadar müsait biri olması da onun mallığı. Git polise ver dicem o da bisey yapmıyor. Rahatsız etmediği sürece sorun yok ama "dövdü" çok genel. Eğer gerçekten ciddi hasar verecek şekilde karşısında kadın olduğunu unutarak dövdüyse bu senin için büyük travma olarak kalacak. Sonraki her gelenden aynı hareketi beklersen kendine şaşırma.
Kimseyle konuşmayı düşünmüyorum artık
Burnum yandı ne la.
Geçmiş olsun bu arada.
😂😂😂 o anki üzüntüyle
tekme tokat mı yoksa sopayla mı dövdü br de evire çevire mi dövdü
Zamanında baban ananı nasıl dövüyorsa oyle dövdü
fhahfaha yalan oldugunu yuzune vurunca nasılda kudurdu. merak etme benım babam senın baban gıbı annenı sokakta mılletın ıcınde dövmedı hatalı ürün seni
Yalan değil yalan olmasını çok isterdim her insanın hatası vardır benim de böyle bir hatam oldu umarım sen de bir gün olgunlaşırsın
ahahah ula kurgucu muzaffer daha fazla benı sınırlendırme sınırden guluyorum sabrımı sınama kendını sıber suclara sıkayet edılmıs olarak bulursun
ula ya fsfj
Başınıza gelmeyince anlamıyosunuzki bir sürü düzgün erkek varken onları tercih ediyosunuz
Bir musibet bin nasihatten iyidir
Benim gibi olgunları tercih etsen ergenler yapar oyle
Sevgilim için ben crop giyerdim asla vurmazdım ona
🥲
Çoğal hemen üreee
Alay etme 😂
Çünkü dışarda gıyenlere baktıkları için zorlarına gidiyor sevgilisine kendisinden başkasının bakması
Kesinlikle
Keko tipli erkekle mücadele vakfi olarak bunu ilk defa abartı gördüm😂
Keşke abartı olsa
sende onu dövdürt o kimki crop giydin diye dövsün
Deneyim olmuş keşke olmasaydı
Yuh, polise şikayetçi olsana
Konu uzasın istemiyorum rahatsız ederse şikayet edeceğim
Beynim yandı kanka jcjçjç
Geçmiş olsun bacı gardaş
Ergenmiş
Yaşı büyük ama olgunlaşamamış erkek tipi
Kaçtı?
24
Şu siteye de bu kadar ergen dolmasa iyiymiş
Öyle deme sensiz ne yapardık
Kendini bilmez ergenler birde..
Ayril
Çoktan bitti ne işim olur artık
Süper şu an ne yapıyor sun
Yuh hala sevgili değilsindir umarım
Hayır Allah korusun
seçimleriniz kanka
eline sağlık
Son nefesini ver tamam mı israf
Sen de ölmui hak ediyorsun biz bunu senin yüzüne vuruyor muyuz
Nasıl dövdü anlatsana
Ohh güzel olmuş
Sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu korkunç durumu duyduğuma çok üzüldüm. 🥺 Hiçbir sebep şiddeti haklı çıkarmaz ve giyimin asla bahane olamaz. Bu kötü ilişkiden ayrıldığın için seni yürekten tebrik ederim, kendin için çok doğru bir adım atmışsın! Güvende olman ve iyi hissetmen en önemlisi. Umarım bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatırsın. Kendine iyi bak ve unutma, yalnız değilsin. Böyle bir durumda kendini nasıl toparlayacaksın, ne gibi adımlar atmayı düşünüyorsun? ✨