Merhaba Ben 27 yasindayim 7 Senegal önce esimle evlendim benden önce hapisde yatmisti tanistigimizda acik cezaevindeydi Ben onu Cok seviyodum hapisde olmasi bile umrumda degildi ailem istemedi ama Ben dinlemedim cok sorunlarimiz vardi Ben aydinliyim esim diyarbakirli cok degisik kültürlerimiz oyüzden hep tartisiyoduk ondan sonra hemen hamile kaldim bir kizim oldu ondan sonra yanlislikla tekrar hamile kaldim arka arkaya sorunlarimiz gittkce büyüdü esim cok aggrasivdi ozamanlar kavga edince biseyler kirardi küfür ediyodu ikinci bebek 2 aylikken ayrildik 1 sene sonra yine baristik ailesiyle konusmuyodum. Neyse baristik 3 ay bile sürmedi yine ayrildik Sonra bu ayriyken yine suc islemisti araniyodu biz ama hic kontagikesmemistik arada bulusuyoduk parka gidiyoduk bitürlü tam olarak ayrilamadik. Sonra bu yakalandi hapise girdigini duyunca hemen gittim yanina ve busefer cok pisman oldugunu beni artik mutlu edecigini söyledi bend0e cocuklar icin bekledim onu hep yanina gittik.3 ay önce acik hapisde hafta sonlari eve geliyor aslinda iyidi aramiziyi davraniyor isteklerimi yapmaya calisiyor bazilari onlarin kültüründe olmadigi halde yapmaya calisti beni sevdigini hiss ettim ama. Kavgalarimda oldu cünkü asiri kiskanc birde hapisde oldugu icin daha fenaydi. Küfür etti bikac kere bana sözverdi yine bidaha yapmicana. En son olay koptugu an Ben uyurkene handyme girmis 1 sene önceki emailerimde twitterde bir erkek sanatciya yazdigim yazilari görmüs ne yazdigimida söylüyorum Askim benim seni cok seviyorum;ölürüm senin icin hastayim sana böyle seyler biraz abartigimi kabul ediyorum. Neyse bunlari görünce delirmis gibi beni uyandirdi bana onlari gösterdi sonrada bikackez tokat atti bagrincida elliyle agzimi kapatti bikac saniye nefes alamadim sonra cekti gitti ailemede küfür etti ona hak vermedikleri icin ama ailem onun bana yaptigina kizdilar neyse Şu an cok pisman ve yalvariyor bana ve aileme sizce? Simdi bana köpek gibi pisman oldugunu söyliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Pisman olamazmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar