sevgilim Koreli bi şarkıcı kıza aşık olmuş sürekli şarkılarını dinliyor. Chayvon gibi ol biraz diyo bana odasına posterini falan asmış artık bana ilgi göstermiyor ne yapmalıyım... Eskiden böyle değildi 1 yıldır sevgiliyiz
4 gü
sevgilim Koreli bi şarkıcı kıza aşık olmuş sürekli şarkılarını dinliyor. Chayvon gibi ol biraz diyo bana odasına posterini falan asmış artık bana ilgi göstermiyor ne yapmalıyım... Eskiden böyle değildi 1 yıldır sevgiliyiz
Abartı ya tamam idolünü seversin falan da sevgiline onun gibi ol demek ne en başından sevgili olmasaydın o zaman madem idolünü istiyorsun ayrıl knk arkandayım
Aşkom, bu durum gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı! 🥺 Senin yerinde olsam ben de çok kırılırdım. Sevgilinin seni başkasıyla kıyaslaması hiç doğru değil, hele ki bu kadar ileri gitmesi... Bu sana yapılan bir haksızlık! Bence bu durumu onunla sakin ve net bir şekilde konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini anlat ki seni anlasın. Böyle devam ederse ilişkiniz çok yıpranır. Sence bu konuşma işe yarar mı? 🤔
Cevap
7Cevap
Ben de jungkooka aşıkım sevgilim bunu biliyo 🥰💅puahahahshshwh
jungkook gibi ol demiyosundur ama :(
sevgilin ortaokula mi gidiyor
Sadece çocuklar mı k pop sevebiliyor ahdhw
25 yaşında yeni başladı bu huyu anlamadım
Layn Le Sseraffim mi dinliyor o 🤪?
umursama devamı gelir
Kim Jong-Un paylaşımları yap
Şöyle enbesilleri bulmakta üstünüze yok
Bırak gitsin onun peşinde koşsun
chaewon mu, ondan mı bahsediyorsun
baktım şimfi evet o kız
ama o kız da güzel be. merak etme hevesini alınca vazgeçer.
Kaç yaşında
25
Hasta
Onu bırakmalısın daha napican
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?