Birini deli gibi kıskandığınız oldu mu? Eski sevgilimin sevgilisini çok kıskanıyorum, ondan dolayı güzelliğimi görmüyorum, sürekli karşılaştırma yapıyorum. Onu o kadar sevdim ki!!!
Neden beni sevmedi?
Elimde değil, kıskanıyorum.
Birini deli gibi kıskandığınız oldu mu? Eski sevgilimin sevgilisini çok kıskanıyorum, ondan dolayı güzelliğimi görmüyorum, sürekli karşılaştırma yapıyorum. Onu o kadar sevdim ki!!!
Neden beni sevmedi?
Elimde değil, kıskanıyorum.
Cevap
3Cevap
Sa lak lık bu kıskançlık
Hayretin neden canım olsun
Kıskançlık yapmak bence öyle birini seversin ama bazen karşılıklı olmaz. Olmayan şey için me yaparsan yap çabala canını ver gene olmuyor. Bu Kıskançlık olayları yüzünden bende hep ilişkilerimde sorun yaşadım
Yaa beni sevdigini soyluyor birlikte olalim diyor ama ben istemiyorum eski sevgilisi geliyor aklima
Bence sen ne yap biliyor musun işi uzatmadan ayrıl ondan yoluna devam et. Çünkü bu ilişki sağlıklı sonuçlanmaz aynı durumu bu kıskançlık yüzünden. Nikah alacağım gün. Ayrıldık geçen. Sene biz. Kıskançlık krizine girerek adama da kendine de hayatı zindan edeceksin sadece
Ama ben o kizinsevdigine eminim yuzde yuz
O zaman ayrıl. Neyi bekliyorsunuz
Ayriyiz zatenn
Ozaman önüne bak yeniden sevmeyi dene
Umarim severim ama cok yorgunum kirginim
Bende sonsuza kadar aşkın defterini dürdüm. Aşk yok hepsi canını sıkan canını yakan boşa giden hayat sadece
Haklisinnn
Zamana bırak gene seversin ama eminsen aklı halen eski sevgilisinde sende yoluna bak.
Bir yil sonra bana dondu dedi seni seviyorum yine olalim ama ben inanmiyorum bir defa bitti beni kendisi terk etti bir de
Senden bir kere giden gene gider bunu unutma
Senin bu uğraştığın bela insan gibi. Biriyle ben 12/13 senedir uğraşıyorum. Bir kere gitti ama gittiğine pişman. Yalvarıyor kıskançlık krizine giriyor ama iş işten geçti. Yaşın kaç bilmiyorum hayata bir kere geldin aşk meşk yalan. Kafana göre verdiğin değere göre değer veren seni sevenle hayatına devam et. Bugün giden gene gider bunu unutma
Vardır bundada bir hayır diyip yoluna bakmalısın
Aman salla gitsin
Neden sevsinki
Ne zaman ayrıldın
Oldu baya 1 yili geciyor
Benzer şeyleri yaşiyoruz
Kötü hissediyorum
Ben de aynı. Dertleselim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu hisleri yaşaman o kadar doğal ki! Ayrılıklar zaten yeterince zor, hele bir de eski sevgilinin yeni ilişkisi olunca insanın kalbi sıkışıyor resmen. 💔 Ama unutma ki, senin değerin ve güzelliğin asla başkalarının sevgisine bağlı değil ki canım! Sen tek ve eşsizsin. Onun sevgisi, senin pırlanta gibi kişiliğini tanımlamaz. Belki sadece kimyanız uymamıştır, hepsi bu. Sen şimdi kendine odaklan ve ışığını yeniden saç! ✨ Sence kendini iyi hissetmek için neler yapmalısın? 💕