Bugün sevgilimle 1. yılımızda fakat dün buluştuk öyle ben hediye aldım oturduk falan, bi konuda patavatsızlık yaptı sonrasında barıştık falan, gece de 0000 da mesaj bekledim ben uzun mesajla video yaptım o da sadece story attı, ama mesaj falan atmadı dalgınmış, ama instagramla uğraşıyordu profil fotoğrafı vs ve sevgilimmde aniden sinirlenme huyu var, zaten 2 haftada 3-4 kez benden ayrıldı hep beni haksız görerek falan sonrada barıştık...
Bana sinirlenince hemen ayrılmayı tercih ediyor "seni istemiyorum, bıktım senden, tahamülüm kalmadı" falan diyor...
Bugünde en son 3 saat önce ben aradım konuştuk ettik sonra,3 saattir yazmıyor tekrar aradım meşgule attı arkadaşımla oturuyoruz dedi, niye arayıp sormuyorsun diyorum yazamadım 2 saat önce konuştuk ya diyor, en azından telefona bak diyorum arkadaşıma ayıp oluyor diyor, ama aynılarını ben yapsam varya o kadar laf ediyordu ki,
Hoş değil hareketlerin diyorum "LA NAPTIM" diyor, laf anlatılmıyor
Az öncede aradı buluşalım falan diyor, dedim bi farkına var olayların çocukmusun dedim ya buluşmuyorum dedim, sinirlendirdi takmayarak tavırlarıyla
Arkadaşlar bu kızın amacı ney ya? Ayrılmak mı istiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer