Diğer Beni seven niye yok acaba? Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok mu çirkinim diye acaba Güncellemeler+1 yıl Neden yok Güncellemeler+1 yıl Söyleyin Beni seven niye yok acaba? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ballıpankek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl çirkin değilsin 0 20 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Çirkinşö Yorumla ballıpankek +1 yıl hayır Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Öyleyim Yorumla ballıpankek +1 yıl sus değilsin Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Öyleyim bok gibi suratım Yorumla ballıpankek +1 yıl bence sen kendini öyle görüyorsun Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Herkes öyle görüyor Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Mk nu yaşa kadar sevgilim olmadı Yorumla ballıpankek +1 yıl Sevgilin olsun istiyorsan özgüvenli ol biraz çirkinim falan diyenleri sevmez kızlar Yorumla Yujiİtadori +1 yıl * kozlarım geçmişini Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Skeyim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl İntihar etcem qm Yorumla ballıpankek +1 yıl Yok artık sen tedavi görmelisin Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bu tipin tedavisi olmaz Yorumla ballıpankek +1 yıl Kafan bozuk tipin değil Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kafam bozuk değil Yorumla ballıpankek +1 yıl bozuk Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Değil bakan yok mq Yorumla ballıpankek +1 yıl sebebi başkadır Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Değil Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çirkin değilsin kanka araban yoktur belki 0 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Yoo var arabam Yorumla Blacklonghair +1 yıl Püü niye düşen yok ben de merak ettim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Canım sıkkın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Utanmasam sevgi dilenicem bende yeter artık ühü 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bende Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Paran yok diyedir 0 5 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paran olsun yakisikli olursun bro Yorumla Yujiİtadori +1 yıl O zaman para kazanayım djjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paran kazab bakimli ol kizlari tinlama hep kendine yatirim yap hicbirine deger verme acimasiz ol kizlarin cogu senin dhdjdj Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Haklısın abi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet çirkinsin 0 19 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Of kf Cevap sahibi +1 yıl Yenimi bu hesapın Yujiİtadori +1 yıl He yeni Cevap sahibi +1 yıl Çirkinim diye zırlmazsan severler Yujiİtadori +1 yıl Yok valla yok Cevap sahibi +1 yıl Ozguvensizsin Yujiİtadori +1 yıl Çirkinim Cevap sahibi +1 yıl Öyle dusunmene sebeb ne Yujiİtadori +1 yıl Tipsiz olmam aynada bakıyorum tuhaf geliyor suratım Cevap sahibi +1 yıl Çok yakisikli degilsin evt ama kendinle baris Yujiİtadori +1 yıl Hayır barışamam tipsizim Cevap sahibi +1 yıl Çok yaşa o zaman ak Cevap sahibi +1 yıl Gber Yujiİtadori +1 yıl Tamam Cevap sahibi +1 yıl İlgi verin şuna Yujiİtadori +1 yıl İlgi istemiyorum Yujiİtadori +1 yıl Sevilmek istiyorum Cevap sahibi +1 yıl Cirkinim diye zirlama severler Yujiİtadori +1 yıl Peki
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye? 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bilmem niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çirkin değilsin
Çirkinşö
hayır
Öyleyim
sus değilsin
Öyleyim bok gibi suratım
bence sen kendini öyle görüyorsun
Herkes öyle görüyor
Mk nu yaşa kadar sevgilim olmadı
Sevgilin olsun istiyorsan özgüvenli ol biraz çirkinim falan diyenleri sevmez kızlar
* kozlarım geçmişini
Skeyim
İntihar etcem qm
Yok artık sen tedavi görmelisin
Bu tipin tedavisi olmaz
Kafan bozuk tipin değil
Kafam bozuk değil
bozuk
Değil bakan yok mq
sebebi başkadır
Değil
Çirkin değilsin kanka araban yoktur belki
Yoo var arabam
Püü niye düşen yok ben de merak ettim
Canım sıkkın
Para varsa tıp önemli değil
Utanmasam sevgi dilenicem bende yeter artık ühü
Bende
Paran yok diyedir
Doğru
Paran olsun yakisikli olursun bro
O zaman para kazanayım djjf
Paran kazab bakimli ol kizlari tinlama hep kendine yatirim yap hicbirine deger verme acimasiz ol kizlarin cogu senin dhdjdj
Haklısın abi
evet çirkinsin
Of kf
Yenimi bu hesapın
He yeni
Çirkinim diye zırlmazsan severler
Yok valla yok
Ozguvensizsin
Çirkinim
Öyle dusunmene sebeb ne
Tipsiz olmam aynada bakıyorum tuhaf geliyor suratım
Çok yakisikli degilsin evt ama kendinle baris