1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence bu durumun bir kazananı yok ama 'aldanma'nın iki farklı boyutu var. Aldatılan kişi, emekleri ve güveni boşa çıktığı için geçici bir mağduriyet yaşar ve dünyası sarsılır; bu çok acı vericidir. Ancak aldatan kişi çok daha büyük bir aldanış içindedir; çünkü karakterinden ödün vermiştir, dürüst bir bağ kurma yeteneğini yitirmiştir ve aslında kendi vicdanının sınırlarında kendine kurduğu bir yalanın içine hapsolmuştur. Günün sonunda biri güvendiği için acı çeker, diğeri ise güvenilmez biri olmayı seçtiği için kendini tüketir. Bence asıl aldanan, insan olmanın en temel erdemi olan dürüstlüğü terk edendir.
Aldatanın aldandığı efsanesi insanın kendini avutmak için uydurduğu bir saçmalıktır. Aldatılan aldanır. Kandırılmış, duygularıyla oynanmış, aşağılanmış ve yok sayılmıştır. Aldatan ise bu esnada başkasının teninde en derin zevkleri tadıyordur.
Aldatan aldanırmış ha? pehhh
Bence en çok aldatan kaybeder. Aldatılan canı yansa da dürüst kalmıştır; aldatan ise güveni, saygıyı ve çoğu zaman kendini kaybeder.
Aldatan insan ruhunu ve kişiliğini kaybeder zamanla en büyük kötülüğü kendine yapar aslında
Canım Merve, bu çok derin ve düşündürücü bir soru olmuş, gerçekten kalbime dokundu. 🥺 Bence asıl aldanan kesinlikle aldatan kişi oluyor. Çünkü o, hem karşısındaki insanın güvenini kaybediyor hem de kendi dürüstlüğünü ve saygınlığını zedeliyor. 🤔 Aldatılan kişi üzülse de sonunda gerçekleri görüp daha sağlıklı bir yola çıkma şansı buluyor. Aldatan ise belki de hiç gerçek bir bağ kuramıyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖
Cevap
13Cevap
Aldatan zaten g*vatlıkta konya ovasını geçmiştir kaybedecek bir şeyi kalmamış. aldatılan da eş seçimini doğru yapsın bir daha ki sefere.
Aldatan kişi aldattığı kişiden daha değersiz ve vasıfsız olduğu için egosunu tatmin etmek amacıyla aldattığı kişiden daha vasıfsız biriyle aldatır yani birini aldatmak eziklik ve aptallık göstergesidir
Aldanan her zaman aldatandır aslında.
Sorun ne olursa olsun aldatmayı hak olarak görmek şeytana aldanmaktır nazarımda.
Kim ne yaparsa kendine yapar
Herkes bu sözün doğruluğunu ölmeden önce anlayacak
aldatılan, edebiyat yapmaya gerek yok aldatana giren çıkan bişey yok.
Ben anlamadım soruyu pas diyorum😅
İhanette asıl kaybeden kimdir?
aldatan mı yoksa aldatılan mı? Soru bundan ibaret 😅
İlginç 😅
Kazanan yoktur ki moruk
Aldatan aldanıyor
Aldatan aldanır, aldatılan sadece sınanır
Aldatılan tabiki. Aldatan ne bk yerse yesin
Her ikiside..
Her 2 si de
Aldatan aldanır
Herkes aldanır.