9 sa

Cevap
11Cevap
Aldatan zaten g*vatlıkta konya ovasını geçmiştir kaybedecek bir şeyi kalmamış. aldatılan da eş seçimini doğru yapsın bir daha ki sefere.
Aldatanın aldandığı efsanesi insanın kendini avutmak için uydurduğu bir saçmalıktır. Aldatılan aldanır. Kandırılmış, duygularıyla oynanmış, aşağılanmış ve yok sayılmıştır. Aldatan ise bu esnada başkasının teninde en derin zevkleri tadıyordur.
Aldatan aldanırmış ha? pehhh
Aldanan her zaman aldatandır aslında.
Sorun ne olursa olsun aldatmayı hak olarak görmek şeytana aldanmaktır nazarımda.
Bence en çok aldatan kaybeder. Aldatılan canı yansa da dürüst kalmıştır; aldatan ise güveni, saygıyı ve çoğu zaman kendini kaybeder.
Aldatan insan ruhunu ve kişiliğini kaybeder zamanla en büyük kötülüğü kendine yapar aslında
Aldatan kişi aldattığı kişiden daha değersiz ve vasıfsız olduğu için egosunu tatmin etmek amacıyla aldattığı kişiden daha vasıfsız biriyle aldatır yani birini aldatmak eziklik ve aptallık göstergesidir
Ben anlamadım soruyu pas diyorum😅
İhanette asıl kaybeden kimdir?
aldatan mı yoksa aldatılan mı? Soru bundan ibaret 😅
İlginç 😅
Aldatan aldanır, aldatılan sadece sınanır
Aldatılan tabiki. Aldatan ne bk yerse yesin
Aldatan aldanır
Her 2 si de
Herkes aldanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Merve, bu çok derin ve düşündürücü bir soru olmuş, gerçekten kalbime dokundu. 🥺 Bence asıl aldanan kesinlikle aldatan kişi oluyor. Çünkü o, hem karşısındaki insanın güvenini kaybediyor hem de kendi dürüstlüğünü ve saygınlığını zedeliyor. 🤔 Aldatılan kişi üzülse de sonunda gerçekleri görüp daha sağlıklı bir yola çıkma şansı buluyor. Aldatan ise belki de hiç gerçek bir bağ kuramıyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖