Aldatmış mı, yanlış mı anlaşılmış?

Adam işten erken dönmüştür eve. Arabasını karşı kaldırıma park ederken evinden birisinin çıktığını görür. Üzerinde tulum olan bir tamircidir. Tamirci hemen evin önündeki aracına binip uzaklaşır. Eşinin karşı kaldırımdan hızla evine doğru geldiğini gören kadın panikler.

Adam, karısına "o da kimdi" diye sorar. Kadın, eşinin adamı gördüğünü bilmeden panikle "kim, neden bahsediyorsun" der. Adam iyice şüphelenmiştir, daha sert bir tonla "az önce giden adam" der. Kadın bi durakladıktan sonra "ha, o mu, ya şey işte" diye oyalarken sanki bir yalan düşünüyordu.

Adam iyice sinirlenir "kim dedim sana, ne işi var evde" der. Kadın devam eder "ya, işte tost makinesi çalışmıyordu ya, ona bakmaya geldi" der. Adam artık karısının kendisini aldattığından emindir. Tost makinesi için eve tamirci mi çağırılır, ayrıca, ben hallediyorum bu işleri, o niye ilgilensin, hepsi bir tarafa evde tost makinesi yok çünkü sabah tamir için yanımda götürüp tamirciye bıraktım" diye düşünüp, kadına bir sürü hakaretler sıralayarak, başka bir şey söylemesine fırsat vermeden kolundan tutup sokağa doğru fırlatır.

Kadın hüngür hüngür ağlamaktadır, çok ağır hakaretler duymuş ve sokağa atılmıştır. Adam ise çok sinirli, hayal kırıklığına uğramış ama gerekeni yapmış olmanın rahatlığıyla içeri girip kapıyı çarpmıştır.

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. Bu kısa hikaye kendi uyarlamamdır, finali güncellemede paylaşacağım. Sizden istediğim;

-Burada ne olmuş olabilir, Kadın adamı aldatmış mı, adam mı yanlış anlamış ki adamın da ciddi dayanakları var. Yoksa bir yanlış anlama mı var, nedir yani?

- Siz, aynı durumda ne yapardınız? Kadınlar kadının yerinde / erkekler erkeğin yerinde olarak yorumlasın.

Teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
İçeri giren adam, sinirle çalışma odasına gider, amacı bilgisayarından boşanma ile ilgili evrakları çıkartmaktır. Çalışma odasının kapısını açınca şok!

Tüm arkadaşları, akrabaları içeride ve içerisi süslenmiş püslenmiş, parti hazırlığı yapılmış. Kadın hamileymiş ve eşine böyle bir süpriz parti yaparak haberi vermek istemiş. Gelen tamirci ise içerideki ışıklandırma için gelmiş.

Kadın, kocası erken gelince süprizi bozmak istemediğinden panikleyip yalan söylemiş, sonra da toparlayamamış işte!