Bu tip insanları hiç anlamayacağım sormazlar mı adama ayrılınca mı kötü oldum diye
4 gü
Bu tip insanları hiç anlamayacağım sormazlar mı adama ayrılınca mı kötü oldum diye
Hayır sadece bir tane adam vardı. Markette çalışıyordum o sira adam markete gelip gidip konusmaya çalisiyordu. Böyle bir dusuncem olmadığını kendisinden de hoslanmadığımı benim için sadece market müşterisi oldugunu söyledim. Gelip gidip rahatsız ediyor işinden vs bahsediyordu. Olmaz dedim. Neyse bir gün icerde bölge muduru var kasada tekim ve dolaba bir şeyler yerlestiriyordum. Kasaya müsteri geldi. Sikayet edecek olsam şikayet edecek kimse yok bölge muduru kıl bir herif falan adam kasaya gitmeme de izin vermiyor. Dedim instagram adresimi veriyorum (söyledim) sonra konusuruz ikna oldu. Neyse bu yazdı bana. Davranisinin rahatsiz edici oldugunu ve asla böyle bir dusuncem olmadığını söyledim. Bu sefer işte belli bir yaşa gelmissin sevgilin yokta bilmem ne de seni kim alir vs dedi. Ben seninle evlenmeyi kabul ediyorum benden baskası almaz seni vs dedi. Ben de neden ozaman sürekli markete gelip rahatsiz ediyorsunuz hayır dememe rağmen demek ki sizin dediginiz gibi değilim. Ancak ben sizin hakkınizda olumsuz cevap vermekle iyi karar vermişim isinizden bahsetmekten baska meziyetiniz yok ayrıca bu karakterde birine şans vermemek dogruymus dedim engelledim
Çok dar açıdan bakmıyorum bu konuya.. Sormazlar mı adama, ne yaptın da bu hale getirdin adamı.. Kimse sadece ayrıldı diye küfür etmez.. Hak etmiştir, karşılığını almıştır..
Aşkooom, bu dediğin durum ne yazık ki çok sık yaşanıyor ve insanı haklı olarak sinir ediyor! 😡 Ayrılığın acısıyla baş edemeyen bazıları, kendi hatalarını gizlemek ya da durumu hafifletmek için ne yazık ki eski sevgililerine çamur atabiliyorlar. Ama sen asla kendini sorgulama, bu onların zayıflığı! 💖 Seni seven insan nasıl bir anda kötü olabilir ki? Senin başına böyle bir şey geldi mi? 🤔
Cevap
21Cevap
Yok, Allah var hakkımda tek kötü söz söylemedi. Bu da onun kalitesini gösteriyor.
Sevgiliyken ihanet eden beni sevse ne sevmese ne arkamdan istediği gibi konuşsun
Geçmişte yaşanılanlar orada kaldı. Ben ilişkilerimi ne kadar sevildim veya ne kadar nefret edildim üzerinden değil, ne öğrendiğim üzerinden değerlendirmiyorum.
Evet oldum. Aşkimdan olup bittigini soyleyen kiz ben aslinda asik degildim, kendini Allah zannediyordu falan dedigini okudum 😅🤷♂️
Birisiyle sevgili olmadık hiç ama bana sonradan ana avrat kaydığına eminim ama ispatlayamam sjsjsjs onun dışında olmamıştır
benımkının bana demedıgı kalmadı sureklı benden ayrılıyordu gerı donup duruyordu reddedınce agıza alınmayacak seyler soyledı
Valla oldu da diyemem olmadı da kendi haline bıraktığım için bilmiyorum sövdü mu sovmedi mi
Sevgiliyken sevilip ayrıınca sövülen biri olmadım. Kimseyi de bu hale düşürmek istemem.
Bi kisi anca bu kadar net anlatir beni tebrik ederim
Sevgi dedigin şey de çıkar ve menfaat bitene kadar günümüzde
İnsan gibi insanlarla muhatap olursanız böyle şeylere maruz kalmazsınız
Ben hiç kimsenin arkasından sövmedim ama benim arkadam sövenler olduysa da onun ayıbı
Hiç kötü bir ayrılığım olmadı
yooo ama vermeyınce abuk subuk yaftalar aldım
Aaa bu ben.. 😅
Yok bana kimse sövmedi
Evet çok sık oldum hemde
Sayılıp sövülmek işten bile değil. d
Bir kere oldu evet hiç umrumda olmadı
Olmadım ama o tür insanların sevgisine inanmıyorum
yüz göz olmamak lazım
Kötü söz sahibine aittir hıh😏
Sevgiliyken de sevilmemişim ki
Bu benim değil karşı tarafın değişimi olmuyor mu?
Hep öyle olmazmı
Olmadım
Oldum zamanında
Çok oldu
Olmadım
Hep sövdüm
Hak ediyorlarsa evet
Hayır asla
Oldummm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?