Arkadaşlar lise yıllarımdan bir kız var ve beni gerçekten seviyor üzerinden 6 seneye yakın zaman geçti hala kopmadı benden. Daha önce çok kez denedik olmadı ama bu defa gerçekten olsun istiyorum. Sorun onda değil bende o kızın annemden sonra beni en çok seven kadın olduğuna adımdan daha fazla eminim. Ve garip bir şekilde kader de bir araya gelmemizi istiyor. O rizeye okumaya gitmişti benim askerliğim de trabzona çıktı. Durmadan kader bizi birbirimize itiyor. Şöyle ki dün mutlu sonla biten bir aşk kitabını bitirdim kitap kapağını kapatmamla beraber onun mesaj atması bir oldu. Tam 6 ay sonra böyle bir zamanlamayla ne arıyorsun ben buradayım der gibi. Ve ben bu kadere boyun eğmek istiyorum. Onun bu sevgisinin altında ezilmek yerine karşılık verip onu mutlu etmek istiyorum. Benim ciddi mana da bağlanma sorunum var. Bunu yenip beni bu kadar seven bir kızı bir daha bulamayacağımı bilerek onunla gerekirse evlenmek istiyorum. Bu bağlanma sorununu nasıl çözerim yardım edecek psikolojik taktikleri olanlar var mı?
Uzun oldu biraz ama olsun okumak iyidir okuyun ve lütfen yorumlarınızla bana yardım edin.
Uzun oldu biraz ama olsun okumak iyidir okuyun ve lütfen yorumlarınızla bana yardım edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer