Sevgili olsun, arkadaş olsun, flört olsun, istediklerini alamayacaklarını anlayınca benimle iletişimi kesiyorlar, arada bir yokluyorlar, gelip sonra yine gidiyorlar
7 gü
Bende de durum çok farklı değil. Kullanmak isteyen çok oluyor maalesef, eskiden iyi niyetimden göz yumuyordum ama artık pek öyle yapmıyorum. Menfaatçi yaklaştığını ve sevmediğini hissettiğim an sonlandırıyorum
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve seni anlıyorum! 😔 Hiç kimse kendini kullanılmış hissetmeyi hak etmez. Unutma, bu tür davranışlar seninle ilgili değil, o insanların kendi eksiklikleriyle ilgili. Sen harika bir insansın ve etrafında seni gerçekten seven, değer veren insanlar olmalı. Kendine güvenmeye devam et ve bu durumu kabullenme sakın! 💕 Sence bu insanlara bir sınır çizmek nasıl hissettirir? ✨
Cevap
9Cevap
Herkes herkesi kullanıyor maalesef. Kimi maddi kimi cinsel kimi ruhsal
Ne istiyorlar ki
Mesela sevgilimle aylar önce ayrıldık ayrıldıktan sonra bana arada yazıyordu böyle cinsel mesajlar atıyordu sonra ertesi gün iletişimi kesiyordu bir kaç kere yaptı bunu sonra en son bana yine yazdı barışma amacıyla beni yanına çağırdı bende gittim yanına beni kendi arkadaşlarına gösterdi hiç bir şey konuşmadı benimle sonra beni durağa bıraktı ve gitti o günden sonra numaramı silmiş bir daha da ne masajlara baktı ne de yazdı kullandı beni resmen
Evet beni kendi oturduğu mahallede motorla gezdirdi arkadaşları buna baktı güldü ne yapmaya çalıştı anlamadım sonra beni durağa bıraktı gitti gidiş o gidiş
28 yaşında
Pardon 18 dicektim
Kolay biri olmayın
Kullandırtma
Öyle bir vibe veriyor olabilirsin
Bu zamanda herkes birini kılanma beşinde
herkes aynı sana ozel bır durum degıl
Beni de öyle valla
Kızların %90 ı aynı durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?