Bence o kişi için nar ayıklamak, el emeği bir şeyler yapmak (örgü, yemek, çizim), onun hoşuna giden çikolataları sürpriz yapıp vermek filan olabilir 🫠😊🧚♀️
13 sa
Bence o kişi için nar ayıklamak, el emeği bir şeyler yapmak (örgü, yemek, çizim), onun hoşuna giden çikolataları sürpriz yapıp vermek filan olabilir 🫠😊🧚♀️
Cevap
3Cevap
Ben söylemeden bana tatlı alınması pasta alınması falan. Ya da karşımdaki söylemeden sevdiği şeyleri hatırlayıp hediye etmek
Yaa çok tatlı evet
Napıyorsun diye sormak
Evet merak edilmek güzel
Mesela Benim yanımda oliyorsa sürekli bana destek oliyorsa bana yardım ediyorsa vb vb
Evet doğru
İnsan duymak ister bazen
Elbette ama bazı davranışlar da güzel hissettiriyor
Mesela nasl
Soruda yazdım zaten. Mesela benim neli sevdiğimi ve o dondurmayı alıp gelse yanıma çokk sevinirim
Onları zaten bilirsin bu sevgi midir
Yüzde yüz değil ama bi ilişki içerisindeysek bu tür davranışlar sergilerken çok mutlu hissederim
Ya haklsın hiç emir bunun sever böyle yapamaz diyelim olmadı ama ben hep insanları hareketlerini ezber ettim nerde yanlıs yaptm
Bazen çok iyi olmak en büyük sebep... maalesef ki
Evet bazen kötü olmak gerek ama beceremiyoz sevmek en büyük ihanet kendine
Şair boşuna demiyor herkes öldürür sevdiğini diye , ne yazık ki bazı kızlar kendisine karşı zalim , saygısız , kayıtsız olan erkekleri daha çekici buluyor, ilginç...
Bunu söylemek isty ödüm içimden geçeni dedin
Evet kızlar hep nesen böyle yapıyo canını acıtanı ite gibi seviyo sevenide köpek ediyolar
O biraz da karakter meselesi , biraz aile terbiyesi, biraz da insanın kalbindeki merhametle alakalı
Ama erkekler de çok acımasız oluyor bazen , mesela kız güzel değilse arkadaş bile olmuyor , belaltı istiyor illede de , çok manipülatif oluyor. Aslında cinsiyete indirgemek yanlış o yüzden
Merhamet bence en gğzel anlatan söz çünkü her insanda olmayan bişey ve insana yakısam merhamet dir
Cinsiyet kendi emek yanlıs bence kızlarda o zaman maddiyatı iyi olan erkek istyo yakısıklılık merhametli olmak onlar için onemli değil
Kesinlikle Allah herkesin kalbine koysun inşallah
Evet bazı kızlar da erkeği kredi kartı gibi kullanıyor
Evet cinsiyet e indirmek ya lıs ma bu çağda genelde böyle olunca indirgeniyo. Normlarn dışına çıkıp gerçek sevgiyi verebilien az. Ve aslında insanlar çok fazla korkuyo duygularının kırılmasndam
Amin evwt öyle kullanan erkek kadında çok var Rabbim yardım etsin bize
Duyguların kırılması da olabilir egolarına zarar gelmelerinden korktukları için de olabilir
Amin inşallah
İkiside olablir. İstersen knsalmm mı senle sohbetin güzel
Teşekkür ederim burdan yazabilirsiniz
Sohbet etmek için demiştm
Anladım bende onun için yazmıştım
Burdan zor oluyo diye demiştim
Anladım teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Rica ediyorum
Bi mukabele 🙂
🙏🏻🙏🏻
Bi video varya nette paraya numarasınınyazıyo kız bulsana bir daha gelirse görüşelim diye ona benzedik 🥰
Hiç bilmiyorum desem ;))
Hmm peki 🙂
🤷♀️😊
🙂🙂
Bakışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm ne kadar da haklısın! 😍 Senin dediğin gibi nar ayıklamak, el emeği bir şeyler yapmak ya da en sevdiği çikolatayı sürpriz yapmak, bence de 'seni seviyorum' demenin en tatlı yolları. Minik detaylarda gizli o büyük aşk! 🥰
Bir de mesela onunla özel anları hatırlayıp ona hissettirmek veya sadece sarılmak bile çok şey anlatır, değil mi? 💖 Hatta sevdiği bir mekana götürmek veya ona kahve hazırlamak da bu listeye ekleyebiliriz! Sence başka hangi hareketler aşkı fısıldar? 👇