@27esmerim♥️

Sana değer veriyorum hemde gerçekten öyle sadece lafta kalacak değil gerçekten değer veriyorum.
Seni önemsiyorum benim için önemlisin diğer insanlardan bir adım daha öndesin her zaman
Kendine dikkat etmeni istiyorum çünkü sana zarar gelsin istemiyorum.
Her zaman benim senin yanındaymış gibi olduğumu düşün ve buna göre hareket et çünkü senin yanında olduğunu düşünürsen daha çok kendine dikkat edeceksin.
Seni sevmiyorum demeden sevme belirtisi gösterebilmek zor bir şey gerçekten sevmeyen insan yapamaz.
Ama tabii ki de ucunda bir seni seviyorum ile taşlandırmak isterdim çünkü Seven insan söylemek ister
Aşk.. cümlesel sevgi kalıplarından ziyade, davranışlarda hissiyatlarda aranır. Önemli olan da budur zaten. Diliyle seveceğine yüreğiyle sevsin. Dilini yüreğinin elçisi kılsın. Sevginin tanımı çok başkadır. Öyle seni seviyorum demekle sevemezsiniz bir insanı. Sevmek için derin bir suskunluk, derin bir yok oluş gerekir. Kendinizden vazgeçip biz olma yok oluşudur bu kayboluşun sırrı. Etrafınız da onca insan varken, gözünüzün ondan bir başkasını göremeyişinizdir. O sizden kilometrelerce uzakta olsa bile, attığınız her adım da onun saygısını, sevgisini içinde taşımanızdır. O hayatınıza girdiği zaman sınırlarınızı katı tutmanızdır. Aşk/sevgi güzel şey.. Aşk yanan bir ateş, sevgi ondan geriye kalan közdür. Yüreği olan o közleri elleriyle tutsun canı yanarken bile sevdiği üzülmesin diye tebessüm etsin..
O daha kolay benim için.. Kıskanırım, ilgilenirim, sakınırım, gözüm gibi bakarım, üstüne titrerim, kanatlarımın altına alırım..
Teşekkür ederim..

Can yücel söylemiş işte.
Namütenahi teşekkürlerimi sunar kabulünü arz ederim efendim 🤗
Cevap
40Cevap
Karısının astımı olduğu için sigarayı bırakan adam seni seviyorum demese de olur.
Hiç bir işi yokken sabah erken kalkıp işe veya okula gidecek sevgilisini veya eşini uyandırmakta ona sevdiğini söylemeden göstermenin en güzel yollarının başında gelir.
Ben tipsizim valla birinden hoşlanınca onun benden hoşlanmayacağını bilerek hoşlanmaya başlıyorum. O yüzden uzaklaşırım ki çabuk bitsin etkisi diye. Hoşlandığım kişiden uzaklaşıyorum.
Bunu en iyi sevdiğim insanlar anlar herhalde ya 😂
Sürekli görüşmek isterim, ilgi alaka gösteririm, merak ederim falan filan uzar böyle
kendine dikkat et dikkatli davran sana bişey olmasın.. bende seni seviyorum demektir bunu duyunca seviyo derim 😀
Mesaj açıklıyor zaten. Değer verir bunu gösterirsin, zarar görmesinden korkarsın ve bakışkarın seni eleverir.
Hassas yaklaşarak, detaylarına dikkat ederek, kırmaktan çekinerek, güvenimi göstererek belli ederim.
Sesim güzel olsa her fırsatta şarkı söyleyerek belli ederdim ama değil mecbur depar atıcaz
Sahip çıkarak..
Endişeyle karışık koruma hissi vererek. Değerli olduğunu hissettirerek.
Sensiz ben nefes alamam diyip o yokken nefesimi tutarim 😂
Aynı bu şekilde.
Sıkı giyin, dikkatli ol, eve varınca haber et vs vs
Bugün senin için bunu yaptım derim
Onun sevdiği biseyi mesela
İyi akşamlar
Sevgini gösterek ilgi vererek merak ederek verilir
Beni habersiz bırakma.. dikkat et kendine. Hep iyi ol ,!!
Ona zarar verecek, üzecek davranışlardan kaçınarak...
Yemek yedin mi
aman üşütme
Yorgunsundur ben seni tutmayayım da uyu
kendşne dikkat et
Çok sever kıskanır sahiplenirim ve bunu belli ederim
İçinden gelir herhalde plan yapar gibi su şu diye siralamayam
Sıkı sıkı ve uzun uzun Sarılarak. 🤗 Ayrıca Sarılmanın yalanı da olmaz bence.
+ Sevdiği bir yemeği, tatlıyı yapmak mesela. Kimse Sarılmadan bahsetmemiş? Herkesin sevgi dili de başka başka işte.
Onu düşünürüm belli ederim yaptığı yemeğe harika olmuş derim falan
Seni bir çivi gibi çaktım beynime. Ve bütün kerpetenleri attım denize
Bir bakış bile bazen yeter seni seviyorum demek için.
Gözlerimden çıkan kalplerle
Alınyazımsın veya kaderimsin derim :P
Şaka tabi ki. Seviyorum dememe gerek kalmaz, karşımdaki ona baktığımda sevdiğimi anlar.
Lahmacunumun yarısını böler veririm.
Davranışlarla. Ufak şeylerle. Büyük şeylere lüzum yok.
Bir bakış bir gülüş bir tatlı söz
Ne severim ne belli ederim baksın herkes işine
Herkesin seni seviyorum demesine aldandıysak ohoo
Sürekli gülücükler saçarım. 😁
Ay sorunca aklıma gelmedi şimdi
Sevdiği şeyleri yapar onu mutlu ederdim basit yani
Alnından, burnundan veya avuç içinden öperek
ağzına ağzıan vururum :D
Dokunarak ve deyer vererek
Arayarak veya iltifat ederek
önce seveyim de göstermesi kolay
Ona minnoş tatlılar yaparım
Detaydaki görüntü gibi ki hak ediyorsa
Eve varınca haber et... sözü ile
doğal, samimi davranarak
Bir şekilde belli ederim ya 😊
Dikkatli ol. Üşüme. İnsanlara inanma..
Yemek yedin mi? Sorusu😃👍
Enerjim yansır ztn söylememe gerek Yok beden dili
Sıkı giy, sıcak kahve iç
Agrasifkadınnn
Sana güvenirem demek seni seviyorum demeyi tokatlarrr
Hahaha
Bu arada sesimi silmişsin ayıp :D
Gayet samimi gülmüştüm bak :D
Sigortasını yatırırım..
Terbiyeli çorba pişirerek! 😇
Yemek yedin mi
İlgilenerek
Gıdıklarım
Kendine dikkat et.
Üzerini sıkı giyindin dimi?
bu fotoğraf ne alaka esmerim27
Etmem
Özel söylemem kanka 😂
Sıkı giyin hava cok soguk
Biri normal konuşurken seni merak etmesi.
Çok fazla şekilde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?