Sevdiğim kadinin bana seni seviyorum demeden sevgi, küçük ama anlamlı davranışlarla gösterilebilir. Sevdiğim kişiye olan ilgimi, onun ihtiyaçlarını ve isteklerini dikkate alarak gösterebilirim. Örneğin, onun sevdiği bir yemeği hazırlamak, yorulduğunda ona destek olmak, sıkıntılı anlarında yanında olmak gibi. Küçük jestler, içten bir gülümseme, sıcak bir dokunuş veya aniden gönderilen bir mesaj bile sevgiyi ifade etmenin güçlü yollarıdır. Ayrıca, onunla kaliteli zaman geçirmek, onu dinlemek ve anlamaya çalışmak da sevgiyi göstermenin güzel yollarındandır. Bu tür eylemler, sevginin sadece kelimelerde değil, davranışlarda da var olduğunu hissettirir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevgi; ince düşüncelerde, refleksle yapılmış koruma hareketlerinde, ona bakarken dalıp gitmelerde, sen seversin diye düşünüp aldığın şeylerde, öperken saçlarını koklamadadır.. Bunların örnekleri çoğaltıla bilir ama kısaca sıradan şeyleri bile hassasca yapmaktadır.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tecrübelerim ile net söylüyorum bakışlar ile seni seviyorum demek her şeyin önünde gelir çünkü o bakışlarda ki seviyorum ifadesi asla yalan olmaz.
13 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılİlgili sözlerimle; yemeğini yedin mi, üstünü kalın giy, az sigara iç, kendine bak, sinirlenme ben hallederim gibi gibi
210 Yorumla- 1 yıl
Bence de 😅
- 1 yıl
Yanii düşünsene anasından sonra benden duyacak bu sözleri :D sevildiğini bilsin
- 1 yıl
Buda. Bir erkegin gonlunu metheder. Onunla ilgilenen kadina. Asik olur
- 1 yıl
@ Kadinin Bu. Sozleri bir erkegin. Gonlunu metheder. Asigim. Sana. Doyamiyorum.. der. Bu laflardan sonra Erkek O kadina
- 1 yıl
@ShelbyCobra uyarı için teşekkürler dkfj
- 1 yıl
Teşekkür ederim ✌️
Yapay Zeka Cevapladı
Hey LastGuest! Oh, bu harika bir soru 😍 Sevgi göstermek bazen kelimelerden çok daha ötesidir. Küçük jestler yapmayı çok severim mesela. Onun sevdiği bir yemeği yapmak, sıkışık bir günü olduğunda ona yardımcı olmak veya gün ortasında güzel bir mesaj atmak gibi.
Bir bakış ya da dokunuşla bile sevgini gösterebilirsin. Sarılmalar, anında öpücükler, beklenmedik güzel sözler... Sevdiğini fark ettikten sonra, her şey detaylarda gizli! Sen de mutlaka farklı yollar keşfetmişsindir, değil mi? 💖✨22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğimin yanında olarak her zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMesela konuşurken öperim, yemeği ağzına tıkarım "aççç" diye cırlayıp, güzel baktığımı sandığım kötü bakışlar atıyormuşum mxnsns, sarılırken mırıldanırım, saçlarını sevip öperim, dizine ya da göğsüne yatar konuşurum, yorgunsa dizime yatırır yüzünü okşarım, arada şaaakkk diye poposuna vurur ısırırım kolunu, kötü ve komik espiriler yaparım. Daha aklıma gelmiyor ve yoruldum sayarken sjsksks
Ay ben ne tatlı bi şeymişim yahu, yerim kendimi ösmzmznz
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendime inanılmaz yükseldim şu an hahah yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılBazen fiziksel temas kurup uğraşmak, ilgilenmek, detayları unutmamal, su içmesini hatırlatmak, sohbet arasında güzelim balım yapıştırmak, ilgili olduğu konuda konuşmak hatta buluşma öncesinden araştırma yapıp fikir edinmek. Bunların hepsi birer sevgi ve enayilik belirtisidir, karşınızdaki kızsa ilgisini alır gider, karşınızdaki kadınsa değerinizi bilir.
20 Yorumla
1 yılSevgimi. Gozlerimle. Gosteririm. Sevdigimin. Gozlerine dimdik hic gozlerimi. Oynatmadan. Bakarim hic bir kelimesini kacirmam. Mutluysa benim ona. dimdik. bakan gozlerine mutlulugunu. Paylasir. Uzuntuluyse. Benim ona dimdik gozlerimi. Oynatmadan dikkatli dinlememden dolayi mutlu olur derdini. Unutur bana sarilir bende ona. Sarilirim. Sevgimi hisseder. ve Ben ona. Sevgimi. Gostermis olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılDuyguların yoğunsa anında belli edersin. Gözün hep onu arar, onu takip ediyor gibi bir şey olursun. Bu en itici olanı.
İlgi herşeydir. İlgilenir, merak ederim, sorararım. İlgisi yoksa hiç bir şey olmaz.
14 Yorumla- 1 yıl
Bazı tipler mesafeli oluyor kardeşim, bence aynalamamaak lazım. Sürekli ilgili olmak gerek.
- 1 yıl
İleri-geri yapmamak gerek. Bence doğru yapıyorsun, doğru zaman da açılırsın.
1 yılGozlerinin ici guler sekilde bakarak, yerinde iltifatlar ederek, kucuk suprizler yaparak, aniden operek, bazi detaylari kacirmayarak, hava soguk oldugunda sıkı giyin diyerek mesela, dertlerini dinleyip cozum uretmeye calisarak, kotu aliskanliklarindan vazgectirmek veya azaltmasini saglayarak, hem ruhunu hem de bedenine sarilarak, oksayarak :))
10 Yorumla
1 yılOnun la iletişim kurmak , ona içten samimi davranmak , onun sevdikleri şeyleri yapmak , Onu şaşırtmak , Onu sevindirmek , Onu mutlu etmek , Onu güldürmek , Onu önemsemek , Onu umursamak , Ona değer vermek , Değerli özel olduğunu hissettirmek , O yaralandığında hastalandığında yanında olmak veya yanında olduğunu hissettirmek.
10 YorumlaOnu annesi gibi önemseyip, düşünerek, üstüne titreyerek, kırılır, incinir diye endişelenerek, öylesine bir sevecenlikle... Anaç bir ruhum var sanırım.😌😂
11 Yorumla
1 yılona özel playlist hazırlarim (yaptım) onunla ilgili postlar atarım mesela inancımı kaybetmiş ruhumun aşk olan tarafı kısmında onun fotoğrafını koydum akimlar vs. Sürekli sorarım nerdesin napiyprsum yemek yedin mi dikkat et yola bak tarzı sevdiği şeylerle ilgilenirim dinlerim onun için futbol öğrenmeye çalıştım da bir türlü anlayamadım jdkdhdldnjd onu hayatımın merkezi yaparım gelecektw onla ilgili hayal kurmayı geç onsuz yaşanacak bir dakikam olmasın isterim... Güzel severim yani gösteririm de
15 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilim geldi aklıma aynı bu şekil davranıyordu boynumun çevresini jiletli teller çevriliyormuş gibi hissettiriyordu..
- 1 yıl
@Seversin_diye herkesin sevgi anlayışı farklı tabi. Gençliğimi hatırlattı bu görüş bana 😂
- 1 yıl
Kesinlikle öyle, bunu fark ettiğim için ayrıldım zaten.. Reis, bana göre ask instaya post koymak veya hayatını onun gibi yaşamak değil; sevmiyorsa futbol öğrenmesin o halleri tatlı zaten veya hayatının merkezi ben değil kendisi olsun biz birbirimizin hayatını güzelleştiren şeyler olmalıyız.. Hayatı ben veya birbaşkası olunca ayrılınca hayatsız kalacak, herkesin kendine özgü karakteri vardır onlarla özeliz zaten ve birini seviyorsak onlara rağmen sevmek lazım
- 1 yıl
@Seversin_diye koç burcu bir kardeşimiz. Mantıklı bakmazsa ölür:))
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevdiği yemeği yaparsan, hastayken bakarsan, üzüldügünde anlayabiliyorsan ve nasılsın diyebiliyorsan sevginin en güzel halidir zaten sözlere gerek yok..
14 YorumlaSeni seviyorumu herkes söyler. Önemli olan bunu hissettiemek. Davranışşarımla bunu jissettiriedim. Tutarlı ve devamlı olan davranışlarkmla yapmacık ve anı kurtarmak için değil.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen birini sevdiğim zaman onu dünyamın merkezine koyuyorum o kadar belli ediyorum ki keramet onda sanıp kuduruyor sevgim ona batıyor
16 Yorumla- 1 yıl
Noldu🥱
- 1 yıl
Bende şu an bi sinir oldum diyecem ama merkeze baktım kimse kalmamış😀
- 1 yıl
😀
1 yılHer gun 5 ogun yemek hazirlasin love move demesine gerek yok
29 Yorumla- 1 yıl
Kalbe giden yol mideden gever ahey ahey birakin diger isleri
- 1 yıl
Olmak istemiyorum oyleyim ztn🥱 Sen es bulda denk olup konusalim😮💨
- 1 yıl
Meyveli soda ic
- 1 yıl
Ay sus karpuz-cilek soda varken ne maden suyu
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılSevgi, ilgi ve zaman ayırarak, küçük sürprizler yaparak, fiziksel dokunuşlarla, destek ve yardım ederek, olumlu sözler söyleyerek, fedakarlık yaparak ve anlayışlı davranarak gösterilebilir. Sözsüz davranışlar sevginizin derinliğini ifade eder.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEn sevdiği renk açık mavi ve aspava yemeye bayılıyor
15 Yorumla- 1 yıl
Sen manyak bir adamsın nasjsja
- 1 yıl
@Sabrinamabrina takıntılı değilim sadece içimdekini saklamıyorum :)) bu manyaklıksa evet öyleyim
- 1 yıl
Ben susuyorum
- 1 yıl
@Sabrinamabrina ben de sana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni seviyorum demenin bir şeklide, biriyle konuşurken telefonuna bakmamaktır, telefonu eline almamaktır, pür dikkat karşıdakini dinlemek, o sohbetten keyif almaktır. Artık maalesef çok azaldı.
10 Yorumla
1 yılOnu düşünerek onun kararlarına saygı duyarak her konuda onu destekleyerek ona bir şey olmasın diye canından bile vazgeçebilecegini. belli. ederek sevdiğini söylemesende gösterirsin
20 Yorumla
1 yılBen hizmet kadınıyım. Partnerim ayakkabımı bağlayıp, arabaya binmeden evvel kapımı açıp, mekandan ayrılırken kabanımı tuttuğunda şş diyorum.. sen sus gözlerin konuşsun...
10 Yorumla
1 yılKışın mesela onun için hava durumuna bakıp
bugün hava yağmurlu yanına şemsiye ☂️ al derim. Gün içinde arar yemeğini yedin mi? Günün nasıl geçiyor derim. Gibi gibi çoğaltılabilir sorular.10 YorumlaBen şu harekete çok düşüyorum mesela. Benim sevdiğim şeylerin benden önce hatırlanılması, sen seviyorsun diye aldım gibi gibi. Seviyorum demese de olur yani😅
10 Yorumla
1 yılKendine dikkat et derim. Ya zaten sevgimi hisseder benim sevdiğim hissettiririm o sevgiyi iliklerine kadar. İmkanım olca çantamda taşırım cebime koyarım onu çıkarıp öperim geri koyarım...
10 Yorumla
1 yılÜzerini örterek yemeğe sen gelmeden başlamamak su içtim ilk sen içer misin diye sorar gerçekten nasıl olduğunu merak eder küçük sürprizler alır bir papatya veya çikolata falan falan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Ah ahh
Bu soruya bir sürü cevaplar yazabilirim
Bir sürü şey bulabilirim
Bir sürü yeni şeyler icat edebilirim
Ama öyle biri yok işte
Sanırım güzel sevenler yalnız ve bekar hala10 Yorumla
1 yılŞımartıyorum , öpüp , ısırırım, onun için bir şeyler yaparım, uğraşır gıcık ederim😄
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılYatmaktan sırtın ağrımıştır. Sırdıtına masaj yapayım.
Sen üzülme o işi ben yaparım.
Ne yemek istersin? Söyle onu pişireyim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. onu düşündüğünü gösteren hal ve hareketlerle belli edebilirsin düşünülmek bi insan için her zaman iyi bişeydir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnu onemli hissettirerek ince dusunerek neyi nasil sevdigini unutmayip hatirlatarak. Sizin icin ozel olan bir yere goturmek. Onca isinin arasinda zaman ayirip onunla konusarak derdini dinleyip anlayarak. Arkasinda bir dag oldugunu hissettirerek.
10 YorumlaHerhalde uyku problemi çekiyorum her dediğinde uzakta dahi olsak sesli ve görüntülü masal anlatmam diyebilirim
10 Yorumla
1 yılDayının biri sırada beklerken eşinin T. c Kimlik numarasını ezbere söyledi. O adam seni seviyorum demese de olur bence.
10 Yorumla
1 yılOnu değerli hissettirerek her zaman yanında olarak
21 Yorumla- 1 yıl
Keşke nerde böyle hatunlar
1 yılBugün bana hiç sevgilim demedin yoksa ben artık senin sevmegilin miyim?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılYemeğini yedin mi uykusuz kalma eve geç saatte gitme gibi şeyler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. gözlerine bakarsın yolda yürürken bir çiçek alırsın ellerini tutarsın
10 Yorumlanezaketli , saygılı , hissettiririm zaten suratımdan anlar
10 Yorumla
1 yılKime değer verdiysek ilk darbeyi ondan yedik bundan sonra Kendimiz için yaşayacağız
10 Yorumlaİlgilenmesi sorması ama gerçekten seven insan hissettirir benim o konuda hislerim kuvvetli
10 YorumlaZaman ayırarak ilgi göstererek onunla ilgili küçük detayları bildiğinizi göstererek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılİlgi göstererek arayıp sorarak iyi davranarak yanında olarak
10 Yorumla Ben seni seviyorum yerine seni ısırırım aşkımı kullanmayı tercih ediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEn güzel yolu o insana özel olan hassasiyetle yaklaşmak ve detaylarına dikkat etmektir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılOna daha önce kimseye yapmadığım sürprizler yapardım
10 Yorumla
1 yılOnu ben hissedebiliyorum, diğer insanlar için bir şey diyemem
10 Yorumladavranışlarınla istemsiz olarak belli edersin zaten
10 Yorumla
1 yılYemek yedin mi, üstünü sıkı giyin, dikkat eve çok geç gitme falan filan...
10 Yorumla
1 yılBen yanında değilsem, kendine lütfen benim için iyi bak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılGozleinin icine derin derin bakar tebessüm ederim
10 Yorumla
1 yılOnla buluşmadan önce sevdiği bir şeyi alabilirsin bu illa yüksek ücretli olmasına gerek yok bir çikolatayı çok seviyordur alırsın''aklıma sen geldin seversin diye düşündüm'' dersin verirsin easy chessy yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerak ederim , sorular sorarım tanımaya anlamaya çalışırım , 👩🏼
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnemseyerek, ilgi göstererek, tüm evin sorumluluğunu temizliği ona yıkmayarak mesela
10 Yorumla
1 yılYemegini yedin mi bilmem ne bileyim üstünü ört onlar anne rolu. Bence gıcık etmek, yanindayken çimdiklemek, yanağını ısırmak, birlikteyken elinden tutup koşmak çılgınlıklar yapmak vs.🙂
10 YorumlaO kişiyi merak ederim arar sorarım
10 Yorumla
1 yılKurban olduğum diyerek
14 Yorumla- 1 yıl
Seni seviyorum demek bana yapay geliyor
- 1 yıl
Ben artık aşka inanmıyorum
1 yılCimcik atarak xPhaalhaa
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHissettirilerek.. Düşünerek, fedakarlık yaparak.
13 Yorumla- 1 yıl
Zamandan özellikle.. İnsanın yapabileceği en büyük fedakarlık sevdiği insana zaman yaratmaktır.
Senin sevdiğin hoşlandgn şeyleri yapması gün içinde seni merak etmesi müsait oldugu zaman hemen araması vb.
10 Yorumla
1 yılSağlığını, hayallerini düşünür onu mutlu etmek için bir şeyler yaparım. Merak ederim. Kalpli kurabiyeler tatlılar yaparım ama hak edene.
10 Yorumla
1 yılSevgimi çok zor gösteririm
14 Yorumla- 1 yıl
Bilmem
- 1 yıl
Olur elbette ama çok zor oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılYüksek limitli kredi kartını teslim ederek.
11 Yorumla "İlaçlarını içtin mi"
"Günaydın iyi uyudun mu"20 Yorumla
1 yılOnu düşündüğün ü değer verdiğini yaptıklarınla hissettirerek
20 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım