Heyecanlanırım onu görünce yanaklarım al al olur. Konuşurken gözlerimi alamam ondan. Ama bir o kadar da kaçırırım bakışlarımı. Sürekli ona dair sorular sorarım. Her boş vaktimi onunla doldururum. Abuk sabuk tripler atar komik duruma düşerim. O fark edemeyecek kadar körsede söylerim artık yapacak bir şey yok.
Motordan ölümüne korkmama rağmen o motorla yol yapmak istiyor diye motora bindim, hızdan korkmama ve korkarsan beni dürt demesine rağmen sırf keyfi kaçmasın çok keyif alıyor diye ibrede 250 yi görmeme rağmen ses çıkarmadım. İçime içime ağladım resmen ama yine de korktum demedim 😂😂 inince arkadaşları sen ilk kez biniyorsun adam 250 bastı korkmadın mı dediler korktum dedim neden beni dürtmedin dedi ve o an anladı onu sevdiğimi 😂
Hareketlerim, tavırlarım, mimiklerim ile belli ederim. Ör: Sevdiği çorbayı yaparım, derin derin bakarım, dans ederim, anlamlı anlamlı konuşurum, hediye yollarım.. vb bir sürü saçmaliklar yaparım Tabi karşımdaki kalas ise işe yaramaz
İlla seni seviyorum demeye gerek yok. Bazen onunla ilgili ufacık bir detayı bilmek, onu ondan daha çok düşündüğünü hissettirmek, bazen derin ve anlamlı bir bakış... Tavırlar ve mimikler de bunu mutlaka belli eder zaten.
Genelde tripli olduğumda hava durumundan yürürüm açık açık seni seviyorum desem tribe halel gelecek. Ne yapalım biz de pası hava durumuna atıyoruz. Hava serin içine bir şey giydin mi derim. Anlamıyorsa onun öküzlüğüdür. Üzgünüm kızlar evlenince sevgi gösterileri değişir 😄
İnce detayları unutmayarak. Şunu seviyorum şu kitap şu hobi şu tatlı gibi detaylari unutmayip o sekilde hediyelerle. Ama daha çok hep dürüstçe yaninda olarak. Yanlişsa yanliş yaptığını doğruysa doğru yaptığını söyleyip destek olarak. Benim bakış açım bu yani
İlk bakışlarım belli eder o asla şaşmaz :) Önümden geçerken, karşımda otururken ya da en basitinden yemek yaparken onu izlerken mutfak kapısından ona bakışımdan anlar.
Sarılışımdan anlar mesela. Öyle bir sarılırım ki onu asla bırakmayacağımı anlayacağı kadar sıkı ama asla incitmeyeceğimi bileceği kadar narin.
Denmesinden çok hissettirilmesi taraftarıyım zaten, tek bir bakışla, bir hareketle ya da en ufak bir davranışta karşı tarafa duygularımı aktarabilirim. Bazen susarak dahi konuşabiliyor insan, bu kimya yakalandıktan sonra mümkün her şey...
Tek kelimeyle bakışlarımla. Sevdiğim adama öyle aşık bakarım, kitlenirim, yüzünün her zerresini ezberlerim, ona bakarken gözlerim parlar. Bunu da anlamayan zaten ne biliyim...
Ya bazen öyle şeyler yapar ki seni seviyorum demese de olur :) Bazen de öyle ayılar vardır ki hiç bir şey yapmaz hep ilgi beklersin ağızlarından o kelimeyi duymayı da ama bir türlü çıkmaz he o an varya tam o anda alcan eline sopayı ağzına ağzına vurcan hanzolar
Normalde çok soğuk biriyim hatta bu soğukluğum yüzünden arkadaş çevrem bile yoktur 2 tane tek arkadaşım var ama ona bakarken istemsizce gülüyorum. Gülerek elini tuttuğumda anlardı zaten hemen ben de seni derdi sarılırdı ama terk etti beni ve ben artık eskisinden de soğuk olmaya kendi içime kapanmaya başladım
Kafam çok dolu olduğu halde saatlerce anlattıklarını dinliyorsam Araya espri de katıyorsam seviyorumdur. Bazen de bilerek sinir ederim sinirli hallerini de severim😀
Bunu bir örnekle belirtiyim sevgilimle motor la gezicektik ve sadece bir ceker ve bir kaskım var ben o ikisini de kıza verdim bence bu yeter onu sevdigimi anlatmaya