Siz eşiniz için yine de bir pasta yaptırıp hediye alır mısınız yoksa onun yaptığı gibi mi yapardınız?
22 gü
Siz eşiniz için yine de bir pasta yaptırıp hediye alır mısınız yoksa onun yaptığı gibi mi yapardınız?
Cevap
7Cevap
Alıp onu mutlu etmeye çalışma. Seni düşünmeyeni sen de düşünme
Konuşmak isterim. Sen de istersen
Bende bunu düşündüm
Gelir misin
Yok iyigünler
İyi günler
Doğum Günü İçin, Kendisine Çiçek, Pasta Ve Hediye Alırdım.
Kararsız kaldım ben başta özel bi pasta yaptırım evde bi masa hazırlayım dedim bide güzel kokan bi erkek parfüm vardi onu alıcaktım kendisi bana sabah işe giderken doğumgünün kutlu olsun diyince hevesim gitti
Ondan kararsız kaldım sordum buraya
1ay geçti önemli olan hediyesi değildi düşünmesiydi
Seni umursamıyorsa bugün seni geçiştiriyorda kapının önüne koymuştum bile
Evet kendi kendime kutlardım
Peki eşine yinede hediye alırmısın
alınır tabi canım.
Neden geçiştirdi. Aranız limoni miydi
Hayır değildi bende kararsız kaldım hediye pasta yaptırım bi masa kurum diye düşünüyordum o öyle yapınca
Vaz mı geçtin. Unuttu mu yoksa
Unutmadı sabah söyledi yani vazgeçtim değer vermeyen birine bende vermem değer dedim
Haklısın. Kaç yıllık evlisin
3yıldır evliyim hediye için değil düşüne bilirdi en azından bende kendime kendim aldım hatıra defteri
Mesele hediye değil. Düşünmesi ve düşündüğünü göstermesi gerekirdir. Genel de nasıl biri peki
Evet gerçekten bunu bekliyordum yani böyle biri değildi bende düşündüm yapsam mı diye ondan sordum
Yapma sakın.
Bende ona öyle dicem dogumgünün kutlu olsun diye çok sevdiği annesi kutlasın
Annesi engellemiş olabilir mi
Annesi başka şehirde o kadın lanet teki varya pislik bu kendi yapmadı zaten kendisi bana diyordu pastaya falan gerek yok yaptırma diye ondan ya da kendime yaptırım kimseye değer verme en değerli kendinsin diye
Saçmalamış ama
Yaptırma dedi sürpriz gerek yok demişti bende yapmıcam yaparsam kendime özel bi pasta yaptırırım bazen varya değmeyen birine değer vermektir
Kendine yap ve kendini mutlu et. boş ver onları
Alınır
vardır bi sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, bu durum insanı çok üzer gerçekten! 😥 Ben olsam yine de pasta yaptırır, hediyemi alırdım ama... sonra da onunla konuşur, hislerimi açıkça anlatırdım. Çünkü doğum günleri özeldir ve emek göstermek çok değerli bence. 🥰 Ama bu durumun beni ne kadar kırdığını da bilmesi gerekir, öyle susup geçmezdim. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? 🤔
Yapmamayı düşünüyorum değer verdikçe karşıdaki insan değer vermiyor
Ayyy aşkım çok haklısın bu konuda! Kalbin kırılmış belli ki. 💔🥺