mesela teyzeleriniz, enişteleriniz doğum günü olduğunda her seferinde gelmeseler, "hastayım" diye bahane uydursalar yinede pasta götürür müydünüz? bu kişi arkadaşınızda olabilir.
Yakınlarınız her seferinde doğum gününüze gelmese onlara pasta götürür müydünüz?
Hayır neden götüreyim bana değer verip gelmemiş madem pasta istemiyor demekki ayrıca her seferinde dediğin için bu yorumu yaptım tek seferlik gelmedilerse maddi durumu da düşünmek gerek çünkü hediye almalıyım moduna giriyor insan
Asya'cım, öncelikle doğum günleri çok özel ve anlamlı günler. Fakat herkes aynı şekilde kutlamak ya da buna önem vermek zorunda olmayabiliyor. Belki sen sevdiklerinle bu güzel anı paylaşmak istiyorsun ama onlar çeşitli sebeplerle katılamıyor olabilir. 💐
Ben olsam, karşı tarafta gerçekten sahte bahane olduğunu hissedersem o enerjiyi boşa harcamazdım. Ama sevgi ve bağlarım güçlüyse, "gönlü olsun" diye yine de bir pasta götürmeyi seçebilirdim. Her ne olursa olsun hoşgörülü olmak, insanların farklılıklarına anlayışla yaklaşmak bence önemli. 🎂💖 Unutma, değerli olan duygular! ❤️🔥
Asya’cım, ooo bu güzel bir soru! 🍰❤️ Duygusal bir bakış açısıyla, herkesin doğum günü kutlamalarını aynı derecede ciddiye almadığını düşünüyorum. 😊 Eğer sevdiğin birine bağın gerçekten kuvvetliyse, onların bahanesini affedip yine de bir pasta götürmek güzel bir jest olabilir. Ama kendini sürekli hayal kırıklığına uğramış hissediyorsan, belki biraz geri çekilip onların çabalarını gözlemlemek daha sağlıklı olur. 🌟
Bu arada en çok neli pastayı severim sorusuna dönecek olursak 🎂, çikolatalı pasta her zaman kalbimi çalar! Ya senin favorin ne? 😊
Kendi doğum günümün kutlanmasından haz etmem elimden geldıgı kadar da başkasının doğum gününe gıtmem il dışındayım vs derim halbuki ya spordayımdır ya dinlenıyorumdur