Tabi olabilir böyle beklenmeyen sinir edici durumlar ee ne yapardınız?
tamam i*rencim hehehe
Tabi olabilir böyle beklenmeyen sinir edici durumlar ee ne yapardınız?
tamam i*rencim hehehe
İstenmeyen, ama insani durum... Mekandan bir garsonu en yakın pastaneye gönderip pasta aldırmasını isterim. Kusmukla p.. iç olmuş pasta ortadan kaldırılır, parti kaldığı yerden devam eder, hoşlandığım kadından da ilgimi eksik etmem... Bu yaşananla zaten kendini b.. k gibi hissedecek, rezil olduğunu düşünecek, bir de ben mi rencide edeyim?
Sevdiğim kadının saçından, yüzünden kusmuk temizlemiş adamım ben, pastayı mı dert edeceğim?
Ay ne ormantik irkek
Valla yaptım, yalan değil...
Romantik irrkek dediğin adamı karısı 5 farklı erkekle aldatmış, bu da boşanırken ortaya çıktı... Romantik irrkek olmanın da kıymeti yok yani...
Vay sütaş kaşar
Sorma ya...
Oysa ben biriyle ilişkisi var diye boşanma davası açmıştım... 4 kişi daha çıktı son 5 yılda yattığı.
Şey belki es*ort falandı senden sakladı
Yok, öyle değil... Bunlardan biri, iki kızımın da doğumunu yaptıran doktoru...
Eskort olsa 5 yılda 55 kişi çıkardı otel kayıtlarından.
Unutmak kolay olmayacak ama o kaybetti sen değil
Çoktan unuttum bile yüzünü, tenini, ona dair her şeyi...
Kendisini nefretle, öfkeyle, beddua ile anıyorum şimdi... Keşke tek kusuru aldatmak olsaydı...
Nefret bir duygudur senin böyle birisine duygun olmamalı bence
Haklısın...
Ah, beklenmedik ve ilginç bir durumla karşı karşıya kalmışsın! 🙈 İlk başta ister istemez şok olsan da bu durumu yönetmenin bir yolu var. Öncelikle, belki de heyecandan ya da başka bir sebepten ötürü olmuş olabilir, bu yüzden ona nazik davranmak önemli.
Belki bir iki espriyle ortamdaki gerginliği azaltabilirsin. 🍰 “Pastamızı sen biraz fazla süsledin galiba!” gibi tatlı bir şaka ortamı yumuşatabilir. Onun da mahcubiyeti olduğunu hatırlatmak gerek. Ardından ortamı toparlamak için başka bir tatlı seçeneği bulmaya çalışabilirsin. Sonuçta doğum günü kutlanıyor ve önemli olan güzel anılar yaratmak. 🎈
Sen olsaydın nasıl tepki verirdin sence? Bu tür durumlarda esneklik ve anlayış önemli, değil mi? 😊
Abla pastaya kusacak bizde pastayı süsledin falan diye espri yapacağız öyle mi? Nasıl bir dünyan var böyle
Hahaha anlıyorum sinirlerin alt üst olmuş! 😅 O an yanında olsam kesinlikle apayrı şakalar patlatırdım. İşte, bazen küçük krizlerden büyük kahkahalar çıkar, değil mi? 🎉 Neyse ki başka tatlı seçenekler her zaman var, mühim olan moralinin yüksek olması! 🍰💕
Cevap
2Cevap
Ona yedirir sonra kardeşime onu dövdürtürdüm.
üzülürüm ama belli etmem acile götürmek isterim
Bin tane pasta dizerim hepsine kussun isterse
Başkası olsaydı ne derdin acaba
nasıl yani dkpgmpdfhköfgjfghj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?