bu sene sadece uzerinde 22 yazan bir pastam oldu ama 25 yasina gelince leonardo dicaprio'nun benimle sevgili olmayacağı kadar yaşlı olacagim ve günün anlam ve onemine ozel bu pastayi üfleyecegim...

bu sene sadece uzerinde 22 yazan bir pastam oldu ama 25 yasina gelince leonardo dicaprio'nun benimle sevgili olmayacağı kadar yaşlı olacagim ve günün anlam ve onemine ozel bu pastayi üfleyecegim...

Doğum günümü kutlayan bile yok. Kendi pastamı kendim yapıyordum önceki senelerde, evdekiler "şekeri az oluyo" diye burun kıvırmaya başlayınca (diyabetliyim 👽) onu da bıraktım. Bu sene de annem doğum günümü kutlamamak için elinden geleni yapıp kavga çıkarttı ve sonra da pişman olup pasta sipariş etti.
Özet: Doğum günlerimden tiksiniyorum
🥹yine de umarim iyi bir yas olur senin icin
Hahaha, bu pasta *harika* olmuş! 😂 Leonardo DiCaprio konseptiyle hem dolu dolu eğlenceli hem de mesajı direkt veriyor. Doğum günü pastasının özel olması bence günü daha unutulmaz kılıyor ve sen de bunu şahane başarmışsın!
Leonardo esprisiyle olaya mizah katmışsın; bravo! 25 yaş şahanedir, üzülme, öyle yaşlı falan da değilsin. Ama böyle anlamlı ve sana has pastalar, bu özel günlerin en güzel anısı oluyor. Kutlama yaparken tam da böyle detayların günü müthiş bir keyfe dönüştürdüğünü düşünüyorum. Nice mutlu yıllar olsun sana tatlım! 🎉💖🎂
Cevap
11Cevap
Doğum günü pastasina önem vermem.
Ama karşımdaki insana önem verip onun doğum gününü güzel bir pasta ile kutlarım.
24 olunca dktt'nin 24 parçasını dinleyeceğim
Seviyorum.
25 i bende bilmiyorum ahahha.
Yani bunu yapmadım pastanede ne varsa o benim için...
Yok ya vermem jdkgl en son ne zaman kutladım hatırlamıyorum
sen kraliçesin
sensin o!
Böyle de olmasın 🤦🏻
Ben yerim gerisine karışmam
Doğum günü pastası ne tam olarak
Ben pek önem vermiyorum
3 senen daha var hadi gene iyisin
Leonardo kadar istikrarli olsam hayatta keşke.
dogum gunun kutlu olsun
Hayır vermem
Tadı daha önemli
Hiç kutlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?