27 olduk diye evliliğe yanaşmıyor kimse, seni genç veya yaşıtların değil 40'lı yaşlar alır diyor. Tanıştıklarımın da zaten çoğunun da yaşı küçük çıkıyor, işin komik yani hepsinden küçük görünüyorum
13 gü
Ya bayılıyorum bu milletin birbirini manipüle etmesine.
Öyle güzel bir yaştasın ki istediğinle flört eder istediğinle evlenirsin. 27 yaş harika bir yaş.
senden büyük erkekler özellikle 35 den büyük olanlar , seni kontrol etmek isteyecek. kadınlar tarafından seçilmediği , hayal kırıklığı yaşadıkları için travmalarıyla gelecekler. Aman diyeyim uzak dur.
yaşı yaşına boyu boyuna çok güzel insanlar var. Kalbini açık tut. Her şey kısmet nasip meselesi. Hiç ummadığın zamanda bulur.
yani seni üzmek istemem ama çok da yanlıs dememişler. kendinden kücüklerle ok tanıs takıl ama ciddiyete bence girmesen daha iyi. genel olarak soylüyorum. erkekler gec olgunlasırlar. kendinden büyük bi kızla takılmakta kızın zihnindeki değerini dusurebilir. aman aman ohhh oh ne kadar güzel ben abla diceğim kızla çıkıyorum ayyy harika dememe ihtimalleri yüksek.
açıkcası su andaki bandın 33 ve üst yasındaki erkekler. 40 45 lik biri bile sana cok huzurla rahatca çekinmeden yürümeyi kendinde hak ve mesru gorebilir. tabi genc gosteriyor dinamik ise. yanına yakısırmı gidermi diye soyle bi bakar.
bu durum bi sure canım böyle gidicek. ama yaşın 35 oldugunda hala bekarsan bu sefer diyelim arayısta olan bi erkekle tanıstın bekar. o senin yasını ogrendi kafasında bi algoritma calısıcak. kendi 35 ise 36 ise hayalinde kurdugu kız yas aralıgında olmadıgından eksi puan ile baslıcaksın. ama tabi başka değerler ile artıya cıkarsın o ayrı.
ayrıca kucuk gorunmek guzel ama cok güvenme. seranay sarıkayada oyle gorunuyordu. birdenbire o kadın vibe ı olusuverir. o yüzden elini cabuk tutmak lazım sanslısın. senin takıldıkların gencmiş. genc adam zaten cok absürb bişey olmadıkca evlenmez.
Çok saçma
@pembeyolll bence de çok saçma
Hayır yaşlı falan değilsin. Yaşlı olmadığının da farkındasın. Birilerinin seni manipüle etmeye çalıştığının da farkındasın. Her şeyin farkındasın. Yine sansasyonel etkileşim sorularından biri.
Seni kimlerin alıp almayacağını yaşın değil yaşantın, şahsiyetin, duruşun belirler. Daldan dala hoplayan biriysen, itle kopukla sevgili olup kendini kullandırmışsan, alkole, uyuşturucuya bulaşmışsan seni 27 yaşında değil 20 yaşında da alan olmaz.
Ama evinin, ailenin kızı olduysan, bekaretini ciğeri beş para etmez adamlara vermediysen, kendini koruduysan, cluplarda, diskolarda partilemediysen, bekarlık hayatını eğitimine, mesleğine adadıysan 27 değil 40 yaşında da olsan her şeyiyle dört dörtlük VIP bir adam bulursun. Hatta öyle adma gelir seni bulur.
Gelme oltaya.. böyle olta atmasalar en az 50 ye kadar yine bekar kalırlar ve bunu çok iyi biliyorlar. 27 altın yaştır.
40 yaşı erkeğin olgunlaştığı zamanlar diye birbirlerini gazlıyorlar ama gerçek çok farklı.
40 yaş adamı bir menfaat sebebiyle 27 yaşında alsak da.. tatmini dışarıda arar kadın. Ne kadar namuslu olursa olsun. Çünkü sevgi bir yere kadar götürür. Saç çizgisi gitmiş, göbek şişmiş, memeler çıkmış. Sesten artık yaşlılık belli oluyor. Aynı kuşağın insanı bile değilsin, konuşacak konu bile yok. Cinsellik, eğlence, ortak zevkler konusunda yaşıtımız birçok alternatif var.. 30ların başındaki kadınlar bile bi yüzü buruşturuyor ilk başta. Sevinerek 40 yaşındaki adamla evlenen tek tanıdığım 37 yaşındaydı. Bu sene evlendiler.
Canım benim, 27 yaş kesinlikle evlilik için yaşlı bir yaş değil. 🌸 Bu tarz düşünceler toplumsal baskılardan geliyor, sakın kendini bunlarla kısıtlama. Önemli olan ruh uyumu ve doğru zamanda doğru insanı bulmak. Senin enerjin ve genç görünüşün harika bir avantaj. Yaş sadece bir sayı, mutluluğun değil. ❤️ Kendine odaklan, her şey yoluna girecek. ✨
Cevap
184Cevap
Bana da bu saatten sonra ya köre ya topala diyorlar😃
İstesem mermer gibi adamları takarım koluma egshjs
40 yaşı erkeğin olgunlaştığı zamanlar diye birbirinizi gazlıyorsunuz ama gerçek çok farklı.
40 yaş adamı bir menfaat sebebiyle 27 yaşında alsak da.. tatmini dışarıda arar kadın. Saç çizgisi gitmiş, göbek şişmiş, memeler çıkmış. Sesten artık yaşlılık belli oluyor. Aynı kuşağın insanı bile değilsin, konuşacak konu bile yok. seks, eğlence, ortak zevkler konusunda yaşıtımız birçok alternatif var.. 30ların başındaki kadınlar bile bi yüzü buruşturuyor ilk başta. Sevinerek 40 yaşındaki adamla evlenen tek tanıdığım 37 yaşındaydı. Bu sene evlendiler.
_ΛqresiF_ Doğrudur. Ben de istesem general olurum ama istemiyorum!🙄
Ya mermer gibi adamı koluna taksan n'olacak ki!
Herif senle gezer, tozar, eğlenir. Senden alacağını alır. Konu evliliğe, nişana, söze geldiği anda da seni şutlar, her yerden engeller.
Mesele mermer gibi herif bulman değil. Mesele adam gibi adam bulabilmen. Eğer böyle biri etrafında yoksa ya da var ama sizinle ciddi düşünmüyorsa bunun yaşınızla değil yaşantınızla alakası vardır.
Ben daha İSTESEM KİMLERİ KİMLERİ KOLUMA TAKARIM cümlesini kuran hiçbir bir kadının yaşı kaç olursa olsun yaşından bağımsız olarak söylüyorum adam akıllı bir ilişki yürütebildiğini ben ömrü hayatımda görmedim daha.
Onlar başka bir şey takmak için geliyorlardır. 24 ü geçmiş kızın değeri hızla düşer. Kadının en verimli olduğu yaşlar 18-24 arasıdır. Şahsen ben 24 ü geçen bir kızla cinsellik dışında hiçbir şey düşünmem hatta cinsellik için bile çok seksi, güzel ve genç görünen bir kız olmadıkça cinsellik için bile tercih etmiyorum 24 ü geçmiş bir kızı
@Fikretin_İktidarı Mermer gibi kaslı adamlar bu tarz kızlara bakmıyor. Ben de mermer gibi bir adamım: sağlamım baya. Boyum da uzun. Ben şahsen bakmıyorum 😄 Bakan var mıdır? İlla ki vardır ama çok nadir. Bu kadar güzel, seksi çıtır genç kızlar varken kim ne yapsın 24 yaşını geçmiş Türk kızlarını
@Oktay3474 Orta yaşı geçmiş derken yaşlı mı sayılıyor artık 40
@Alpha_Rules Ben senin görüşüne de itirazım ediyorum 30 hatta 40 yaşının üzerinde olup da hem yüzü hem fiziğiyle hem kişiliğiyle hem vizyonuyla yıldız gibi parlayan ışıl ışıl ALL STAR hatunlar da var. Bunlar gayet de kendi liginde, kendi statüsünde evlenecek adamlar bulabilir hatta bulabilir hatta buluyor ve evleniyorlar.
Ülkenin NUMBER ONE erkeği 43 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer 49 yaşında. Aman aman güzel bir kadın da değil ama özdeğerini inşa etmiş, kariyeri, şahsiyeti, duruşu olan bir kadın.
Kıvanç Tatlıtuğ gibi zirvede bir adam istese 23 yaşında bir kızla da evlenebilir. Soru sahibine yukarıda verdiğim görüşümde de belirttiğim gibi bir kadın; iffetli, izzetli, onurlu bir aile kızı olarak yetişmişse, kendini eğitimine, mesleğine adamışsa 27 değil 40 yaşında da gayet VIP adamlarla evlenebilir ama bir kız; toksik arkadaş çevresiyle, it kopuk heriflerle vaktini öldürmüşse, alkolle, uyuşturucuya bulaşmışsa onu 20 yaşında da alan olmaz. Kısacası; MESELE YAŞ DEĞİL YAŞANTIDIR, ŞAHSİYETTİR, DURUŞTUR, VİZYONDUR.
Red Pill'in 25-30 yaş üstü tüm bekâr kadınları aynı sepete atıp lekelemeye çalışan düşünce paternine her zaman karşı oluşumdur. Yani demek istediğim şu; şu Red Pill teorilerine fazla angaje olmayın. Bu düşünceler sizi alfa falan yapmaz. Aksine sizi mizojiniye, incelliğe sürükler.
@Fikretin_İktidarı Sen öyle bir kadına ulaşacak kadar VİP misin
@Birhayalinpeşinde02 Hayır değilim. Öyle bir kadına ulaşmak gibi bir hedefim de yok. Ayrıca kadına ulaşmak ne demek ya! Kadın, ulaşılması gereken bir hedef değildir.
Bir erkek, kadınlara değil ideallerine ulaşmak için yaşamalıdır. Kadına ya da ulaşmak diye bir şey yok. Kadın erkek ilişkisi, karşılıklı duygu, çekim, güven ve müşterek çıkarlar üzerinde oluşan ve kendiliğinden ilerleyen spontane bir süreçtir. Kimsenin kimseye ulaşmak için çabalaması gerekmiyor.
@Fikretin_İktidarı Kardeşim öncelikle görüşün için teşekkür ediyorum aynı fikirde olmasak da çok güzel ifade etmişsin kendini ve güzel bir perspektif getirmişsin masaya. Katıldığım noktalar ve katılmadığım noktalar var. Birincisi şu konuda tamamen katılıyorum: Kendine iyi bakmış özsaygısı yüksek kadınlar da Vip sağlam adamlar bulabilir yaşı fazla da olsa bu kadınların. burada sana tamamen katılıyorum. Katılmadığım nokta erkeklerin doğasının böyle çalışmaması ve bahsettiğin şeyin nadir olması. İstisnalar her zaman vardır. 33 yaşındaki avukat İtalyan kadın Afrikaya gidip 18 yaşına yeni basmış bir siyahiyle sevgili olup onu ülkesine getirmişti belgeselde.
@Fikretin_İktidarı Örnekler her türlü var ve farkındayım. Yaşlı kadın aşırı genç erkek ilişkisi gerçek ve mümkün ama bunlar genelde evlilik yoluna gitmez, gitmiyor. Giden de vardır ama düşük oran. Bir başka nokta bu kendimle ilgili söyleyeceğim bir şey. Ben Red Pill ve Black Pilll ideolojilerine karşıyım. Hrle black pill tamamen saçmalık. Ama Red Pill de söylenen şeylerden bazıları doğru. Tamamen yanlış değil. Mesela erkeğin yüksek değerde olması kadının seçim kriteri açısından önemli bir göstergedir. Bu yaş konusu da bilimsel bir gerçeklik. İstisnalar ne kadar olsa da erkekler kadınlarda doğurganlığa bakar. Kadındaki dolgun yukarı kalkık yuvarlak squat yapılmış kalçalar, ideal büyüklükteki memeler ve kadının gençliği onun doğurganlığını verimini belirleyen şeydir. Japonya’da mesela bir anket yapıyorlar 18 ve 70 yarışı yaş arasındaki erkeklere, Hangi yaş aralığında ki kızları en çok beğenirsiniz diye sonuç 18-24 bile çıkmıyor biliyor musun 16-24 çıkıyor. Ben bunu desteklediğim için söylemiyorum tabi 18 yaş ülkemizdeki kanunlara göre alt sınır. Ama Japonyada birlikte olma yaşı 16 kanunlara göre. Avrupada da böyle. Amerikada 18. Türkiyede 18.
@Fikretin_İktidarı Neyse demek istediğim sözün özü 18-24 arası kızları tercih etmek istediğini söylüyor 18-70 yaş arasındaki erkeklerin çoğunluğu. Ama çoğu diyorum yani hepsi değil illaki farklı durumlar ve alternatifler de seçilmiştir. Ben de mesela geçen 27 yaşındaki bir kadınla tanıştım ama kendine o kadar çok bakmış ki hani genç bir kadın böyle bir kadınla günübirlik bir ilişki yaşamak isterim ben açık konuşayım. Göğüsleri, kalçaları, yüzü falan güzeldi baya. O yüzden ne kadar bu konularda sert ve sınırlı ifadeleri savunuyor gibi olsam da ben de bazen esnetebiliyorum. Ama bu dediklerim sadece tek gecelik ilişki veya fb tarzı bir ilişki için geçerli. Açıkçası evlenmek için çok genç bir kızı tercih ederdim. Ama herkes benim gibi düşünmek zorunda değil herkese saygım sonsuz. Ben istesem de incel olamam. Bir sürü kızla birlikte oldum. Sevgilim de oldu. İncel kelimesini de pek kullanmayı sevmiyorum. İnternet ortamında erkek düşmanı feministler tarafından utandırma manipülasyonu uygulamak amaçlı çıkarılmış erkek düşmanı bir ifade. Hiç femcell dendiğini duydun mu mesela erkek arkadaş bulamayan kadınlar için. Duyamazsın. Çünkü erkekler kadınlara karşı, kadınların erkeklere karşı olduğu kadar acımasız değil. Bence biraz kadınların erkeklere yaptığı erkek düşmanlığına odaklanırsan daha doğru olur. Çünkü günümüzde aşırı bir erkek düşmanlığı var feminist kadınlar tarafından pohpohlanan. Önceliklerin düşünce yapını oluşturur
@güneşveyaprak Tespitlerin hiçbir şekilde doğru değil. Yukarıda Fikretin İktidarı isimli arkadaşa yaptığım yorumu oku derim. Senin yazdıklarına da bir açıklama çünkü. Aynı açıklamayı tekrar yazmama gerek yok. Ben seks ve eğlenceyi sevdiğim için genç kızları seviyorum zaten. Yaşlı kızları hiçbir erkek istemez. Kadınlarda durum çok farklı. Kadınlar erkeklerin yakışıklılığına bakmıyorlar. Başarısına bakıyorlar. Hayattaki duruşuna bakıyorlar. Bu sebeple erkeğin kaç yaşında olduğunun hiçbir önemi yok. Sohbet konusuna gelirsek bunun da yaşla alakası yok. Aynı noktalarda buluşulabilir gayet kolay. Erkeğin ve kadının kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı. Erkeğin yaşına değil. Ama kadının yaşı çok önemli. İkisi aynı şey değil. Durumlar farklı
@Alpha_Rules Şimdi öncelikle RED PİLL'E KARŞIYIM AMA BAZI SAVUNULARI DOĞRUDUR deyip de YouTube kanalında suratının yarısını göstererek yayın yapan EKŞİ SÖZLÜK fırlaması Red Pill'ci bir müptezelin, meczubun yayınlarında kaynak olarak öne sürdüğü künyesiz istatistiki grafikler üzerine bir gerçeklik iddiası ortaya koyuyorsun ki bu çok sağlıklı bir durum değil. Oldukça ironik aynı zamanda.
Kaynağı ve örneklem kitlesi belirsiz veriler üzerinden gideceksek feminist/feminazi gruplar da birtakım istatistikler üzerinden erkeğin yaş aldıkça sperm kalitesinin düştüğünü, iktidarsızlaştığıjnı orta yaş ve üzeri erkeklerden doğan çocukların fiziksel arızalardan malul olduğunu falan rahatlıkla ifade edebilir.
İkinci konu; İNCELL kavramı ile ilgili yaklaşımların subjektif temelli Edirne içeriyor. İNCELL kavramını erkek düşmanı kadınlar icat etmedi. İsteyip arzu ettikleri halde çeşitli sebeplerle kadınlar tarafından tercih edilmeyen erkeklerin 1990'ların Amerika'sında kendilerine taktığı bir sıfattır İNCELL sözcüğü. Yani bu konunun sandığın erkek düşmanı femcellerle bir alakası yok. Ayrıca erkek arkadaş bulamayan kız diye bir şey dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Yeryüzünde o kadar çok opsiyonsuz erkek var ki çirkin, obez, g*rizekalı bir kadın bile istediği anda kendisine bir partner, sevgili bulabilir. Hele hele Türkiye gibi eşeğe, köpeğe, timsaha tecavüz edilen bir ülkenin kadını hayli hayli bulabilir. Paylaşımlarından birinde demişsin ki YAŞLI KADINI HİÇBİR ERKEK İSTEMEZ. Sen, timsahın tecavüze uğradığı bir ülkenin erkeği için kadının yaşının gerçekten önemli olduğunu düşünüyor olman büyük hezeyan!
@Alpha_Rules Bir kadın yalnızsa bu tercihli bir durumdur. Kadınlarda, erkeklerdeki gibi zorunlu yanlızlık ya da zorunlu bakirelik söz konusu değildir.
Hele hele eşeklerin, köpeklerin, timsahların tecavüze uğradığı bir ülkede bir kadının kendine erkek bulması 10 saniye bile sürmez. İster genç ister yaşlı olsun, ister güzel ister çirkin olsun. Erkeklerin yüzde 80'i opsiyonsuzdur çünkü.
Bir de demişsin ki KADINLAR YAKIŞIKLILIĞA BAKMIYOR. Bunu neye dayanarak söylüyorsun. Sokaktaki s*l*ki kızların yanında s*kko gibi tipler görüyor olabilirsin ama bu demek değil ki KADIN TİPE BAKMAZ. Öyle bir şey yok.
Bir kadın tipe bakmadığını söylüyorsa ya da çirkin adamlarla birlikteyse ve ölçüsü para, başarı zart zurtsa o tip kadınlar parası, başarısı için evlendikleri adamları spor salonlarında yakışıklı bulduğu jigolo gibi heriflerle çatır çatır aldatıyorlar. Yani bir kadın benim başarım, kariyerim, gelirim üzerine beni tercih edecekse o tip bir kadının yaşama dair bir çizgisi ve duruşu yoktur.
Kaldı ki Türkiye kadının tercih ettiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değildir, yakışıklı da değildir. Çünkü bu ülkede her kıza yetecek kadar zengin de yok, yakışıklı da yok. Çoğunun eli mahkum yani. Ayrıca kadınların da %80'i de yaşları kaç olursa olsun öyle BUSİNES CLASS hatunlar değildir. Bundan mütevellit Şampiyonlar Ligi statüsündeki erkekler, %80'lik havuzdaki kadınları tercih etmez zaten.
@Alpha_Rules Yani bir kadının yanındaki erkek hem tipsiz hem parasızsa -ki ülkemiz kadınlarının tercih ettiği erkeklerin çoğu öyledir- bunun iki sebebi vardır.
1. Kadının daha iyi bir seçeneği yoktur. Networkundaki tüm erkekler, vasat ve ıskarta erkeklerden ibarettir.
2. Kadın, aşırı yakışıklı bir erkeğe güvenemiyordur, onlarla ilgili olumsuz deneyimleri vardır. Çünkü aşırı güzel bir kadının aşırı yakışıklı bir erkeğe oranla ilişkisine sadık kalma ihtimali kat kat yüksektir. Bu tüm zamanların gerçekliğidir. Yoksa KADINLAR ASLA TİPE BAKMAZ. KADINLAR GÖRSEL DEĞİL İŞİTSELDİR, ÇIKARCIDIR gibi sosyal inşacı varsayımlara katılmıyorum.
Sanılanın aksine ben, kadınların daha görsel olduğuna inanıyorum. Hale etkisi, çocuklarda ve kadınlarda yaygın olarak görülür. Yetişkin erkeklerde daha seyrektir Şahsıma ait bir sözle noktalıyorum.
ERKEKLER SÖYLENENİ DİNLER, ANLADIĞI KADAR. KADINLAR SÖYLEYENE BAKAR, HOŞLANDIĞI KADAR... BUNDAN MÜTEVELLİT, DÜNYAYI ERKEKLER YÖNETİR.🙂😎
@Alpha_Rules KADINLARIN PİYASASI, SADECE YAŞI ÜZERİNDEN OKUNAMAZ. Hiçbir kadın, 20 yaşında diye tanrıça olmaz. Hiçbir kadın da sırf 25-30 yaşını geçti diye hurdaya çıkmaz. Öyle bir şey yok.
Ben bu tip yaklaşımları oldukça hakkaniyetsiz ve yanlış buluyorum.
ben büyük olgun kadın seviyorum. gençlere yönel sen
Arkadas ne kadar sacma. 22-23 yasinda lisans olusan mezun oluyorsun zaten. Cogu memurluk sinavi da 2 yilda bir yapiliyor. Sinava gireyim atanmaya bakayim desen 2 kere girsen 4 yil geciyor. Mezuniyet kpss vs derken ancak evlilik icin 27-30 oluyor zaten yaş. Kadinlari erken mezun etsinler o zaman. Kadinlardan hem yillar varmiscasina okumalarini hemde yokmuscasina evlenmelerini istiyorlar. Verilen sure de 5 yil. 22-27 arasi bul bulabilirsen birini. Arkadas kadinlad okuyayim vs derken zaten yillar geciyor. O zaman kadinlari 18 yasinda mezun edin. Erkekler artik birak okumusu meslegi elinde olup calisani, memur olani istiyor zaten. Bu kriterleri karsilayana kadar elbet zaman geciyor. Mezun oldugumuz gibi atanmayi biz de isteriz de olmuyor arkadas, ne yapalim yani
Bende 27 yim bekarım erkekler memur istiyor ee eğitimdi ilk sene kpss olmadı napalım birikim de yapmadan evlilik kararı olmuyor artık bu kadın içinde erkek için de böyle evlilik yaşı yükseldi normal bekar olmamız kimse evlenmiyor evlenen arkadaşlarım da hep boşandı 40 yaş birine aşık olursan evlenirsin de kimse almaz diye bişey yok boş boş konuşmuşlar sakın onların laflarını dinleyip de içine sinmeyen biriyle evlenme hayatını yakma evlilik çok sorumluluk iyi düşünülmesi lazım ciddi bi konu
Evlilik bir başarı değil kendini geliştir paranı kazan ye iç gez evlenmek zorunda değil herkes bugün erkekler bile 35-40 görüyorum ailesiyle yaşıyor ayrı eve çıkma devri bitti erkekler bile ailesiyle yaşıyor önce herkes kendi hayatına bakıcak öyle diyenler sahip çıksınlar kocalarına napcan tek hayattaki başarıları koca bulmuş olmaları öyle düşün
Valla kimseyi takma bu konuda bende 25 yaşındayım banada baskı yapıyorlar evlenemedin bulamadın diye yanlış biriyle sırf millet dügün görecek diye bir ömür geçmez hem daha yaşın genç 27 orta bir yaş biyolojik olarakta daha iyi zamanların tabi 30 u geçmeye başlanılınca bundan kadınlar daha çok etkileniyor dogum olayı oldugunda biraz geç kalınmış oluna biliyor ama öyle 40 yaşında ki adamlarla ne işin olacak saçma sapan şeyler diyorlar sakına inanma kendine göre ideal bir yaş belirler erkek arkadaşı edinecegin zaman ama bana kalsa kadınla erkek arasında ideal yaş farkı erkek en fazla 5 yaş büyük olmalı tabi kendi yaşıtın olan birini bulursan hayatıda birlikte ögrenirsiniz şimdiden Allah gönlünüze göre versin
Sana onu diyenler 18 inde evlendiği icin pisman olan ama pişmanlığını dile getiremeyenlerden ibaret. Takma onları kıskanıyor bile olabilirler ayrıca evlilik herkes yapabilir dışarısı insan kaynıyor mevzu evlenmek değil mevzu doğru insanla evlenmek aceleye gelen her şey insanın hayatını mahveder. Gezin tozun arkadaşlarınız olsun eğitiminiz kendi işiniz. Eyvallahınız olmasın kimseye. Aşk meşk gelir geçer, geriye bir tek siz kalırsınız.
Bunu söyleyenlere gül geç kardeşim. Yaşın çok genç ve zaten evlilik yaşı çok ilerledi. Kaldı ki yaşı senden büyük dahi olsa erkeklerin daha büyük olması abartmamak şartı ile iyidir. 3-5 yaş olabilir. Zaten senden 8-10 yaş büyük birine bakmasan daha iyi. Ama bakarsanda senin tercihin. Milletin ne söylediğini önemseyip canını sıkma
İnan bana bunu birçok kadına yapıyorlar ve onlardan birisi de benim. Sizin yaşlarınızda iken dul ve çocuklu bir adamın karısı olabilirmişim gözüyle çok bakan oldu. Ama ben onlara kulak asmadım. Evet ilk duyduğumda çok sinirlendim ama böyle söyleyen kişilerle münakaşaya girmemek gerektiğini fark ettim. Ben 29 yaşında evlendim ve eşim benden sadece 1 yaş büyüktü. Bir arkadaşım 32 yaşında evlendi, evlendiği kişi ise 28-29 yaşlarında yani kendisinden küçük. O yüzden böyle diyenlere hiç mi hiç aldırma
Ya ne g.. zekalılar yaa
Bana da 26 yaşındayken tipsiz bir amca evlenmezsen seni 30 yaş üstü çocuklu adamlar alır diyordu
G. tüm sen evlenmişsinde ne olmuş pislik
B. k yesin öyle diyenler
Herkes evlenmek zorunda da değil
Evlenmedim
Evet niye?
😅Sağ ol canım
Umarım iyi birine denk geliriz ya
hangi köyden inmişler bunu dşyen davarlar? 27 hem çok genç hem de tam evlilik zamanı sakın böyle saçma şeylere kulak asma 27 yaşa yaşlı dşyen pedofildir. sakın kendinden büyük erkeklere çok meyletme erken yaşta hasta olurlar iktşdarsız kalırlar bakıcı olursun. bir de bu erkek milleti pistir hijyenine dikkat etmezler evlilik isterken evlilikten bile soğuyabilirsin. ileride 30lu yaşlarında bu yaşlarının aslında ne kadar genç olduğunu anlayacaksın. bu kadınlara et gözüyle bakan hayatında kadın görmemiş yıkık erkeklerin pompalaması fikirler.
30 üstü erkeklerin bu lafa hak vermesi aşırı ironik 😆 kendilerini şarap sanıp küçücük kızlara yapışıp kendi yaşlarındaki kadınlara kart olarak bakıyorlar resmen ama tipleri de ortada
Kadın yaşlandıkça güzelleşir şarap misali
Eskiden uzaya çıkmadık deniliyordu artık onu da yaptık ama cehalet aynı cehalet. 27 yaş evlilik için o kadar erken ki.. Bunu diyen cahillerin lafına kanıp bu yaşta başını yakma, hele de bunu senden 10 15 yaş büyük biriyle evlenerek sakın yapma.
Ah su anneler 27 yasindasin hayatin baharindasin ailen cevren baski yapiyorsa asla onlara kulak asma dogru kararlarini uygun sekilde yerine getirki ilerde aci cekmeyesin Annelerimiz oledir herkes evlendi sen bekarsin senin neyin eksik vs vs:) bizde bekar adamiz gerci ben taviz vermem kirmizi cizgilerimi belirlerim onlar istedi diye de evlenmem nasip kismet bu isler Sende millete ailene cevrene kulak asma kardesim hayatin senin yasayacagin insanla hayata devam edecek olan sensin ailen cevren etmicek kismet isleri aceleye gelmez
22-27 kadının peak dönemi. 5-6 yaş büyüğü gideri olan erkekleri elde edebilir ama gideri olmayan kadınlar 30 a yaklaştıkça yaş aldıkça gideri olmayan yaşıtlarına veya 40 yaş civarına kalıyor maalesef. dediğim gibi ortalama giderli mesleksiz güzel olmayan kafa olmayan kadınlar. düz kadınlar
Bu yıllardır var, genelde her türk ailesi çocuklarının bir an önce evden gitmesini isterler. Daha rahat ilişkiye girebilmek için. :D Geriye kalan durumlar içinse biraz ön yargılı bir yaklaşım. 27 yaş bile erken bence evlilik için, en az otuz yaş daha mantıklı geliyor.
Olgunluğun en yüksek olduğu yaşlar 30-35 arası, bunu kime sorarsanız aynı şekilde doğru olduğunu söylerler.
27 güzel ve ideal yaş sen kimseye kulak asma zaten şimdiki kızların hiç biri 25 ten önce evlilik düüşünmediğini söylüyor yaş 26 olunca sanki hemen bulunan bir şeymiki evlilik her şey nasip kısmet evlilik bir hayat ideaili hedefi değildir diyelimki evlendin neyi başarmış olacaksın hangi levele atlamış olacaksın aynen böyle söylersin onu diyenlere bırak kalbin ne zaman birini severse o zaman olsun acelesi yok kaçan bir tren yok
Kimsenin ne dediğine bakma bence. Yaşı küçük erkekler genellikle daha fazla bu tür söylemlere sahip. 30 yaşındaki bir erkek ya da senin yaşındaki, böyle bir kadın bulunca niye evlenmesin ki evlenmeyi düşünüyorsa? Evlenecek insan bulmak kolay değil sonuçta.
Bugün bir karar alınması durumunda, otuzlu yaşlara gelindiğinde uygun bir partner bulunabileceği, ancak bu durumda partnerin kırklı yaşlarda olacağı ifade edilmek istenmiş olabilir. Evlilik, anlık bir karar veya raftan bir ürün seçimi gibi değerlendirilebilecek bir durum değildir.
Hangi g e r i Z e k a l i diyo ya onu , o lafı diyen senin dostun değil 27 yaşı mı 40 yaşındakiler alıcakmış güldümesinler Allah aşkına seni 18 yaşındaki de alır 25 yaşındaki de boş ver şöyle diyenleri
Bak 40 yaşında biri olarak yazıyorum.
40 yasında adamlarda evlilik meraklısı degil 😂
Artık kimse yaşa takılmıyor.
Kafa uyuyor mu uymuyor mu buna bakıyor.
Tabi çokta yaş farkı olması iyi degil🙄
Ayrıca 40 yaşındaki adamlarında çoğu ya evli ya boşandı ya hiç evlenmedi😂
Seni ne yapsın🤣🤣
Boşanmış bi adamı da ben düşünürüm mesela. Kim bilir nasıl biri ki, karısı bunu boşadı diye. Çocuk varsa mesela, yine düşünürüm. Eski eşiyle hep görüşecek ve bunu kaldırabilir miyim diye. 40 yaşındaki adam da artık elmas değil, kusura bakma. Ben her şeyin ilkini yaşarken o zaten bunlara doymuş olacak. Yani 40 yaşındaki sizler de elmas değilsiniz. D*tünüzde bir sürü b*k var
@numeroloji O zaman sana 4 madde ile olayı özetliyeyim.
1) Her kadın kocasını boşamıyor. Bazen erkeklerde boşanma davası açabiliyor.
2) Her erkek hemen cocuk yapmayabiliyor. Çünkü burada cocugun sorumluluğunu almanın maddi manevi yükümlülüklerini düşünebiliyor. Hem kendisi hem eşi için buna hazır mı sorusunu sorabiliyor.
3) Herkes herseyin ilkini yaşayabilir. Kimsenin buna itirazı yok. Ben 40 yasında biri olarak kendimi elmas görmedim ama kadınlarında artık bir çok şeyin farkında olmaları onlarında bulunmadık bursa kumaşı gibi davranmamaları gerektiğine inanan biri olarak bunu ifade etmeye calıstım.
4) Sadece 40 yasında erkeklerin g. tünde b. k yok 35 yaş üstü kadınlarında ya ilişkilerinde ya gecmişinde ciddi sorunları var. Her kadın için tabiki bu durum gecerli olmasa bile sonuç olarak olayı kadın ya da erkek olarak degerlendirmemek gerekir. Karakter ve kişisel gelişim hepsinden daha önemli.
alakası yok ben de 28 yaşındayım evlenmek istiyorum lakin doğru kişi henüz çıkmadı karşıma demek seninde çıkmamıs karsına millet ne der diye takılma bu kadar salla gitsin yaşıtlarına sans ver ne bileyim mesela bana ver :D :D :D küçük diyip geçme belki kafa yapın uyusur olur yani akışa bırak bence
Mevcut ekonomik şartlardan dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍 ancak belli bir yaşın üzerine gelince evlilik düşünülüyor. Yani kısaca Evlilik düşünen bir hatun istesede istemesende belli bir yaşın üzerinde olgun erkek bulabilirse evlenir.
Yaşıtız, 41 yaşında bekar bi yabancıyla konuşuyorum oldukça gençsin diyor takma sen seni kötü hissettiren canım, 18 yaşında evlenecek halin yoktu herhalde yaşın gayet ideal ama bekar olan 40lı yaşındaki adam bul, dul veya boşanmış olmasın hele ki çocuklu hiç olmasın
Canım değil, ğer-zekleri
maalesef ülkemizin kanayan yaralarından biriside gençlerin evlilik sorunu..
Kariyer düşünen 26..30 yaş kadar evlenemiyor.. Çalışan genceler ekonomik kosullardan dolayı düğün ev gibi maddi kulfetlerden dolayi uzak kaçıyor. Evlenmek için evlenenler de fazla sürmeden ayriliyor..
Eee ne yapacağız şimdi.
1. Düğun masrafları ortak olmalı.
2. Erkek gerektiğinde hanımın ailesi ile yaşayabilmeli.
3.. Güven sorunu çözülmeli sevgi saygı sadakat.
Bir nebze sanırım faydası olur gibi.☺️
gençsin güzelliğine bakımına dikkat et illaki yaşıtın birileri ister bulursun sanki her yaşıtın olan adam tipi düzgün bakımlı da seni beğenmeyecekler mesela ekonomik durum desen ülkede çoğunun evlenecek parası bile yok evlenmemek değil mutlu huzurlu yuva kurmak zordur.
Ya güzellik aşk yemısım önce gıt krndı bılegıne güven zananında aşk dedım 13 yılım çöp olmuştu ısımde elimden gıttı ne olur iyi kötü demeden iş bulmaya paran varsa sen ıyıdın guzelsın yeteneklısın para yoksa hıcsın cırkınsen güzelderler akılsızsan akklı derler yasın genç derım susarım ben buyasaımda güzel bir iş bulmaya calışıyorum allah yolunu acık etsın güzel ınsan
Nasıl yani
Doğru diyorsun da 13 yıkım çöp oldu derken
Yılım
O kadar beklenmez ki
Umarım ileri gitmemişsin dir
Yani kovulmana o sebep oldu anlamı çıkarıyorum
Anladım boş ver şimdi bak hayatın tadına
Değil sindir
Şu sıralar herkes öyle
Konuşmak istersen burdayım
Onu diyen dengesiz yasitinla evlenirsin ya da bir kaç buyukle nasip bu işler.. Ağzı olan konuşur kadına yapılan psikolojik şiddet bu evlilik evlenirsin çocuk ne zaman baskısı başlar bu sefer 🤢
5-6 yaş nasıl çok mu sizce
@Birhayalinpeşinde02 normal bir fark
Hahahah yok ya saçmalama kim öyle diyorsa fesatligindan diyordur bende 29 yaşındayım bekarım kader nasipte öte yol gitmez.
İnsan doğduğu zaman kiminle evlenecgi belli oluyormuş ve değişmez silinmezmiş
Arkadaşım da 28 yaşında 25 yaşında biriyle evleniyor çok da şey yapmamak lazım
Annelik mi yapıyor lar
Yani dış güzellik her şey, aşk boş
Makyaj la seni aldatırlar dikkat et
Sübyancı olur sun öyle
sanki 40 lıklar derken böyle son çareymiş gibi biz de ölüyoruz dimi aman 20 lik çocuklarla uğraşalım diye o cümleyi kuranlara söyle çocuk büyütecek olsam kendi çocuğumu büyütürüm
Sağolasın kardesim o senin güzel görmen
Uzun zamandır evlilik yaşı 30 'ları buldu zaten. Daha var senin yahu :)
Ayrıca 30 yaşındaki bir adam kaç yaşındakiyle evlenecekmiş onu da söylediler mi :)
Saçma sapan şeylere kafayı takmayın yahu. olacağına varır her şey
Kendine değer veren işvesi cilvesi yerinde olan ortalama altı olmayan her kadın 20 sinden 50 sine kadar istediği adamı seçebilme yeteneğine sahiptir. 40 yaşta bence erkek için çokta yaşlı değil ama ben 27 olsam max 35 e kadar bakardım heralde
Oho tek sana has konu değil bu mahalle teyzeleri düğünlerde kız kesen oğlanlara yanaşıp kız öneren pek yakıştırıyorum diyen teyzeler çok beğendiysen oğluna al o kızı? Çok beğendiysen torununa al rahat bırakın. Evlilik oyuncak değildir.
amma da abartmışlar. daha 27 yaşındasın. gayet de genç bir kadınsın. ayrıca evet yaş önemli bir etken kabul ediyorum ama insanların fiziksel yaşlarından ziyade karşında ki kişi ile yakalanan uyum, enerji ve frekans çok daha önemli.
35 e kadar yaşlandığını anlamiyosun 40 olduğunda yasladım diyosun ben 35 e kadar hiç bişi anlamadım 35 den sonra eskisi gibi kosmiyirum ya da daha din olmaiyosun vs vs yani 40 da vücut sinyal vermeye basliyo yaşlandım artık bu u yapamsin diyor 😂😂
Canım sen bakma onlara ben bile oldukça genç gösteriyorum, ama ilk aşk beni 30 yaşında yakaladı, rabbim hayırlısını göstersin gönlüne göre versin inşallah amin
Saçmalama daha 30 yaşında olup hala kariyer yapacağım diyen kadınlarla dolu çevrem insanların laflarına aldanma bugün niye evlenmedin der yarın niye erken evlendin der derde derler hani kendini eğitim olarak geliştir kendi özgürlüğünü o zaman kazanmış olursun kimseye bağlı olmadan ve o zaman inan ki herkes sana gelir ve sen istemezsin tabi öncelikle hayırlısını istemek lazım
Takılmayın öyle saçma sapan sözlere. Sizi neden birisi alsın ki? Siz alınacak bir varlık mısınız? Yaşınız kaç olursa olsun karşılıklı sevdiğiniz bir insanla birlikte olmanız mümkündür.
Evlenme sen de anlamıyorum ki ne bu insanlardaki evlenme merakı git oku kendi paranı Kazan ayakların üzerinde dur sonra evde kaldın diyenler konuşmaya devam etsin boş boş onlar kim olm
Abartmışlar biraz. 35 yaş üstü biriyle görüşme bile. Ister yaşatınla evlenirsin, istersen de birkaç yaş büyükle ama 40 yaşındaki biri sana talip olursa kart zamparadan başka bir şey olmaz.
27 yaşındaki kadına 40lık adamlar da gelebilir sonuçta erkekler tiplerine maddiyatlarına güvendikleri sürece daha genç kadına yönelirler. Ama bu sadece 40lıklar bakar demek değil.
Yok yahu öyle düşünme yaşında başında bir şey yok senin o etrafındakilere çok takılma sen e sen öyle düşünürsen biz surada kıvrılıp ecelimizi bekliyek yapma gozumsun
Seni cekemedikleri için öyle diyorlar zaten aklı başında insan 30 undan önce evlenmez , özelikle doğru insanı bulamadıktan sonra evlenmenin hiç bir anlamı yok
"Alır " derken...
Nereye Alır?
Sorguya mı?
Himayesine mi? ( Hür bir kadın himaye ye girer mi?)
Geri vermek üzere Ödünç mü alır?
Şu kadınların "Alma/Verme" olayını birileri bana açıklasa?
Aynen, seni artık 40 yaş üstü alır. Ben yardımcı olurum, istersen. 😅
Şaka bir yana, daha gençsin. İnsanların çoğu kendini yeni yeni tanımaya, ne istediğini anlamaya o yaşlarda başlıyor. Yaşlı kategorisine girmek için epey vaktin var.
40 yaşında adam kendine bakmışsa herşeyi halleder sen rahat ol. 27 yaş çok genç bir yaş bende 28 yaşındayım.
Resmim profilde.
Karakteri sağlam , düzgün biriyim.
Ciddi anlamda tanışmak istersen konusabilirim
Ahahah ne alakasi var sarap gibisin sen Şu an en degerli yillarin daha da degerli olacagin zamanlar seninde 40 larin
kısmet kim ne zaman kaç yaşında kaç yasındaki ile evlenir belli olmaz 30 da olur 35 te 40 ta yasıtında orası belirsiz
alakası yok. millet ne çok seviyor başkasının görünüşüne, hayatına, yaşına laf edip ahkam kesmeye.
Yanlış... 27 çok fazla, biz 40 yaş üstü erkekler 25 den yukarısını kabul etmeyiz :)
31-32 olsan hak verebilirim de 27 yaş evlilik için geç kalınmıs değil. Milletin ağzı torba değil ki büzesin 23 olsan gene aynı şeyi derler
27 yaşında bir erkek 25 yaşında biriyle evlenmek istese kimse bir şey demiyorsa 27 yaşında bir kadın da kendinden küçük biriyle evlenebilir
Tercih meselesi bilemezsin kimin ne zaman geleceğini ama heves etme evlenincede bir bk olmuyor
Öyle bir şey yok tamamen kısmet karşındakinin yaşından ziyade hayatı birlikte paylaşabilmek önemli
Alakası yok çevremde seninle yaşıt iki üç yaş bile altıyla evlenen var
sacmalamis kim dediyse
kafa dengi olmadıktan sonra evlenmek geeeksiz şart değil bence
rahat ol çıkar
Öyle diyenlere aldırma. Ayrıca yaşın normal , dahası küçük gösteriyor olman çok güzel çok etkileyici. Harikasın.
Yok daha neler bende 27 sayılırım benden küçükleri de talip oldu büyükleri de büyük dediğimde Max 33
Yaşadığın çevreye üzüldüm. Zaten bu tip insanların bulunduğu ortamdan biriyle evlenme mümkünse. Bu arada geç kalmadın.
Herkes nasibini bulur ve evlenir.
Nasibin değilse çok arasan bile hiç bulamazsın , nasibinse eğer önüne gelir durur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?