Şu evlilerin gerçekten kurulu yuvasını bırakıp sizi seveceğini falan mı sanıyorsunuz. Senelerdir aynı muhabbet. Adam için gönül eğlencesiydin sadece
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok üzüyor olmalı, gerçekten anlıyorum kalbini. ❤️ Evli biriyle yaşanan ilişkiler maalesef çoğu zaman karmaşık olabiliyor. 😔 2 ay geçmiş ve geri dönüp dönmeyeceği hakkında kesin bir şey söylemek çok zor. İnsanların ne yapacağı belli olmaz ki! Bence bu süreçte biraz kendine odaklanmalısın. Sence bu belirsizlik seni daha çok yormaz mı tatlım? 🤔 Kendine iyi bakmayı unutma! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 5 güevliyle ne işin var midesiz misin? kullanır atar seni
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 güEvli biriyle görüşmek yanlış bişey tabi şimdi eger istedigini alıyorsa arada sana yazar sıcak gider ama bunu sevdiginden degil menfatinden yapar bir çıkarı vardır en güzeli kendinize uygun bir insanla olmaya bakın evlenin sizin içinde daha hayırlısı olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kartlarını doğru oynamamissan dönmez. Aşağıda bir yalancı mal "yok huzur yok bilmem ne" demiş. O denilenler karşısında var zaten. Sen farklı kartlara oynayacaktin
018 Yorumla
Soran5 güKartları derken cinsellik bağlar sanmıştım ama yanılmışım
Soran5 güNasıl yapacaktım bilmiyorum ki ilk defa böyle bir şey yaşadım evli biriyle birlikteliğim oldu, ona karşı duygum vardı , Arzum isteğim vardı biliyordu da kendisi
Soran5 güDaha detaylı yazar mısın hiç anlamadım
Soran5 güFarklı bi ten farklı bi heyecan bence çekici cazibeli kadınsın demişti
- 5 gü
Birincisi onun söylediği her şeyi unut. Doğru söylese bile kendini ne kadar doğru analiz ettiğini saniyosun. İnsanlar aptal. Dediğin bı nebze doğru yalan yok. Ama senin işine yarayacak kısım o diil. Çünkü bugün başka tem diyen yarın yine başka ten der ve sen sadece karısının kaderini paylaşırsın en fazla. Onun psikolojik açığını yakalaman lazım. Ben de zamanında bı evli kadınla oldum. Bı sn bile kocasının rolüne oynamadim. Yok sseni seviyorum yok sana sahip cikacam vs gibi. Zaten onda o var. Kocasının veremediğini verdim. Senin de bunu başarman lazımdı. Bana zamanında bı kadın yapmıştı bunu. Tabi ben biraz akıllı biriyim yemedim ama her erkek yer emin ol 😉
Dönse ne olacak sonuçta tekrar gidecek sonra 2 ay daha.
Senin beklentin ne?09 Yorumla
Soran4 güO hayatımda olsun arada yazsın arasın gelsin gitsin istiyorum başka bi beklentim yok
Soran2 güDoğru söylüyorsun da ben bunu nasıl başarabilirim bilmiyorum hayatına başkasını al deme onu da istemiyorum
Soran2 güNasıl atlatacağım bilmiyorum 🤷♀️ o bana imkansz şehir değiştirmek istiyorum o derece artık
Soran2 güErkekler bi şekilde atlatıyor da ben çok zorlanıyorum
Soran1 güKonu bu işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 güSen onun için yalnızca boşluk dolduracağı ve ihtiyaçlarını gidereceği birisin. İşi düşmedikçe iletişim kurmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir süre devam etmiş miydiniz yoksa bir seferlik mi oldu
016 Yorumla
Soran5 gü6 ay birlikte olduk
Soran4 güHayır hiç kavgamız olmadı
Soran4 güDönmez mi o zaman
Soran2 güYapma şansım yok iletişim hiç yok
Soran2 güDeğil de ne diye yazacağım ki ona
Soran22 saBunu nasıl yazim ya karısı görürse
Soran20 saİzne ayrıldı gitmiyor
Soran19 sa2,3 ay yok o sürede de belki ben alışırım
Aynı işyerinde mi çalışıyordunuz. Ben soru üzerine daha önce konuşmuştuk sanki.
017 Yorumla
Soran5 güHayır
Soran5 güYeni üye oldum ben ilk defa soruyorum
Soran5 güEşime yakalanmak istemiyorum dedi bitirdi
Soran5 güBen hiçbir şeyi sorun yapmadım güven problemi yaşatmadım ayrılsın derdinde değildim yanımdayken mutlu olduğunu söylerdi , hep ona göre yazdım eşi görmesin diye bazen hiç konuşmadım görüşmedim
Soran5 güBahane sanki ya gelmek isteyen geliyor en başlarda geliyordu hep arıyordu soruyordu sonradan çekti kendini belki de beni beğenmez oldu
Soran5 güNasıl yani cinsellik duygusu bitirmiş derken
Soran5 güÖyle oldu zaten de erkekte cinsellik duygusu biter mi şaşırdım
Soran5 güFarklılık ister beni görünce o istek arzu olmaz mı
Soran5 güHepsini söylüyordu mutluydu yanımda
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
5 güSor kendisine mk, biz adamı tanımayüz etmeyiz ne bilelim döner mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güBence boş ver. Böyleyken sen de bırak gitsin. Bekar biriyle daha rahat olursun hem. Evli olan asla karısından ya da kocasından dönmüyor.
08 Yorumla
Soran5 güBoşansın derdinde değilim sadece bana da zaman ayırsın hayatına alsın istedim
Cevap sahibi5 güSeni çok iyi anlıyorum da işine geldiği müddetçe bunu yapar veya yapmaz da. Boş ver gitsin.
Cevap sahibi5 güAynı şehirde misiniz?
Soran5 güEvet
Cevap sahibi5 güZor gelir belki bırakması ama gerçekten bekar biri ile daima daha rahat oluyor ilişki yaşamak
Soran5 güO çoktan bıraktı ben ancak bekliyorum
Cevap sahibi5 güSen de bekleme işte, bu durum canını sıkıyorsa da sıkma artık. Kendini üzmene değmez.
Cevap sahibi4 güHangi şehirdesin?
İlişki Yaşadığınız Kişinin Eşine Ne Kadar Acımasız'ca Davrandığın'ın Farkında'mısınız?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mal. mg. kullanmis. atmis döner mi diyor bumerang mi bu😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 güLibidosu yükseldiği zaman ilk soluğu sende alacaktır emin olabilirsin
021 Yorumla
Soran5 güEşi var ama
Cevap sahibi5 güErkek düşüncesi bu şekilde düşünmez emin olabilirsin eşi olsa dahi seninle yaşadıklarını ve aksiyon heyecan dolu olan cinselliği seçer
Soran5 güNeden uzaklaştı ayrıldı o zaman isterse
Cevap sahibi5 güÇünkü yakalanma korkusu var ve sana bağlanma korkusu olduğu için
Soran5 güBağlanma korkusu olduğunu düşünmüyorum ya öyle olsa bu kadar uzak kalmazdı ,
Cevap sahibi5 güEmin ol ki bu korku nice erkeği nice ilişkilerden soğutuyor
Soran5 güBen onun hayatında sorun olmazdım her şey de destek oldum ayrıl demedim iyi ol hep dedim
Cevap sahibi5 güSen ona duygusal Naif ve güzel yaklaştın olabildiğince onun mutlu olmasını huzurlu olmasını istedin Ama senin bu kadar iyi merhametli olman karşı tarafı etkiledi onu isteklerle ve arzularla doldurdu erkekte bu durumdan korktu Ben de aynı duyguları sana beslersem eşimden boşanmak zorunda kalırsam diye senden uzaklaştı
Soran5 güBoşanmasını istemem ama ayrılırken öyle demedi kaybedeceğimi şeyler çık daha fazla dedi eşime yakalanmak istemiyorum dedi bitirdi
Soran5 güAnlattın gibi oldu öyle yaklaştım hep onun için bişeyler yaptım
Cevap sahibi5 güTamam işte bak yine Benim dediklerim çıkıyor Sen ona aşık olduğunu ona bağlandığını ve onu sevdiğini gösterdiğini hissettirdin onu evli bir şekilde hayatını aldın ve onu bu şekilde kabul ettin Onun evli olmasını kendinde asla sorunlu ve problem olarak Görmedin ama erkek bunları gördü anladı ve ben de aynı şekilde sana aşık olabilirim korkusuyla ayrıldı senden ve hiçbir şey söylemedi Bu yüzden iki tane seçenek var Önünde birincisi İyi ona hayatından Temelli sileceksin ve yeni birisini alacaksın ister istemez zaten o kıskanacaktır seni veya kendini bir obje yapacaksın sadece onun için sele ihtiyacını gidereceksin ve o eşiyle mutlu olacak Sen sadece obje olacaksın
Soran5 güO bana aşık olsa boşanmadan devam ederdim ben keşke öyle olsaydı deseydi , bana karşı ne hissediyorsun dedim aşk falan dersem kandırmış olurum seni bana iyi geliyorsun senden fazlasıyla zevk alıyorum dedi aşk olsa bunları mı derdi
Cevap sahibi5 güTamam işte bak Tam benim dediğim gibi demiş adam sana karşı aşkım sevgim sadakatim yok Seni sadece obje olarak görüyorum ama zamanla bu obje olarak görme hissin kaybolup yerine aşk sevgi gelirse eşimden boşanmak istemiyorum diye gitmiş Sen her ne kadar onu evli bir şekilde kabul etsen dahi o Gelecekte bir sorun olur diye gitmiş zaten
Soran5 güO zaman hiç duygusu yoktu bana karşı 6 ay yaşadık kaç aydır da bekliyorum
Soran5 gü6 ay beraberdik
Soran5 güBeni kıskanır mı duygu yoksa da
Cevap sahibi5 güEn başta duygusu yoktu Tabii ki de 6 ay boyunca duygusu yoktu sana karşı ama 6 aydan sonra belki içinde hafif bir duygusallaşma olduğunu fark ettiği için bu şekilde kaçmış olabilir seni kıskanır mı Tabii ki de kıskanır ama bunun için bayağı bir çaba göstermen lazım hayatını birini alman lazım bu hayatını aldığım bir kişiye bu durumdan bahsedip sadece o kişiyi kıskandırmak için konuşmak istediğini ya dile getireceksin ya da o kişiyle gerçekten konuşacaksın ama bu sefer de o kişi Umut verirsen çok büyük Ah almış olacaksın Bu da seni ister istemez çok büyük sıkıntıya sokar
Soran5 güYok varmış gibi yapsam olur mu
Cevap sahibi5 güTabii ki bu da bir seçenektir ama bu sefer de karşı taraf emin olana kadar bir adım atmaz ama örnek veriyorum sen Ahmet diye biriyle konuşsan ve onunla beraber resim çekilsen onun görebileceği bir şekilde bu duruma paylaşsan O da gördüğü zaman kesin inanacak ve yazacaktır bu sayede ama bu durumda bir seçim yapmazsın Ahmet'e ya her şeyi anlatacaksın ya da Ahmet hiçbir şey anlatmayacaksın bu kişiyi tekrar hayatına aldıktan sonra Ahmet'in çok büyük bir ahını almış olacaksın
Soran4 güYapmam bunu o benim ahımı aldı
Cevap sahibi4 güO zaman bu durumdan kurtulabilmen için hayatına birini alacaksın ve gerçekten bütün sevgini aşkını mutluluğunu o kişiye vereceksin ve bu sayede Hem bu kişiden Kurtulmuş olacaksın hem de güzel ve mutlu bir hayatın olmuş olacak
Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. İlişkide duygusal bağ var mıydı yoksa sadece cinsellik mi
05 Yorumla
Soran4 güBilmiyorum benim duygum vardı Onunda var sanıyordum
Soran2 güOnu nasıl anlarım ki peki bi kere ayrıldığında dönmüştü , ama yine ayrıldı dönmedi bu sefer heves mi değil mi bilmiyorum
Soran2 güAma arzulasa dönerdi hiç yazmıyor aramıyor hiç iletişim yok
5 güKarısından sıkılınca döner canım iki aydır dönmüyorsa çok iyi değilsindşr daha alternatifleri vardır
08 Yorumla
Soran5 güBaşkası varsa ondan ayrılırsa döner mi peki
Soran5 güBen kendime güveniyorum bu konuda oda çok memnundu , hatta kendisi daha yetersiz kalırdı
- 5 gü
Yetersizse onu niye arıyorsun başka kalafatlı malafat mı yok ))
- 5 gü
Ya mal değilse senin gibi hatuna arada gelir çakar
Soran5 güOnu bende istedim ama o istemedi işte , eşime yakalanmak istemiyorum dedi
- 5 gü
Hem doğru dürüst skmyen hem vasat birinde seni ona iten şey ne bana bi açıkla
Soran5 güOnunla mutluydum bilmiyorum ya yetiyordu bana
- 5 gü
Son zamanlarda kadınlarda manyaklaştı 😂
Geri döner detay bilmiyorum ama cinsellik için döner
022 Yorumla
Soran5 güKaç aydır konuşmuyoruz ama
Soran5 güO eşime yakalanmak istemiyorum dedi ayrıldı benden
Soran5 güEvet korktuğunu söyledi
Soran5 güBana gelme sebebini bilmiyorum neden ben dediğimde alışılmışlıgın dışına çıkmak dedi çekici güzel kadınsın dedi duygusal ihtiyacları olur insanların dedi böyle dedi ne bileyim
Soran5 güAma çok korkuyordu ya öğrenirse eşim diye
Soran5 güBen 26 yaşındayım oda 37 yaşında
Soran5 güBiliyordum eşiyle ayrılsın derdim yoktu , neden dönmez peki
Soran5 güEvet şüphelendi demişti
Soran5 güDönmez mi o zaman
5 güKardeşim evliyle olma ah alırsın yapma erkek mi bitti seni s.. gidecek baskasini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
4 güHıhı eşini de boşar. Seninle evlenir falan
11 Yorumla
Soran4 güÖyle derdim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 güNe kadar süre ilişki yaşadın
014 Yorumla- 4 gü
Sen de evli misin
Soran4 gü6 ay beraberdik
- 3 gü
Görüşüyor musun hala
- 3 gü
Yüz yüze geliyor musun yani
Soran2 güEvet bazen görüyorum
Soran2 güEvli değilim
- 2 gü
Neden gitti senden
Soran2 güEşime yakalanmak istemiyorum dedi, uzaklaştı yaptıklarımdan dolayı pişmanlık duyuyorum dedi
- 2 gü
Aynı mahallede misin. Yoksa iş yeri mi
Soran2 güArkadaş ortamı bazen dışarda görüyorum çarşıda falan
- 2 gü
Seni görünce nasıl davranıyor
Soran2 güNormal muhabbet eder günlük şeyler konuşur gider
- 2 gü
Gelir misin özele
- 2 gü
Gelmeyecek misin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 güEvliyse dönmez. Takılmış, bırakmış.
01 Yorumla
Soran4 güEvli , bu kadar basit mi erkekler için
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zevk aldınmı önemli olan o kısmı
04 Yorumla
Soran4 güAlmıştım oda aldığını söylerdi
Soran2 güBurdan sor
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendisi mi görüşmüyor?
017 Yorumla
Soran5 güEvet
Soran5 güEşime yakalanmak istemiyorum dedi
Soran5 güEvlenmek değildi ama bende hayatında olmak istiyordum
Soran4 güGelmez mi geri
Soran2 güHayır değil bilmiyorum ona karşı duygum oluştu kalp bu işte seçemiyorsun
Soran2 güBen ayrılsın derdinde değildim ama böyle de ortada kalmak çok ağrıma gitti
Soran1 güEvet yaşamış evli biriyle beraber olmuş 1,5 yıl eski sevgilisiymiş kendisi anlatmıştı
- 1 gü
bence bir alışkanlığa dönüşmüş olabilir. Babası ya da annesi ile ilişkisi nasıl bu kişinin. Onunla yeteri kadar ilgilenmemiş ya da şartlı olarak sevmiş olabilirler. Sevdiklerine karşı bir kaybetme korkusu ve sürekli yedekleme ihtiyacı hissediyor olabilir. Eğer durum böyleyse size istediğiniz ilgi ve sevgiyi göstermez.
Soran22 saAilesiyle arası iyi çok düşkün annesine babasına , ne söylerlerse yapar yardımlarına koşar ilgilenir, karısına karşı da öyle hergün gider annesiglin yanına hergün annesiyle tlfnda konuşur bu şekilde
Soran22 saEvlendiği ilk yıllarda olmuş bu sonra hayatına ben girdim işte 6,7 yıl sonra sen girdin dedi onunla sürekli mesajlaşma konuşma olmazdı dedi ayda bir cinsellik olurdu dedi
- 9 sa
Anladım. Yani gerçekten sevgi varsa zaten bırakmaz ki çok kuvvetli olmadığını düşünüyorum. Eğer kuvvetli değilken de neden görüşsun. Biraz yedekleme ihtiyacı olabilir mi. Bazı insanlar güvensiz ailede yetisince her şey ellerinden kayıp gidecek korkusu yaşar ve hep yedeklemek isterler. İş ciddiye binince de kaçarlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görüşmeyi neden kestiniz
01 Yorumla
Soran5 güO istemedi eşime yakalanmak istemiyorum dedi bitirdi
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Performans iyiyse döner tecrübe ile sabittir
09 Yorumla
Soran5 güOnun performansı mı
Soran5 güİyi benim performansım beğeniyordu , aklına ne geldiyse yaşattım ona
Soran5 güAma eşime yakalanmak istemiyorum dedi ayrıldı nasıl dönecek ki
Soran5 güBen elimden geldiğince ona göre davranmaya çalışıyordum hep
Soran5 güYazamadım
Karısı vermeyince döner 😅
06 Yorumla
Soran5 güAraları iyi mutlular
Soran5 güSanmıyorum ya ,2 aydır konuşmuyoruz hiç
Soran5 güEvet özlüyorum o hiç özlemiyor mu aklına gelmiyor muyum acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
4 güKarısı var bi zahmet dönmesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 güUmarm yaşattığını yaşarsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
4 güinşallah dönmez hata yapıyorsunuz çünkü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Zor dönergibi
00 Yorumla
5 güKarısından sıkılınca gelir
01 Yorumla
Soran2 gü2 aydır yazmıyor hiç
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin için neden önemli hamilemesin
00 Yorumla
5 güKarısının başı ağrıyorsa döner
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
5 güİnşallah dönmez kalakalırsın öylece
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Yazıklar olsun evlenmiycem ben ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
5 güYaşamayı hak etmiyor sun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 gügelir geri gider genelde hep böyle surer
06 Yorumla
Soran2 güKaç aydır yazmıyo ama
Cevap sahibi2 güsonunda gelir aylarca yazmasada zamanı belli olmaz
Soran2 güBilmiyorum hiç umudum yok benim
Cevap sahibi2 güneden ayrıldınız tam olrak ne oldu istersen takip et oradan konusalım yazması daha kolay olur
Soran2 güGaliba erkeksin sende, eşime yakalanmak istemiyorum dedi bitirdi
Cevap sahibi2 güalakası yok sen bilirsin bayss
Gizli Üye(30-35)5 güNeden geri dönmesini bekliyorsun
010 Yorumla
Soran5 güOnu hem özlüyorum hemde seviyorum
Cevap sahibi5 güO seni sevseydi 2 aydır arayıp sorardı. Bence seni kullanmış
Soran5 güEvet sevmiş olsaydı bi gram Merk ederdi duymak isterdi sesimi
Cevap sahibi5 güBunu bile bile onu istemen saçma doğrusu. Bari hakedecek birini sevseydin
Soran5 güElimde olsaydı keşke
Cevap sahibi5 güSen bekar mısın
Soran5 güEvet
Cevap sahibi5 güOnu unut bence başkasını bul
Soran5 güDenedim ama olmuyor başkasıyla 1,2 konuştum onu da istemedim
Soran5 güBişey hissetmedim belkide
Gizli Üye(18-24)5 güVerilecek ayara göre döner
016 Yorumla
Soran5 güNe gibi ayar
Cevap sahibi5 gülaf cambazlığı
Soran5 güÇok şey yaptım ama istemedi
Cevap sahibi5 güişte sözün özü gerek ona
Soran5 güNe diyeceğim peki
Cevap sahibi5 güsohbetiniz ne?
Soran5 güNormal sohbetimiz var cinsellik sohbetimiz de oldu
Cevap sahibi5 güdetaylandırısan bişiler deneriz sohbetiinizin devamı için
Soran5 güKaç aydır konuşmuyoruz ki ama ne diyeceğimi ne konuşacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi5 gütaktik ordan başlıcak
Soran5 güNe yapacağım peki bu süreçte
Cevap sahibi5 güuzunca konuşmamız da gerek?
Soran5 güYazsam
Cevap sahibi5 günerden?
Cevap sahibi5 güolur
Cevap sahibi5 güdönüş yapmadın
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. İhtiyacımı karşılamak için döner
012 Yorumla
Soran5 güEvli eşiyle de karşılar döner mi bilmiyorum
Soran5 güAradı ama benimle yaşadı sonra da ayrıldı benden
Soran5 güKaç aydır konuşmuyoruz sanmıyorum geleceğini hiç ümidim kalmadı
Soran5 güOnu seviyorum özlüyorum onu
Soran5 güO mutlu evliliğin de
Soran5 güElimden geldiğince deniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
5 güSıkıntılımısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güVur kaç için döner.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
4 güDöner
010 Yorumla
Soran4 güBekliyorum da hiç umdum yok
- 4 gü
Niye
Soran2 güBilmiyorum 2 aydır hiç aramadı yazmadı bilmiyorum hiç mi Merk etmiyor aklına gelmiyorum bilmiyorum 🤷♀️
- 2 gü
Gurur inat vs olabilir
Soran2 güAramızda sorun olmadı o sadece eşime yakalanmak istemiyorum dedi yaptıklarımdan dolayı pişmanım dedi bitirdi
- 2 gü
ilginç doğrusu. peki neden hala onu istiyorsun?
Soran2 güOnu seviyorum
- 2 gü
ah be kadın :/ ne diyebilrim ki
Soran2 güAptallık bende işte
- 2 gü
iyi olur inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
5 güNeden gitti
04 Yorumla
Soran5 güEşime yakalanmak istemiyorum dedi
- 5 gü
Yoksa sevişti tadını aldı bitirdi ondan mı
Soran5 güBüyük ihtimalle
- 5 gü
Demek ki sekste kendini geliştirmek gerek
5 güDöner ama taktik yapmalısın
04 Yorumla
Soran2 güNapcam ki
- 2 gü
Yorumdan anlatamam ki
Soran2 güİstk attım
- 2 gü
Tamam bak
Sevgili mi oldun yoksa yattınız mı
014 Yorumla
Soran5 güİkisi de
Soran5 güBen 26 oda 37 10 yıllık evli
Soran5 gü6 ay
Soran5 güEvet sevdim ben
Soran5 güİlk başta emindim sonradan şüphelendim
Soran4 güO geçmedi hiç ayrıldı eşime yakalanmak istemiyorum dedi bende yazmadım bi kaç kere yazdım soğuk davranıyordu bende yazmaz oldum isteyen yazardı arardı
Soran4 güEvet önceleri arardı yazardı şimdi hiç iletişim kurmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cani çekerse döner
07 Yorumla
Soran5 güÇok zor
Soran5 güKaç aydır konuşmuyoruz eşi var
Soran5 güEşi yetmez mi
Soran5 güBilmiyorum değişiklik olsun istemiştir
döner metrescik
01 Yorumla
Soran5 güBekliyorum da gelen giden yok
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Ne kadar zamandır görüşüyor dunuz ki
04 Yorumla
Soran5 gü6 aydır ilişkimiz vardı
Soran5 güHiç mi özlemex aklına gelmiyordur
Gizli Üye(36-45)5 güNasıl bu kadar bağlandın ki ona...
02 Yorumla
Soran5 güBende bilmiyorum kaptırdım kendimi
Cevap sahibi5 güSeni kullandığını da pekala biliyorsun dimi...
Gizli Üye(25-29)5 güYazık etmişin kendine
22 Yorumla
Soran5 güBunun bende farkındayım ama büyük konuşmamak lazlmmmş
Cevap sahibi5 güZararın neresinden dönsen kardir daha fazla hata yapma aklını kullan
Hemcinsine bunu yaparken hiçmi üzülmedin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 güZor görünüyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. İnşallah yakalanırsn
00 Yorumla
5 güDönmez korkmustur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.
5 gükendine gell
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
5 güGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güKesin döner
01 Yorumla
Soran4 gü2 aydır konuşmuyoruz ama bilmiyorum hiç umudum yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Niye ayrıldınız
011 Yorumla
Soran5 güEşim yakalanmak istemiyorum dedi
Soran4 güEvet ben kimsenin yuvasında gözüm yoktu
Soran4 güKaç aydır konuşmuyoruz zamana bıraktım mecbur
Soran3 güOnu seviyorum özledim
Soran2 güDeğilim