4 yıllık ilişkimde 3 haftadır konuşmuyoruz, sizce geri döner mi?

4 yıllık inişli çıkışlı tartışmaların sorunların çok olduğu ama bi okadarda güzel bir ilişkim oldu ikimizde gerçekten seviyoruz aşığız biliyorum ama son 6 aydır iletişimimiz çok sarsıldı sürekli engelleyip açıyordu haftada bir veya iki kez konuşabilir haldeydik görüşmelerimiz bitti sadece telefonla ve son 3 haftadır da engelliyim açmıyor yazmıyor aramıyor geçmişte ona hatalar yaptım onu üzdüm yordum yıprattım ailesiyle çalıştığı yerle sorunları sıkıntıları bol olan biri güçlü olmak zorunda ben bu dönem içerisinde onu dinlemedim üstüne vardım peşinden koştum kendimi kontrol edemedim duygusallaştım benden gidiyor gibiydi bitsin istemiyordum benim sorumsuzluklarım ve hiç bir şey yapmayışımdan bu hale geldik 3 haftadır ne yapacağımı oturtamadım gelicekmi gelmeyecek mi emin olamıyorum ayrılamadık ne onun dili varıyor ne benim bi sessizlik oldu son tartışmada öylede kaldı belirsizlik beni çok yoruyor günlerim saçma sapan geçiyor hareketsiz bir şekilde yaşıyor gibiyim hiç bir şey yapmıyorum hep birbirimizin olacağını sandığımız büyük bir sevgiydi zorlu yolları aştık bi adım ötesi evlilikti ben derdimi kimseye anlatamadım artık içim kaldırmıyor o yüzden buraya yazıyorum ben onu özlemekten beter oldum ulaşımım kalmadı ona ve 3 hafta büyük bir zaman derdimi anlayacak yüce gönüllü insanlar bana dert ortağı olabilir mi.

4 yıllık ilişkimde 3 haftadır konuşmuyoruz, sizce geri döner mi?