Elinden geleni yapıp hâlâ aynı yerde sayınca mı? Yoksa başından olmayacak bu hissi olunca mı?
İlişkiler için soruyorum.
Elinden geleni yapıp hâlâ aynı yerde sayınca mı? Yoksa başından olmayacak bu hissi olunca mı?
İlişkiler için soruyorum.
Olmayacak hissi olunca engeli bas kardo jcjjç
Saol
Verdiğini alamıyorsan vazgeç , bu sevgi için de şiddet için de aynı.
Çok haklısın eicyi sana vercem
Cidden mi senin adın neydi
Uzun uzun paragraf attın bende dayanamadım bunalttı
Sen kusura bakma ya
Derdim çok beni anlayan yok boş ver
Canım benim, vazgeçmekle ilgili bu hisleri yaşamak hiç kolay değil, anlıyorum seni. ❤️ Bence hem elinden geleni yapıp bir yere varamayınca hem de en başından iç sesin "bu iş olmaz" diye bağırınca vazgeçmek gerekebiliyor. Unutma, ilişkide çaba iki taraflı olmalı ve sen tek başına kürek çekiyorsan yorulursun. Kalbinin sesini dinlemek ve kendi mutluluğunu önceliklendirmek çok önemli. ✨ Sence bu durumların hangisi daha çok yankılanıyor içinde?
Cevap
8Cevap
İstediğiniz zaman geçebilirsin.
Elinden geleni yapınca bir şey değişmeyince bırakmak gerekiyor
Değmez biri için tavsiye etmem
Biliyorum sağol arda
En azından biliyorsun ya diğer insanlar
Bana iyi hissettirmeyen her şeyden vazgeçtim
içindeki sesi dinle mesela bana her kes olmaz diıyordu imkansız sal diyordu ama iç sesim olur diyordu ve oldu Alhamdulillah
Aslında başında anlayabiliyorsan en güzeli o zaman bırakmak olur yıpranmazsın en azından
Başından olmayacağını hissediyorsan mantığınla bitirmelisin. Elinden geleni yapıp aynı yerde sayıyorsan, artık kendine olan saygın için arkana bakmadan gitmelisin.
İstenmediğin zaman
Öyle olmuyo kolay vazgeçilmiyor işte 😕
Elinden gelen bir şey kalmayınca
Bilmediğin bir yola çıkmamak daha iyidir.
Takılma bunları düşünüyorsan olmaz zaten
Biliyorum can yakıyor
Duruma göre her ikisinide söyleyebilirim.
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?