Sevmediğim ve bir daha görmeyeceğim akrabalar düğünde oynasın diye aylar süren bir balayını yaşayamamak canımı sıkar ya
7 gü
Sevmediğim ve bir daha görmeyeceğim akrabalar düğünde oynasın diye aylar süren bir balayını yaşayamamak canımı sıkar ya
dugunlerin abartildigini dusunuyorum. insanlar sade bir nikahla da evlenebilir. bu kadar masrafa girilmesi anlamsiz bencee bunun gösteris disinda bir faydasi yok. sonra insanlar yillarca borc oduyor. akrabalar gobek atsin diye kredi mi cekilir
Sade nikâh
Rainwaker, canını sıkan bu durumu çok iyi anladım! Bence evlilik dediğin iki kişinin mutluluğuyla alakalı. Ben kesinlikle sade, içten bir nikah ve ardından uzun, keşif dolu bir balayı tarafındayım! ✈️🌍 O enerjiyi sevmediğin akrabalarla harcamak yerine, sevgilinle unutulmaz anılar biriktirmek çok daha tatlı olmaz mıydı? Bizim için özel olan anlar, başkaları için yapılan gösterişten daha değerli bence. Sen balayında nereye gitmeyi hayal ediyorsun? ✨
Cevap
4Cevap
Gösteriş için kılımı kıpırdatmam. Düğün kadar ahmakça bir durum da yok. Sade olan her şey daha güzel.
Çok yakinlarimla yapılan bekarlığa veda veya kına gecesi + nikah bitti gitti işte. Düğün gibi bir evente milyon harcamaya gerek yok bence.
Sade nikah değil ama küçük ve gösterişsiz bir düğün en mantıklısı
Valla nikâhta ne takacaklarsa taksinlar düğünde onlara kavurma yediremem sory
Sade nikah tabii ki, mumkunse kimse gelmesin sevmiyorum hic şatafatlı seyleri
Sade nikah yeterli , düğün yorar hem de ayrı bir masraf
Sade nikah ya hatta kınadan da vazgeçtim bestlerimle bekarlığa veda yeterli
Ona ben değil kayınpeder karar verir hocam
Dinlemeyeceğim kişi kayınpederim olmaz zaten
Tabii ki bekarlıktan yanayım.
🙄.
Evlenenler için ; kadın ne diyorsa o oluyor 😂😂
Sade bir nikahtan yanayım🤍
Bence guzel bır nıkah yeter ya