10 güYalan yalandır bunun birçok sebei vardır 1sebep karşındakini tavlamak yatağa atanankadar her şey 😂2 sebep korkak olduğundan 3 sebep bazı soruların cvb vermek ten kortugundan 4 cvb söylerse sürekli baskı altında ve karşındakinin bakış açısının deyiseceginden
031 Yorumla
Soran10 güYani diyosunki sana soylerse senin bakış açın degisir ya da kabul etmezsin diye sana söylemedi.
- 10 gü
Bunun bı önemi yok ve sizin durumunuzu biomedigim için mantıklı bı aciklma yapamam ama demin de dediğim gibi yalan yalandır senden bunu saklmisa ve ,2 yıl boyunca inan söylediklerinin yuzde 50 si yalandir
Soran10 güHaklisin
- 10 gü
Öyle eyer sana bunu söylemeye cesareti yoksa ya da bundan utaniyosa benim için erkek diyildir adam olsaydı ve seni cisiye alsaydı belki 1 hafta saklardi sonra kendingelip söylerdi
Soran10 güEvet dogru ayıp değil günah değil gelip diyebilirdi
Bu bencilce bir şey..- 10 gü
Konu yalan söylemesi den çok bunu sürdürmüş olması bende evlenip ayrıldım kötü bişi diyil bu 2 çocuğum var ve onları çok seviyorum bunu birinden saklasam ve o kişi gözünde hayalinde farklı biri olarak canladirmasina sebep olurum ve bunu öğrendiğinde kalbi kirilik belki hayaleri vardi hayaleri yıkılır ve ben asla birinin kalbini kırmak istemem
Soran10 güEvet bunda ayıp bisey yok tam olarak bundan bahsediyorum. Karşıya durumu haber vermek gerekiyor. Benim o kurduğum güven bağı arkadaşlık sevgililik hepsi yalan oldu. belki başta deseydi kabul ederdim. ama o gizlemeyi yalanlar a siginmayi tercih etti.
- 10 gü
Ben yalan konuşmayı sevmem ha yalan söylerim ama pembe yalanlar karsimdakini asla uzucek şeyler diyil. ornegin bişi beyenirsin anbu çok güzelmiş dersin bende sen iste fabrikasini alıyım derim bunun gibi yalanlar söylerim 😂😂espiri babında valla affedermisin bilmem ama. sunu biliyorum affetsen bile asla mutlu olamasin çünkü bu hep sorun olucak ve bu sorun ileride daha büyük sorunlara yol acicak
Soran10 güAffedilecek bir şey yapmadı bu yaptıklarının üzerine bir de bana hakaret etti üste çıktı ben ona küfür ettim diye... yani yaptığı şeyin ne kdr ciddi olduğunun ya farkında değil ya da bilerek yaptı
- 10 gü
Adam zaten seni gözden çıkarmış geçmiş olsun ve adına sevindim üzüldüğün teksey giden 2 yılın ve emeklerin
Soran10 güEvet zamanim gitti en çok buna üzülüyorum
- 10 gü
İnan 2 dk bile çok önemli geri gelmiyo çünkü senin gene 2 yıl benim 10 yıl çöp oldu
Soran10 güEvet zamanima üzülüyorum en çok gerçekten
- 10 gü
Ama gördüğüm kadarıyla toparlanmisin yani en azından ayrılık acısı cekmiyosun
Soran10 güHayir çekiyorum. Şoktayım. Buraya girmezdim bu sayfaya girdim. Giderken pisman olan birisi yoktu ve beni çok çok sevdiğini söyleyen biri vardi şimdiyse giderken herseyi inkar etti ne sevmesi vs. Arkadaşım yok diyodu varmış onlara anlatmış mesela evlenip bosandigini... ben den saklamış hep
- 10 gü
:( üzüldüm vardır bunda bı hayır deyip yoluna bakman gerekli sonuçta sen diyil o kaybeti ha başkasını bulmazmi bulur ama senin gibi birini bulamaz onun niyeti beliymis kalp kırmak ve bunuda başarmış en kulhakidir birinin kalbini kırmak
Soran9 güAma o korkmuyor kul hakkından naptigindan helallik bile almadı benden o kadar
- 9 gü
Sorsan herkes korkar kul haki neki kalp kırmanın yanında onu taniyosun ve ne yapıp yapmiyacagini biloyosun ama ya öyle diyilse ya yanildiysan madalyonun diyer yüzü varsa
Soran9 güSence de ahimi almamış mi? Ben bsy yapmadim dedi. daha napasin yani zaten en önemli bilgiyi alıp saklamış
- 9 gü
Ahını almistr tabi önemli olan kalp kırması bişi yapmadığı dogru yaptığı şeyin nekadar yanlış olduğunu kabul etmiyor en ezindan şunu deseydi yani ya evet söyledim ama kortun ya da bil istemedim istemesin sandım. vs vs gibi bisiler dese oda yok iyi yap yap bişi yapmadim
- 9 gü
Ben biri için 10 yılımı yaktım ben nekadar ah etmesemde o kırgınlığım asla bitmiyecek
Soran9 güYani en azından özür dile değil mi açıklama yap ben küfür edince o da ediyor iyide ztn sinirliyim normal degilmi tepkim... Umarim yakar
- 9 gü
Küfür işi bana ters o konu hakinda yorum yapmam ama en azından diye bilirdi haklısın yaptığım yanlıştı veya buna benzer şeyler
Soran9 güYaa evet... ne diyim bilmiyorum.. sanırım beni tavlamak ve elinde tutmak için her yalanı söylemiş. Her anlamda yalan söylemiş sadece bu konu degil
- 9 gü
Bu arada günaydın ☕ ☕ kahfe istersen alabilirsin sanırım deyilde öyle gibi olmuş haketmeyen birine verilen deyer encok insanı üzen bu
Soran9 güEvet tam olarak bunu yapmış teşekkür ederim
- 9 gü
Rica ederim yardımcı olduysam. ne mutlu bana
Soran9 güTeşekkür ederim dua et bana beter olsun o
- 9 gü
Bedua yok 😂 bedua döner dolasir seni bulur geri gelir yani oyuzden bedua yok Allah'a havale etmek var allahindan bulsun de yeterli
Soran9 güEvet umarım bulur
- 9 gü
Senin düşünmen gereken şey geride bıraktığın zaman toparlanıp telefinetmen gerekli yaşını bilmiyorum ama inana zaman çok deyerli
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok zor ve kafa karıştırıcı bir durum gerçekten. 🥺 Bir erkek böyle önemli bilgileri saklıyorsa, belki seni kaybetme korkusuyla ya da geçmişinin ilişkiyi olumsuz etkileyeceğini düşündüğü için böyle davranmış olabilir. Belki de doğru zamanı beklediğini sanmıştır. Ama yine de dürüstlük her zaman en önemlisi, değil mi? Sen bu durumda ne hissediyorsun şu an, konuşmak ister misin? 💔
03 Yorumla
Soran10 güOlur
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 güBen Aşko Kuşko, nam-ı diğer Lila! 🥰 İzmir'den sevgilerle, aşk ve flört delisi bir iletişim öğrencisiyim! ✨
Soran9 güEvet bencillik etti ve giderken de hiç pişman degildi kendisine küfür ettim diye o da bana etti hani kızgınlığımı sinirimi anlayamadi nasıl bsy yaptığının farkında bile degildi oyle diyim. benimleyken bir çok kiza yazmış arkadasim asla yok demişti. ama arkadasi varmis ona da dürüst davranmış söylemiş ama. ... benimle konuşurken arkadaş olalım diyodum hep bana arkadaş olamayız benim arkadasim yok diyodu. Ya sevgili oluruz ya da olmayız diyodu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
10 güBiraz utangaçtır söyleyememiştir belki
08 Yorumla
Soran10 güInsan yaşadığı şeyden utanır mı? Hersey biz insanlar içindi
- 10 gü
Hayatta var olan her şey hayatın bir gerçeğidir fakat gidip ona sor neden söylemediğini. Ben sadece aklıma bu şaka geldiği için fotoğrafla birlikte paylaşmak istedim.
Soran10 güAma sorduğumda ilişkin kac tane oldu dedim az dedi evlenip ayrildim hic demedi ve ben elli kere sordum bu soruyu. Öğrendiğimde ise ilk başta çekindim dedi. sonra yoo ayıp değil söylerdim dedi çok evirdi çevirdi lafi..
- 10 gü
Bilemem ama senle ciddi düşünmüş galiba. Eğer senin evlilik geçmişin yoksa ve çocuğunda yoksa, sana söylediğinde ondan uzaklaşacağından falan korkmuş olabilir bilmiyorum
Soran10 güEvet benim yok tu.. iyide bu en başta söylenmesi gereken bir durum saklanacak bir şey değil ki en sonunda ortaya cikicsk çünkü ortada bi cocuk var
- 10 gü
Yani öyle bi şeyin saklanması hayati tehlikeli, demek ki yalancı birisi uzak dur
Soran10 güEvet ben sildim komple
- 10 gü
En iyisi
10 güYuhhhh yani direkt ele yalan söylüyorsa hep söyler
01 Yorumla
Soran10 güEvet neden sakladı onu anlayamıyorum niye yani eninde sonunda ortaya cikicak bsy hani sevgililik olsa neyse derim ama evlilik ve ortada bi cocuk var
10 güamacı farklı olduğu için zaten niyeti ciddi olsa balta söylerdi
012 Yorumla
Soran10 güAma diğer türlü yaklasmadi hiç.
- 10 gü
ilk başta öyle yapar sonradan yabaş yavaş gelr oraya
Soran10 gü2 yil boyunca oyle bsy görmedim o konuda. sadece yalan yani beni tiksindiren şey bencilce bsy bu sadece kendini düşünmüş
- 10 gü
kendini kullandırma ya da git eşini bul anlat durumu illaki bi fotonuz falan vardır göster
Soran10 güAyrilmis eşinden hali hazırda eşi yok..
- 10 gü
o zaman sorun yok ortada
Soran10 güEvet yani zaten ayrılmışlar niye bunu yaptı. Diger tanıştığı arkadaslarina anlatmış ama benden gizlemiş
Soran10 güEvet yani zaten ayrılmışlar niye bunu yaptı. Diger tanıştığı arkadaslarina anlatmış ama benden gizlemiş.
- 10 gü
bilmiyorum da ne yapıyorsun şimdi
Soran10 güBsy yapmiyorum
- 10 gü
gel o zaman khve içk
Soran10 güTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
10 güAbi yalanın eninde sonunda ortaya çıkma huyu var yaa, yapmayın.
02 Yorumla
Soran10 güBenden 2 yıl boyunca evlenip ayrıldığını gizlemiş ama bunu bilmek benim hakkim ve çocuğu da varmış... Bu bilgi cok önemli es geçilecek bir konu degilki.
- 10 gü
Haklısın💯
9 güDuyduktan sonra onu ıstemıyebılırdın ondan dolayı dememiştir ama demesi gerekiyordu
08 Yorumla
Soran9 güEvet bencillik etti ve giderken de hiç pişman degildi kendisine küfür ettim diye o da bana etti hani kızgınlığımı sinirimi anlayamadi nasıl bsy yaptığının farkında bile degildi oyle diyim. benimleyken bir çok kiza yazmış arkadasim asla yok demişti. ama arkadasi varmis ona da dürüst davranmış söylemiş ama. ... benimle konuşurken arkadaş olalım diyodum hep bana arkadaş olamayız benim arkadasim yok diyodu. Ya sevgili oluruz ya da olmayız diyodu
- 9 gü
bu sana kasıtlı yapmış delimi ne bide cocugu varmış yanı hadı evlılıgı söylemedin cocugu nerene koymayı düşündün sen varken birde başka kızlara yazmış bikere hepsi yetmiyormuş gibi
Soran9 güEvet iste bende bunu diyorum.. hani herkese dürüsttü bi bana mıydı yalanları. Ve arkadasiz biz dediğimde ilk başlarda ne arkadaşı benim hiç yok diye yalan söylemiş. Başka kızlara yazmış... ve bunu kendisine sorduğumda sen benimle tam ilgilenmiyordun bende böyle yaptım dedi. giderken ne pişman di ne bsy hicbsy yoktu giderken... hani kaybettim kavramı yoktu onda
- 9 gü
zamanla olurrr erkeklerin ilk gidişi hep öyledir sonradan gelir
Soran9 güBen geri döner diye düşünmüyorum. Çünkü çok daha karışık şeyler var... ve 2 yıl boyunca aptal yerine konulmusum.. bana bunu söylemesi gerekirdi belki ben veya ailem kabul etmicektik olabilir di
- 9 gü
ya tabikide vardır ama genelde böyle insanlar geri döner bu lafımı unutma ha illa dönmez diyorsanda bunun zaten dönmemesi senin için daha hayırlı en azından unutmuş olursun
Soran9 güBana sulanan patronu vardı adam evli çocuklu... onunla bağımı kesecem senin için işten çıktım falan dedi hepsi yalanmış anlasamamislar diye çıkmış. Adamla ztn gorusuyormus. yani bana kötü gözle bakan adama abi abi diyip peşinden ayrılmamış bile ve bana da beni çok seviyormuş benim için ordan çıkmış gibi davraniyo. sanırım bütün amacı beni kandırmak kendine baglamakti?
- 9 gü
bide yalan söyluyor tam yalaka zaten öyle senı ıyıcr kendıne bağlamak için yapmıştır etkilen diye
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
9 güKorkmuştur genelde korkak olurlar
01 Yorumla
Soran9 güAma beni okdr sevmiyormuş ki ztn neden korksun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 güOna bakmazsın diye gizlemiştir
01 Yorumla
Soran10 güBakmasam 2 yıl bakmazdim ki
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Kaybetmekten korkar tepkisi den korkar
07 Yorumla
Soran10 güAma bu saklanacak bir durum degilki ortada bir çocuk var. sevgililik olsa neyse Derim de
Soran10 güAma sorduğumda ilişkin kac tane oldu dedim az dedi evlenip ayrildim hic demedi ve ben elli kere sordum bu soruyu. Öğrendiğimde ise ilk başta çekindim dedi. sonra yoo ayıp değil söylerdim dedi çok evirdi çevirdi lafi..
Soran10 güIlislkim oldu ama evlilik hayir
Soran9 güEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 güsorunludur ve öğrenilmesinden korkar
020 Yorumla
Soran10 güAma bu gizlenecek bir durum degilki
- 10 gü
evlenene kadar gizleyebilse yeterdi işte
Soran10 güYani aşık olduktan sonra ya da evlendikten sonra gidemem diye mi dusundu acaba
- 10 gü
kesinlikle
Soran10 güAma bu bencillik. Belki ben ya da ailem bu durumu kabul etmeyecekti
- 10 gü
bu senin problemin. öyle biri bunu umursamaz bencildir
Soran10 güHaklisin... Ama sorduğumda ilişkin kac tane oldu dedim az dedi evlenip ayrildim hic demedi ve ben elli kere sordum bu soruyu. Öğrendiğimde ise ilk başta çekindim dedi. sonra yoo ayıp değil söylerdim dedi çok evirdi çevirdi lafi..
Soran10 güHaklisin... Ama sorduğumda ilişkin kac tane oldu dedim az dedi evlenip ayrildim hic demedi ve ben elli kere sordum bu soruyu. Öğrendiğimde ise ilk başta çekindim dedi. sonra yoo ayıp değil söylerdim dedi çok evirdi çevirdi lafi
- 10 gü
tamam az olmuş tanıyan zaten ilişki kurmaz öyle biriyle. sen de uzaklaş kurtul
Soran10 güBen sildim bunun üstüne
- 10 gü
çalışıyor musun sen bu tipler genelde maaşlı kadınlara yanaşır
Soran10 güOgretmenim ama atanmadim hayir çalışmıyorum... Bilmiyorum asiri seviyor gibi davranıyor du baya profesyonel.
- 10 gü
tamam ne de olsa atanır atandıktan sonra ikna etmek zor olur diye şimdiden yapışmış geleceğe yatırım :D
Soran10 güAtanacagimi zannetmiyorum ama... bu arada yeni tanıştığı birkaç kiz var arkadaşça konuşuyorlar mis onlara demiş mesela ben evlendim ayrildim çocuğum var diye
- 10 gü
onlar bils de sorun değil arkadaş sadece
Soran10 güBana asla arkadasim yok olmaz diyodu arkadaslari varmış. Beni kendilerine kac defa çağırdı davet etti gitmedim. Çok sevdiğini diyordu evlenelim diyordu şimdi hangisi gerçek kişi. Ben kendisine kızıp küfür ettiğimde o da bana etti ve çekti gitti. hani hiç yüzü kızarmadi hangisi kendisiydi bilmiyorum
- 10 gü
sinirli anda insan kendini daha net gösterir
Soran10 güÇekti gitti işte
- 10 gü
giderkenki hali onun gerçek hali o hakaretleri ağzı bozuluğu falan
Soran9 güEvet tam olarak öyle oldu giderken yüzünü gordum
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
10 güOnu terk edersin diye
01 Yorumla
Soran10 güE sorduğumda yok diyo giderim diye mi yaptın dedim yok dedi
Gizli Üye(18-24)10 güKöprüyü geçene kadar ayıya dayı denir ondan
14 Yorumla
Soran10 güKurnaZ davrandi diyosun?
Cevap sahibi9 güEvet balım. Senin bırakmaman için gerçekleri saklamış
Soran9 güBana hic arkadasim yok diyordu.. megerse arkadaslari varmış. Bu ilişkinin başında bende arkadaş kalalım dediğimde ise ben arkadaş kimseyle olmam demişti.. ya sevgili ya hiç.. bana bu şartı sunmuştu. Giderken de hiç pişman degildi üzgün degildi. o çok seviyorumlarin yerini sadece hoşlandım cümlesi aldı
Cevap sahibi9 güErkekler dönektir
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kaybetme korkusu
02 Yorumla
Soran9 güHic zannetmiyorum
10 güAyıp etmiş
045 Yorumla
Soran10 güHemde cok
- 10 gü
Yanlış seçim ama şu an iyiysen her şey daha güzel olabilir
Soran10 güBilmiyorum ama guvenim bitti
- 10 gü
Güven kalöadıysa hiç sıkma canını her şey düzelir
Soran10 güUmarim düzelir ne diyim
- 10 gü
Umarım sen düzelirsin
- 10 gü
Yalanın oldugu yerde durmanın bit anlamı yok ilerde daha büyük yalanlar su üstğne çıkabiir
Soran10 güBana bunlari yaptıktan sonra hic pismanmis gibi davranmadı
- 10 gü
Demekki degil
Soran10 güKurnaz ca ama bu. bencilce.. belki böyle bsy ben kabul etmicem belkide ailem... nereye kdr gizlenirdiki
- 10 gü
şu an senin anlıyorum herşeui düşünüyorsun kuruyorsun ama artık düşünmeyi bırak
- 10 gü
Kendine odaklan ve mutluluk bir adım ilerde
- 10 gü
Geriye bakma artık
- 10 gü
Eklemek istersen beni ekliyebilirsin
Soran10 güBugun daha yeni oldu. hala şoktayım hiç ummadığım birinden bambaşka bir i çıktı... demekki hiç sevmemiş ya da kandırmaya çalıştı beni... bi anda nasıl unutayım onu seviyodum
- 10 gü
Bu hemen olmaz ama olacak yakın zamanda
- 10 gü
Eklermisin beni
Soran10 güHayır hesapta kimse yok cunku
- 10 gü
Tamam
- 10 gü
İyi geceler
- 9 gü
Günaydın nasıl oldun
Soran9 güBilmiyorum icim tuhaf boş geliyor hersey.. Hayat durmuş gibi
- 9 gü
Bunalıma girme bak senin için yeni bir gün her şey daha güzel olacak
- 9 gü
Kendine güzel bir kahvaltı hazırla herşeyden önce şımart bugün lendini
Soran9 güBu yapılan i unutmak zamanımı alicak ben ona hiç yalan söylemedim hiç birsey saklamadim.. günlerdir yemek bile yemiyorum bana dua edermisin bana yaptıklarını ceksin
- 9 gü
şu an senin yaptıgında yanlış bir arkadaş olarak derleşebiliriz istersen her zaman yapman gerekeni biliyorsun
- 9 gü
Ederim
Soran9 güTeşekkür ederim
- 9 gü
Rica ederim her zaman burdayım özelden yazabilirsin
Soran9 güCok teşekkür ederim
- 9 gü
Rica ederşm yazacakmısın
Soran9 güYazamiykrum çünkü benim sayfa yeni ve bu hesabı da kapatırım
- 9 gü
Bende yeniyim bende yazamıyorum
- 9 gü
Yazabilene kadar bekletim uoksa bende çıkarım
Soran9 güAnladim
- 9 gü
Normal profilini bilmiyorum umarım izin verirsin
- 9 gü
İzin var mı peki
- 9 gü
Kahvaltı yaptınmı
- 9 gü
İyimisin
Soran9 güBaska kızlara da yatma derdine düşmüş şu an öğrendim tam şimdi
Soran9 güBeni kac kisiyle aldatmis herkesi birbiriyle aldatıyor ama onlara demis çocuğunun olduğunu benden niye sakladı ki
- 9 gü
Demekki degöezmiş üzüldügüne o bu şu önemlimi artık
- 9 gü
Bundan sonra sen önüne bak sadece düşünmeyi bırak
- 8 gü
Günaydın
- 8 gü
Nasıl oldun
10 güyargılar diye
01 Yorumla
Soran10 güYargılanacak bir şey yokki herkes herseyi yasayabilir
10 güOlmaz bu ilişki