Karısı hamileyken aldatılan arkadaşım neden boşanmıyor anlayamıyorum. Bir insan bu duruma nasıl katlanabilir?

Benim bi çocukluk arkadaşım var (erkek) kardeş gibiyiz o evleneli 1.5 sene oldu, evliliğinin daha ilk aylarında kadın bunu aldattı eski sevgilisiyle görüşmüş (cinsel olarak) olaylar filan oldu ama kadın hamile olduğu için boşanma olmadı. Şimdi geçen aylarda arkadaşım eşinin telini karıştırırken yine o adamin sosyal medyada profiline girdiğini görmüş. Şimdi bebekleri de var. Ben bu olayla ilgili hiç yorum yapmadim çünkü evlilik bu karışmak kimseye düşmez sadece isterse destek olurum okadar ama bosanmamasini anlamıyorum bir insan bu duruma nasil katlanabilir? Çocuk büyüsün bosanicam diyor ama aralarida kötü eve gece yarısından sonra gidiyor bekar gibi hayat yaşıyor bazen hic gitmiyor maddi kaygisi yok durumlari çok iyi bebek icin bekliyor ama eve gittiği yok boşansa bu durumdan farkli olmayacak ki zaten neden böyle yapıyor? Biribirlerini severek evlendiler bide bunlar
Güncellemeler
+1 yıl
Çok süper soru mu?😂Böyle kötü bir durumun çok süper seçilmesi enterasan. Kaos seviyorsak demekki😂
Karısı hamileyken aldatılan arkadaşım neden boşanmıyor anlayamıyorum. Bir insan bu duruma nasıl katlanabilir?