Güncellemeler
1 yıl
Beni evlilikten soğuttu bu güzel kardeşim ben birdaha evlenmem kufurbaz biri değilim ama sinirden ağzım bozuldu biraz kusura bakmayın hak etmediğim şeyler yaşattı bana
Güncellemeler
1 yıl
Ana kuzusu erkekler karısını ezdirecek tüm hakaretlere laflara sessiz kalacak erkekler siz evlenmeyin ananızın dizinin dibinde oturun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşırı anneci erkekler genelde hep böyle. Kendi kararlarını alamıyorlar, çocuk gibiler, sorumluluk almayı bilmiyorlar, pasif ve özgüvensizler. Yoluna bak sen kurtuldun boş ver.
Yanı annesi kötü bir kadon zaten kimseyle anlaşamıyor kadın konuştuğu kişilerle birkaç ay sonra kusuyor falan patavatsız nerde ne konuşacağını bilmiyor kırıyor ben onunla anlaşamıyorum diye bana dava açıyor zaten normal bir erkek olsaydı bunu yapmazdı o yüzden gram sevgi yok şu an ona karşı içimde gurursuz değilim o kadar benim için boşandıktan sonra her şey bitmiştir belki birkaç ay sonra barışmak isterse bile tek diyeceğim sg anneniz dizinin dibine bu kadar
Tek bu cümleyi hak ediyor o çünkü
Çocuğun var mı?
Evet 1 oğlum var 2 yaşında
Ona benzemesin
Allah bağışlasın. Sen çalış, paranı kazan, kendini geliştir, süslen püslen gez. Ne kadar umursamazsan o kadar gözü sende olur. Kendi hayatına odaklan en güzel intikamın bu olur.
Doğru söylüyorsun öyle yapacağım teşekkürler güzel görüşlerin için bu arada onu da Allah’a havale ediyorum
Rica ederim 🌷
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!