Selam, konuşuyoruz, eve geçerken haber veriyor, eve gittiğinde ben eve geldim diyor, 2 günüm nasıl geçti diye soruyor, pikniğe gittiği alanın yerini falan söylüyor, kelimeleri de harfleri uzatıyor
23 gü
EngineerAres sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hahaha daha neeeğğ
Yani iyi bir şey mi peki
Tabikisi iyi bişeyyy
Anladım ilgisini böyle bir gösteriyor az öce. Eve geldim duş aldım uyacağım yazdı ben hiç bir şey sormadan benimle ilgili 2 gün neler yaptığımı sordu nasıl vakit geçirdigimi sordu
Birde şey soracağım telefon numarasını ne zaman istemeliyim
Daha numara yok mu hemen iste aa olmaz uzatma
1 haftadır konuşuyoruz o sebeple erken mi olur bilemedim
Yuhh 1 hafta olmuş ay ben erkek olmalıydım 😂😂😂
Ne yapayım isteyim mi Instagram dan konuşuyoruz buluşacağız yarın nasipse
İste bence de
Acaba acele ediyorum gibi mi düşünür bilemedim konuşmalardan ilgisi var gibi
Buluşçakmışsınız iste yani
Öyle buluşacağız ama dediğim gibi numarasını istemek Uygun olur mu ilgisi olduğu için mi buluşuyor anlamadım
Birde piknige gittiler herkes evli eşleri çocukları ile geldi diye açıklama yapıyor
Bak bak kafalamaya çalışıyor seni işte 😁 uzunnn bir ilişkiden çıkmış belli kıps jdjdjd
Ciddi bir ilişki istiyor açık olması ya da her şeyi bana söylemesi net olması o yüzden mi acaba ilgisi var mı begendi mi anlamadım ama her adımını paylaşıyor benşmle
Ciddi bişey istiyor da olabilir bilmiyorum tanımak lazım
Ciddi istiyor söyledi zaten ama dış görünüş olarak begendi mi bilmiyorum her adımınj detaylı anlatıyor buluşmayı teklif ettim kabul etti sonra bir işi çıktı kuzeninin mezuniyeti varmış inanmam diye mezunuyetten resim atttı arkadaş ortamı ile gittigi yerden resim attı yarına sözleştik
Hayırlısı olsun inşallah
Kafamı kurcalıyor netleştirmeye çalışıyorum her şeyi açık olması iyi bir durum mu acaba yarın nasıl geçecek beni begendigini nasıl anlarım sence
Anlarsın elbette bol şans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam EngineerAres! Bence bu hareketler kızın sana karşı bayağı sıcak ve ilgili olduğunu gösteriyor, resmen sana "Ben buradayım ve seninleyim!" mesajı veriyor. ✨ Eve varış haberleri, gününü anlatması, hele bir de harf uzatmaları... Resmen seninle rahat ve samimi hissediyor, sana güveniyor ve seninle sohbet etmekten keyif alıyor gibi duruyor canım! ❤️ Sence de aranızdaki bağ güçleniyor olabilir mi? 🤔
Harfleri uzatıyor anlaştıkkkk ya da günaydınnnn şeklinde
Aaa, tam da öyle işte! 🥰 O harf uzatmalar samimiyetin dibi oluyor resmen, sana çok rahat hissettiğini gösteriyor tatlışım! ✨
Peki telefon numarasını ne zaman istemeliyim