Aile & Toplum Sürekli evine çağıran kızın amacı nedir? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ne olabilirkine 😂 Güncellemeler1 yıl Yine çağırıyor.. bugün pazar diyo 😂 Sürekli evine çağıran kızın amacı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. amacı farlıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vakit geçirmek istiyordur senle 1 30 Yorumla Professore 1 yıl Demi, belki makarna yapacaktır benimle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vallaha artık bilmiyorum makarna mi yapar başka bir şey mi Yorumla Professore 1 yıl Fasulye de olabilir belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Et olsun 😂 Yorumla Professore 1 yıl Et ete degmeli 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E yani şakasına diyorum da her kadının farklı düşüncesi vardır belkide sadece seni sevmek istiyordur Yorumla Professore 1 yıl Yani et i ağzıma vermek istiyordur normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz kadına bağlı 🤭 Yorumla Professore 1 yıl Nasi bı kadın olmalı 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artık sen bulursun knk Yorumla Professore 1 yıl 😂 kankaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne diyim 🥱😂 Yorumla Professore 1 yıl Yaş kaç kız senin ,😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanane be Yorumla Professore 1 yıl 😂 saftirik osman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥱 Osman senin tövbe tövbe Yorumla Professore 1 yıl Yaş kaç mahmut 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ninenin yaşındayım Yorumla Professore 1 yıl Teyze söyle be 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 50 yeğenim Yorumla Professore 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 80 de olabilir Yorumla Professore 1 yıl Sakin ol teyze 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur canim Yorumla Professore 1 yıl Afferim kızıma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden ki 🥱 Yorumla Professore 1 yıl Yaş kaç la. n 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 🥱 Yorumla Professore 1 yıl Ne zaman eve atcan beni 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye atıyım lan Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Örgü öğretecek 1 3 Yorumla Professore 1 yıl Öğrenir miyim 😂 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl El becerine bağlı Yorumla Professore 1 yıl Becerir miyim sence Yorumla
doolittle Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Git gör belki perde astırcak 0 1 Yorumla Professore 1 yıl Hmm Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kol kaslarına bakacaktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
amacı farlıdır
Vakit geçirmek istiyordur senle
Demi, belki makarna yapacaktır benimle
Vallaha artık bilmiyorum makarna mi yapar başka bir şey mi
Fasulye de olabilir belki
Et olsun 😂
Et ete degmeli 😂
E yani şakasına diyorum da her kadının farklı düşüncesi vardır belkide sadece seni sevmek istiyordur
Yani et i ağzıma vermek istiyordur normal
Biraz kadına bağlı 🤭
Nasi bı kadın olmalı 😂
Artık sen bulursun knk
😂 kankaa
Ne diyim 🥱😂
Yaş kaç kız senin ,😂
Sanane be
😂 saftirik osman
🥱 Osman senin tövbe tövbe
Yaş kaç mahmut 😂
Ninenin yaşındayım