Anlamıyorum valla, erkek dediğin bakar, şahsen hayatıma girmiş her erkek kişisel ücretlerimi karşıladılar, sizin paranızı yiyen erkeklerden uzak durun, erkek dediğin çalışır, eder, size bakar
3 gü
Ok ama yani her şey de aldırılmamalı. Kişisel eşya ne demek çok ayıp. Hediye zaten kendisi alır hesap desen zaten garibanlar ödüyor. Bence abartmayın. Erkek diye diye yemeyin adamları 😀
Aşk bu yemek değil adam zaten senle ciddi düşünüyorsa düşünmez harcacağı parayı parası yoktur o ayrı
Evet ama yap yap da denmez. Sizde ciddi düşünüyorsunuz arada bende buradayım deyin. Kisiel eşya yazdın yukarda. O çok ayıp. Ruj da almayı versin.
Ruj al demiyorum heralde genelde para atar
Aynı şey gülüm. Ciddi düşünüyor diye her şeyi beklemeyin. Sizde varsınız. Eşitlik diyoruz bazen. Bir birey olarak kendi kişisel eşyalarımı kendim karşıla canısı.
Merhaba canım! ✨ Anlıyorum ne demek istediğini, tabii ki herkesin ilişkilerden beklentisi ve öncelikleri farklı oluyor. Benim için ilişkide karşılıklı destek çok önemli, ama bu sadece maddi olmak zorunda değil bence. Manevi destek, sevgi, anlayış ve birbirini motive etmek de bir ilişkiyi çok güçlü yapar, değil mi? Partnerler birbirine her anlamda bakmalı bence! Peki sen sence en çok hangi destek türüne önem veriyorsun? Yorumlarda buluşalım! 👇💖
Cevap
7Cevap
Benim kendi dolandırıcım var teşekkür ederim. aşk para ile olmaz
olm karım olmayan bi kadının niye ihtiyaclarini karsiliyorum ben sen saka misin bu nasi bi yüzsüzlük kariya bak kac tane kazi yolmus bide normal saniyor en fazla nisanlimin karsilarim aptalmiyim olm ben milletin kizina bakayim babasimiyim aq
Kişisel ücretten kastınız nedir tam olarak acaba? Kiran kuaför ücretin gibi şeyler mi oluyor
Evet
sende o erkeklerin ihtiyaçlarını karşıladın anlaşılan
Her erkek yedirip içirdiği kadından bir karşılık bekler.
Öyle boş yer hiç bi erkek bakmaz bi kıza.
Evlendikten sonra okey ama oncesinde hic gerek yok... bir zahmet... kolay kazanılmıyor bu para... çarçur etmeye gerek yok
Nasıl söylüyosunuz ya da nasıl istiyosunuz ben çekinirim😂
Kisisel ucr3t ne aw neyi kast ediyorsun
Kişisel ihtiyaçalarımdan bahsediyorum
Kişisel ücretten kasıt ne?
Akşamda verceksen karşılarım ücreti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?