Güncellemeler
+1 yıl
Bir ara stalkladigimi biliyor. Linkedinde göründüğünü bilmiyordum. Hatta ben geri çekildim sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra 2 hafta sonra ders bahanesi ile yazdı ondan sonra yaptığım bir hareketti. Ders bahanesi olduğuna eminim çünkü daha yakın arkadaşı da benimle aynı derste ama benden bilgi almak istedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana göre meraklı duygularını öğrenmiş gözlemliyor
Neden 7 8 aydır bakar
Bakar hala ilgileniyor mu diye
Peki bu durumu hoşlanmayan çevirmek mümkün mu?
Hoslanmaya
Sevgilisi varken zor ama aynı zamanda kotu bir duruma dusebilirsin yan cep olma gibi ilk once kimse olmamalı hayatinda
Uzaktan ilişkisi var ve en son ilişkisi 3 yil sürmüş. Biraz zor olacak. Belki kendi daha önce ayrılır denk gelir okulların açılmasına. Ya ikinci kadın da olmak istemiyorum yedek te ama onunla da olmak istiyorum
Sevgilisi olduğu halde yanaşırsa karaktersizlik yapmis olur yan cep muammelesi ama ortada oyle bir durum yok aradan belli bir zamanda gecmisse isin kolay o zaman
Tatilde de 3 ay daha zaman geçmiş olacak eylül sonu okul açılıyor. O zaman için ne yapabiliri
Yapabilirim
Bekle bilgi al o kadar
Sonra ne yapicam
Tebrikler gvat tutulmasına yakalanmışsın
Mükemmel cevaptı ya hsnsnsns haklısın rica etsem bir de güncelledigim kısmı da okur musun?
Knk iki ihtimal var ya tarzı budur hoşlanıyordur bu durumdan ya da seni düşürmeye çalışıyordur. Ama ikisini yaparken de sevgili olma niyeti olmayabilir. Senin ayıkman lazım sence derdi ne
Beni neden düşürmek istesin hangi manada?
Etkilemeye yani var bele tipler
Abi çocuk şimdi karizmatik ama arkadaşları gibi ya da dışarıdaki bazı tipler vardır ya kin nefret küçümseme buram buram kokar öyle biri de degil. Sakin bir kişiliği var.
Da ak niye beni veya bir kızı etkileme ya da bana baksın gibi düşünüyor ki?
Yanında bir arkadaşı var ilk zaman hepimizi konusuyorduk o çocuğun bulunduğu ortamda sinir krizi geçirecekmisim gibi hissediyorum. Ki sıkıntılı olduğu nokta da çıktı yakın arkadaşıma demiştim dedim.
Deneye çalıştığım sadece tipi için değil onu demeye çalışıyorum.
Senin soruna cevap vereyim Sanırım senin yanıtlaman lazım Sence Derdin Ne gibi bir soru sormuşsun Şimdi şöyle ilk başta Hani ilk ay içerisinde konuşulmadı 2 aydan sonra konuşulmaya başlandı ve konuşma genellikle O hani gıcık olan arkadaşı ile birlikte gelip hep birlikte sohbet etme moduyla geçti sonra bir ders vardı interaktif ve ikinci öğretimin Hoca 11'e kadar ders tutuyordu birazcık adamın anlatımında sıkıntı var yani bir ders 30 dakika olması gerekirken Bir saate anlatıyordu yani ondan O kadar uzun kalınıyordu Ben de o gün gitmedim O da gitmemiş ama hoca online dersi açmamış Biz de Gruptan Hani açıldım Açılmadı mı diye yazıyorduk sonra benim bir iki mesajımı gruptan kopyala yapıştığım şekilde cevap vermeye başladı Orada bir tane yakın arkadaşı da vardı ona cevap verebilirdi ama ona vermedi
Bilmiyorum çocuk iyi biriyse belki arkadaş kalmak istiyordur
Devam edeyim sonra özelden yaz Ya kusura bakma rahatsız ediyorum ama diye Hani hala bağlandı mı falan diye şey yaptı Ben de hayır dedim Sonra sohbet açıldı müzik türünden ondan bundan bahsettik sonra kapandı sohbet birkaç gün daha konuştuk ardından okulda bir proje ödevi gibi bir şey oldu yani anlık bir sunum Onda da sürekli bana destek ol hani arkada Hani devamlı bir bakma durumu gördüm sonra birlikte yani yürüdük ardından birkaç hafta geçti hep ben yine yazıyorum ama bu sefer hiç ondan bir geri dönüş gelmiyor en son bir hoşlandığımı beni neden mesaj yazdım Hani bu da benim için önemli olan bir konudan sonra yaptım bir hareketti sonra kanka dedim O da bana kanka diye yazdı o durumu kapatmak için demiştim
Sonra zaten bir daha görüşmedik ani mesela teklif ettiğim bazı şeyler vardı hani İşte şunu gidelim o zaman gibisinden hep Linet durumu vardı Öyle olunca ben de bıraktım daha sonra zaten arkadaşımdan ve kendim de bizzat gördüm Hani o diyaloğu duydum daha doğrusu uzakta yani uzak bir ilişkisi varmış öyle olunca geri çekildim yazmadım da konuşmadım da iki hafta içerisinde geri döndü Tabii ben bu 2 haftalık süreci hiç düşünmemiştim yani hani niye yazıyor yazmıyor gibi ben de hani o gün cidden kendimi iyi hissetmiyordum ama kendini özenle dedimden dolayı yine hani Başka onunla alakalı değildi
Erkeklerin ilgisi bence belli oluyor ilgisi varsa bilirsin zaten ama sonuç almak istediği bir durum olmayabilir ne yapacağını bilemiyor da olabilir öyle içinden geldiği gibi davranıyordur
Pek iyi hissetmedi mi lazım Sonra sorusunu cevapladım Hani genel anlamda bilmediğim ama pdf'lerin başlıklarına bakarak bulabileceğini söyledim ardından bir iki konuşuldu sonra şey dedi sıkıntı yaptığın konuyu paylaşma gereken kişiyle görüş dedi yani Hani seni bu kadar zorluyorsa dedi Ben de burada bir mesaj olarak algıladım bunu şey dedim rahatsız ettim bir nokta var mı dedim o da yok hayır dedi Ben de tamam o zaman dedim Daha sonra Hani varsa da hani kusura bakma Özür dilerim dedim sonra anlatmak istedim o kendi durumumu bir yandığını Hani belki bir küçük de olsa hiç istemediğim halde bir yardımın dokundu o yüzden yani paylaşmak istedim orada geri çekince okey dedim Sonra gitmem gerektiğini söyleyip Kapattım Sonra bir daha yazışmadım zaten
Tabii bu süre zarfında Ben linkedinden vesaire baktım hani Instagram'dan Odur budur linkedinde aramalarda göründüğünü bilmiyordum Ben de biri bana bakınca fark ettim öğrendim daha doğrusu o günden sonra dolaşmadım ama hani Araya bir aylık tatil girdi sömestr ve oradan dönüşümle bile devamlı bakıyordu sonra sonra zaten çoğu kişi derse gelmemeye başladı Berna açıkçası gitmedim online katıldım sadece sınav haftalarında katılıyorduk ve uzun Hani nasıl desem 2 aylık süre geçiyor ama 2 ay sonunda bile halen bakıyor oluyor yani bu beni açıkçası birazcık tedirgin etti Bir de bazen bir arkadaşıyla kulaktan kulağa konuştuğunu duydum Benimle ilgisi var mı yok mu Pek bilmiyorum Hani Tek bildiğim arkadaş grubunu pek sevmeliyim Hani iyi insanlar olduğunu pek Düşünmüyorum yani çok böyle yani bana hitap etmiyor Ve açıkçası birazcık niyetlerini Pek doğru olduklarını da düşünmüyorum ama hani gidip de herkese karşı hani Has kötülük yapacak kadar değiller Bu da beni rahatsız ediyor yani
Jsnhdja sevgilisi varmış zaten deşme nasıl davranırsa davransın
Bu arada arkadaşlarından birinin benden hoşlandığını da onunla alakalı bu paranoyaların arasındayken fark ettim ki bir teklif durumu da oldu Bunun haricinde arkadaşken samimiydi En azından nerede ne olduğunu da paylaşıyordu ama sonra o bağ koptu ben kendimi duygularımı böyle belli edince ve kendi arkadaşlarıyla eline özel detayını paylaşırken ben onu hayatının sınır dışında kaldım
Açıkçası arkadaşlığını da kaybettiğim için üzgünüm ben tek bildiğim Ne olduğunu anlamadım istemiyorsa hayatında yer almadığını da istemiyorsa niye bakıyor Hani ben mesela Sonraları doğru çok bakmadım Hani Hatta böyle en fazla bir kez denk gelmişimdir genellikle Zaten önündekiyle konuştum ya da onun Hani yüzüne baktığın tarafta değil ters tarafta oturdum hep bu şekilde davrandım ve buna rağmen hani baktığına şahit oldum hatta biz kıkır gülerken sesimi sesimi duyduğu anda kafasını çevirip uzun süreli bakıyor bir yerden bir yere gittiğimde uzun süreli bakıyor biri bana selam verdiğinde sesini duyduğumda da aynı şekilde
Açıkçası kendim o kadar güzeldi bir kız değilim yani açık şöyle söyleyeyim hayatımda 17 yaşındayken yanlış Biriyle tanıştım ve Hayatım bir noktası mahvoldu yaşadığım memleketi sevmiyorum ve bu yıl 20 ve üniversite sınavına tekrar gireceğim iyi bir yere kazanıp hayatımı istediğim doğrultuda düzenlemeyi ve planlamayı düşünüyorum eğer kazanırsam onun uzaktan ilişkisinin olduğu kızın yaşadığı yerde okuyacağım yani benim de önümde hayalimle planlarım var hani biri içinde böyle kendimden de vazgeçmek ve taviz vermek istemiyorum Zaten 6 aydır bu duygularım yoktu birdenbire yine depreşti ve ben sadece görmezlikten geldiğimi fark ettim o yüzden sordum istedim yani Mesela kendim için hani o kötü ilişkimden sonra yani ilişkide denmez de Neyse artık Hani kilo aldım kendime bakmadım falan hani şimdi mesela kendim için kilo vereceğim kendim için bakacağım Her sınıf Bu yüzden gelirse de kendim açıkçası çok kötü hissederim yani Sen hangi ayaksın da derim ona
Bu arada Yazdıklarını okudum Hani sevgilisi var kafaya takma diyorsun Hani belki sadece bu tarz durumlardan hoşlanıyordur diyorsun ama yani hani ben açıkçası bir noktaya koymak istiyorum hani kendim mantım şunu diyor hayatında bir noktada değilim Zaten s********* kalbim şey diyor birazcık daha kaşınmaya ne dersin
Şimdi şöyle
Zaten sevgilisi olan biri ben aklıma düşürmezdim bunu baştan engellemen gerekiyordu
İkincisi çocuk bence seni düşürmeye çalışıyo onu sev istiyor gibi geldi bana neden yapsın diyorsun da neden yapmasın insanız kaybetmek istemiyordur
Inan bende k*sar olduğum için aklima düşürmesin bunun ayrı bir anısı var o zaman anladım sadece geri çekildiğimi. Ben yine içime yaşayabiliriz sen değil kedimi 1 yil kalmışken kendimdimi üzmek istemiyorum bu mevzu en geç ben başka bir üniversiteyi kazandigimda bitecek bende beni gerçekten seven insanla olycam eğer bu şekilde olursa
Mesele iki erkek arkadaşım var biri ile fazla yakınız onunla ne muhabbeti yaptığımızi da biliyor ama devamlı bakıyor ya da birine baktiriyor.
Acaba şey mi yapsam diyorum böyle kendim için uğraşırken zaten otomatikman kendi hayatımın bazı şikayetçi olduğum noktaları düzeltme imkanını yakalayacağım ve bu dışarıya yansıyacak türden etkiler Acaba bunu yaparken aynı zamanda kafasında kaybediyorum ya da ne bileyim bunun olmalıyım gibi bir şey yaratabilir miyim Böyle bir şey olur mu sence
Ben yine duygularımı içimden yaşayacağım Hani konuşmayacağım sohbet etmeyeceğim Önce selam veriyorsam daha Şimdi vermeyeceğim Ama hayatım için Bir şeylerle uğraşırken ve içten çabuk duyguları besleyip sessiz kalırken o kendi kendine kuduracak
Şimdi böyle davranan birinin ve senin kafanda oluşan şablonda davranan birinin etkilenip birlikte olma olasılığı nedir dediğim planlama doğrultusunda
Küçük bir daha ek bilgi vereyim sonra seni daha fazla yormayayım 9 sınıftan 11 sınıfa kadar bir kızla 3 yıllık ilişkisi olmuş Kız 12'de ayrılmak istemiş sanırım arada bir başka bir erkek giriyor pek emin değilim bu da hani onu kazanmak için türlü türlü hamlelere girmiş Hatta kendisini çok Kötü hissettiğini iddia etmişti Yani uzun süreli bir ilişki yaşıyor yaşıyor ise de
Doğal davranamaz mısın her şey olduğu gibi kalsın sen aklından at sadece
Çocuğu tanımıyorum tanısam derim de birkaç bir şey emin olamıyorum. Seni de tanımıyorum neden bu kadar merak ediyorsun ki sen de senden hoşlansın istiyorsun mesela. İsteme sal sadece o da muhtemelen ondan hoşlanmaya devam et istiyor istediğini veriyorsun şu an
Şöyle zaten doğal tepkim onunla gorusmemekti evet ya hızlanmasını istiyorum. Ne yalan söyleyim. Önce burnunu surtmek ama
Hoslanmasini*
bakabilir ama seni rahatsız ediyorsa ve sevgilisi varsa ona bu durumu anlatabilirsin. Hani eğer rahatsiz oluyorsan git soyle bence
Vazgectikten sonra cidden rahatsız oldum ak amacı ne bunun diye aradan 6 ay geçti sınav zamanı eli topu 1 ay gormusumdur ama yine duygularım depreşti unutmamisim. Ama yani sevgilisi var ikincisi hadi diyelim oldu da aynı davranışı bana da yapar
Senle ilgileniyor ama bilinsin istemiyor
Cidden bu şekilde mi düşünüyorsunuz? Güncelledigim kisma da bakabilir misiniz?
Hala aynı düşünüyorum
Ya ama sevgilisi var yani olsa başında olmaz mıydı? Peki etkilenmesi için ne yapabilirim?
Yahu etkileniyor ama maalesef senin de dediğin gibi sevgilisi var.
Peki nasıl dikkat cekicem
Çekmişsin dedim ya
Nsjsjs söyle izah edeyim sevgilisinden benim için nasıl ayrılır. Ne yaparsam ayrılır?
O anlamda dikkat çekmek için diyorum
Ohooo öyle hayır gelmez ama
Hayır gelmesini istemiyorum artık ya cidden var mı öneriniz
Önerim sen uzak dur o halde
Yedek. Oyuncu arıyor
Yani bunu neden yapıyor? Güncelledigim kisma da bakar misiniz?