Neden dişlerini fırçalamaz mesela ? Neden paspal dolaşır ?
Bir erkek sevgilisi olduğu halde neden kendine bakmaz ?
Bir erkek sevgilisi olduğu halde neden kendine bakmaz ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla sevgilisi olması gerekmez. Dişler bir süre sonra kötü oluyor zaten. Hani dilimle dişlerimi gezdirdiğimde beni rahatsız ediyor mesela. Hatta daha kötülerini gördüm, bunları nasıl rahatsız etmiyor bunları diye düşünürüm.
İllaki istisna olarak üşendiğimiz günler oluyor. Ama aynadan baktığımda rahatsız oluyorsam o an fırçalarım vs.
Giyim konusunda ise görecelidir. 2-3 gün güzel giyinip daha sonra kro gibi gezebilir. Bu durum karşısındakine değer vermediği anlamına gelmez bence. Tamamen doğal. Kendimi birilerine beğendirme çabam yok. Belki sevgilinizde öyle biri.
1- Ayrılmak istiyordur ve söylemiyordur. (kişiliği oturmamış, korkan, incitmekten sakınan vs.) Bu davranışlarıyla kendinden soğutuyordur.
2- Ne de olsa artık sevgiliyiz ve benden de ayrılmaz diye affedersiniz ''salakça'' bir düşünceye sahiptir ve salmıştır kendini. Evlilerde daha sık görülen bu durum büyük ve çok büyük bir hatadır.
bunlar insanın içinden gelen şeylerdir, sevgiliden bağımsız, demek ki gelmiyor o insanın içinden. ya da kısa süreli depresif halle yaşıyor. oturup konuşmak dinlemek gerekebilir. .
İki ihtimal var
- Ya bu ilişkiye özen göstermiyor ondan kendine bakmıyor
- Ya da kişiliği böyledir
Cevap
37Cevap
Diş Fırçalamayı Alışkanlık Haline Getirmemiş Olabilir. Paspaldan KAstın Nedir. Şık Elbiseler Giymek Zorunda Değil. Herkez Bütcesine Göre Hareket Eder, Herkesin Giyim Tarzı Farklıdır. ayrıca Sevgilin Dişlerini Fircalamiyor, Paspal Giyiniyor Diye Ondan tiksiniyorsan Yanına Yakıştıramıyorsan Cocuğa Ümit Verme.
ben bazen filinta bazen post paspal kıvamında gezerim. bazen perşembeden bir koyveririm sakalı saç da papaza gidiş pozisyonundaysa daha da iyi, salaş kıyafetler vb insan özgür hissedebiliyor özellikle ağır mekanlarda tek sen böyle isen- pazar akşamı mesela bir bakıma girerim. mis. transformasyon olayını seviyorum galiba ben.
doğal dönüşüm budur zaten, erkek hatunu yapana kadar jole sürmeden bakkala ekmek almaya bile gitmez, bu süreç onu yorar yıpratır, zaten içinde de böyle bişey yoksa hatunu bulunca salacak zaten gene.
ÇÜNKÜ DIZOLUK ONUN KANINA İŞLENİŞTİR O BİRZAMANLAR KRO İDİ SONRALARI GUNDİLİĞE DOĞRU YÜKSELDİ VE ŞUAN DIZOLARIN ÇETE LİDERLİĞİ VE BÖYLE GİDERSE KRALIN YANİ BARZONUN SAĞ KOLU ELÇİSİ OLARAK DEVAM EDER VE SONUNDA O BİR KRAL OLUR KRAL BEE :)))))
genelde uykulu oluruz ondandır tüm bu bakımsızlıklar. diş fırçalamayı sen kafana takma %95 fırçalamıyordur. sevgili herşeyi değiştirmez
Dün akşam 'sevgilim 1 aydır dişini fırçalamıyormuş' başlıklı soruyu soran senmiydin¿
Bakmiyorsa eger kendine bakan birini bul
Üşengeçliğinden ve pasaklılığından. Kendisine saygısı olan insan zaten sevgilisi olmasa da bunlara dikkat etmeli. Önemli şeyler çünkü..
angutluğundan,kendine güvensizliğinden ve bir süre sonra o kız onu terkeder.erkek dediğin çakı gibi olur aga paspal erkeğe erkek denmez
pis olduğundan bakmıyordur insanın önce kendisine saygısı olacak kendisine olan saygıyı yitirdiyse ondan bi bok olmaz kusura bakma
Kendisine saygısı olmadığı için. Bu bakımsız kadınlar için de geçerli.
bunun sevgiliyle aşkla hiçbir ilgisi yok...kendine bakan erkek bakar..bakmayanda bakmaz...zaten bi insan dişlerini fırçalamıyorsa...
pintidir de ondan ıyyy nefret ederim pinti erkekten:)))
Eşşege altın semer vursan eşek yine eşektir,huylu huyundan vazgeçmez,
Bence dogru değerlendirmemissin ilişkiye başlarken. Erkekler birden bire değişmez.. zaten öyledir ama sen gorememissin ilişkinin heyecanı geçince ;) suç çocukta değil yani
Sevgilisi var diye takmiyodur.. Alan almis beni diyodur..
valla öyle yaparsa bende ona bakmaktan vazgeçerim kusura bakmasın
Kızı bulana kadar bakımlı olurum sonrası salarım mantığı. Yanlış insan karşındakini etkilemek için değil kendi için bakımlı olmalıdır.
Alan almış satan satmış dediği için ki en güzelidir.Başkalarına güzel görünmenin bi mânâsı yok sevgilin seni beğeniyorsa geresi gereksizdir.
sevgilisi yoksada bunları yapmalıdır pasaklı lan sevgilin öğğğğ nasıl öpebiliyon
O erkek sevgılıden degıl dogustan oyledır o gayret etmıyosa sen gayret goster
Bu işin sevgiliyle alakası yok.Alışkanlıkla ilgili.Kendimi övmek için söylemiyorum, ben kendimi bildim bileli böyle şeylere dikkat ederim. :))
belki sevgilisi öyle istiyodur başka kızlar ona bakmasın diye paspal giyin diyoldur o çeşit biridir yani attım ama neyse
Sevgilisi niye onu seçmiştir ve sonra şikayetçi olur esas sorun bu
sen bırak onu bence daha tertipli düzenli birini bul :D
herkes özüne döner... evlenincede aynısı olacaktır.
Zaten sevgilisi olduğu için bakmaz... Ama bakmalı tabi, eşini, yani partnerini düşünmeli.
hayatı yoğundur belki değilse de yapıcak bişey yok sarı dişlerle dolaşsın dursun
yapı meselesi. daha fazla önem verdiği şeyler vardır
Keşke dişleri fırçalasa giyimine bakma elinde vardır yoktur bilemezsin
yapı meselesi illaki bakımlı olcak diye bir kayide yok...
Sonuçta kendinn bi sahibi vardır öteki kızları ne yapsın ...
"Çünkü artk sevgili vardır" gibi yanlış bi' kanı var ama sebep gerçekten bu.
Katılıyor muyum? Tabiki hayır. Kadını tekrar tekrar aşık etmelisin kendine ki ilişki uzun sürsün.
mağara adamı gibi yaşamaya alışmıştır bence.. iğrenç ya..
erkek olmakla alakalı bir sorun o :) adam giyo ne kendime bakcam bana karı mı yok
Tamamen duygusal adamın DNA sında yoksa ne yapsın :)
sevgilisine değer vermiyordur
kendine bakmayana ben neden bakayım ki? di mi?
Ya ilişkinize değer vermiyordur.Yada pisdir :)
kendine göstermediği gibi sana da saygısı yoktur.
üşeniyordur eleman git söle
Elde etmiştir bir kere .
içinde olucak sende paspal herifi nerden buldun
sana deger verseydi özen gösterirdi zaten...
Aşık değildir
Pis bi insandır.
Üşengeçliğindendir
özünde vardır pislik
Önemsemiyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar