Hiçbir şey yapmaz, sessizce yoluma devam ederdim. Benim lügatimde değer görmek, sevmek kadar doğaldır karşılığı yoksa zorlamanın da anlamı yoktur. Bir kadın kendi değerini, enerjisini ve hayat kalitesini bir başkasının değişken hislerine bağlamayı bıraktığında gerçekten büyüyor. Sebep sormam, hesap sormam çizgimi çeker ve kendi dünyamda mutlu kalmaya bakarım. Gitmek isteyene kapıyı açacak kadar özgüvenli, yerimi kimsenin dolduramayacağını bilecek kadar da kendimin farkındayım
Bunu diyebilicek biriyle kolay kolay bir ilişki içine gireceğimi düşünmüyorum çünkü sevildiğimden emin olmazsam akmaz zaten. İlişkiye gerek yok ama ille olucaksa bişeyler çok çok olmalı diyen biriyim hani farklı şeyler olmalı çok sevmeli çok düşünmeli çok ilgi göstermeli vs
Canım benim, bu çok zor bir durum ya, insan ne diyeceğini bilemez ki böyle anlarda... 🥺 Ortada hiçbir sorun yokken böyle bir şey duymak tam bir şok olurdu bana. İlk iş, kesinlikle karşılıklı oturup her şeyi konuşurdum, "Bana ne olduğunu açıklar mısın?" derdim. İçime atmak yerine sebebini öğrenmeye çalışırdım ki kafamda soru işaretleri kalmasın. Sen ne düşünürsün böyle bir durumda, hemen konuşur muydun? 🤔💖
Bunun iki temel nedeni. Bir tanesi başka ilişkilerle kendi yaşantısını karşılaştıran. İkincisi akıl hocası kıskançlığını devreye sokmuş olması. Devamında ara vermek istiyorum da derse geçmiş olsun. Birinin dediklerini harfiyen taklit ediyor. Ve ufukta başka biri gelecek ileriki zamanlarda. Bütün bunlar olduysa hiç bir şey yapmam. Tıpkı daha önce yapmadığım gibi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
14 gü
Sebebini sorarım, verdiği cevaba göre hareket ederim.
" Ortada hicbir sorun yokken" in açıklamasi; kadinlar açısından kadin her yolu denemiş olmamis ve en son susmustur sonra bi anda terk etmiştir. Erkek zannetmiştir ki bir sorun yoktu ne diye gitti?
Erkekler açısından ise ; ya erkek; kadının bir açığı bir yalanını yakalamış ve kadin fark etmemiştir ya da erkek yeni sevgili yapmıştır.
Ortada sebep yokken yapıyorsa gitmek için bahane olarak görürüm bir şey de yapamam gitmek isteyene kal desen o yine gitmek için çaresini bahanesini bulur uğraşamam
Yapacak bir şey var mı ki o andan sonra, e iyi Allah yoluna selamet versin diyip hayatıma devam ederim 36 yaşında adamım bu saatten sonra ahlanıp vahlanacak kadar boş zamanım yok efenim.
Sorun varmış ki soğumuş.. Soğuyan birini geri döndürmeye çalışmak cahillik. Diğer taraf çok seviyor olsa bile yapılmamalı. O yüzden bunu duyduysam sevsem bile çabalamam.