Sevgilisi terkedip donmem deyip donen varmi?

6 yil ciktik sevdik gercekten sayisiz anilar var ben onun ilk ve tek sevglsym baskasi olmadi. ama 4ay once sevgim bitti dedi ve gitti resmen kazik atti. ben ona bigun ayrilirmiyyiz derken kizardi bana ciddi ciddi asla birakmam derdi hep sadik kaldi ya tek hatasini gormedm yillarca ama bu yaptigini kaldiramadim mahvoldum cok agladm geberdm ama aramadim aramamda buzamana kadar arayan yalvaran hep bendim ama bu sefer yapamam ck agrima gitti haketmedm herkes biliyo nasil sevdim deger verdm.. gecen hafta arkadaslarla knysmyslar konu acilms ben ona attigm kaziktan sonra kendi insanligimdan utanyrm onun bende cok hakki var odeyemem onyn cektiginin bin katini ben cekcem farkndaym ama olan oldu ins mutlulugun zirvesini yasar ben mutlu edemedm demis... arkadasmda ara ozaman vicdanin rahat deglse demis oda yok bosver istedgi gibi tanisn beni yeterki mutlu olsn demis.. siz bundan ne anlarsiniz? pismansa neden aramaz of ya tek istedgm bigun pisman olmasini gormek cok buyuk konuasarak gitti cunku asla aramam dedi... tesekkurler arkadaslqrr simdiden
Sevgilisi terkedip donmem deyip donen varmi?