Bence sinirli bir anında istemsizce bunlar söylenebilir :)

Evet ama bir defa olur söyleyen kendine geldikten sonra.
- a ben bunu niye söyledim üzüldü bir dah söylemicem demeli ve söylememeli de.
İlinci sefer yine söyledi
- ah akılsız başım vurucam kafamı duvara yine söylrdim yine söyledim al sana al sana diye kafasını duvara vurur.
Bir tahtsaya çivi çak sonrada çiviyi al koltuğun üstüne koy sevgilin otursun. Pardon konu yanlış yere gitti bir tahtaya çivi çak ve sonra çivi geri çıkar
-al işte sallak tahtayı kirlettin. Bu da değildi
Tahtaya çivi çak ve sonra o çivi yi çıkar ve bak. Çivi gider ama izi kalır bunu unutma iz kalır çok sevilince mutlulukta unutulur o sözler ama kavgaylan devam ederse aklına geri gelir.
bir anlık söylenebilir olur öyle şeyler bende söyledim zamanında duydumda sinirle söylenen bir sözdür "o anlık sogumadır " çok takmayın böyle şeyleri ortalık sakinleşince konusulmasından yanayım
Soğudum deniyorsa sinirle söylenmemiştir, büyük ihtimal.. Bir zamanlar benim sevdiğim adam da bana aynı tavrı sergiliyordu. Aşktan gözlerim kör olmuştu. Söylediklerinin tersini anladım ne derse desin ve kendimi çok yıprattım. Şimdi mi, yoluma bakıyorum onsuz ama mutlu. Hakında hayırlısı olsun arkadaşının..
"Isıtıcıyı bir tarafına sokarım, yeniden ısınırsın" derim. :)
Cevap
115Cevap
Rezistanslarinda bir sorun vardır derim çünkü gerçek sevgi asla bitmez sönmez ateş gibidir tıpkı yanardağın volkaninin sönmemesi ve petrolün denizde bile yanması gibi bir durumdur sorarım size kardeşiniz size küfür etse onunla bir daha konusmamazlik yapabilirmisiniz?
Hiç bir tepki vermem. Eğer bir hata varsa ortada kırmışımdır kırdıysam gönlünü alırım. Ama benden soğuduğunu söyleyen birini asıl ben affetmem. İnsan kendi kendini soğutur sonra tekrar ısıtır cünkü. Ve genelde soğuyan insanlar başkaları tarafından ısıtılıp sizinde önünüze hata vs gibi bahaneleri paket yapan insanlardır. Siz hatalarınızı düşünüp gönlünü yapmaya çalışırken arayı bulmakla uğraşırken o başkasıyla yolu ilerletmiş oluyor
Eğerki değecek birisi ise her türlü o soğukluk giderilmeli. İnsanlık hali olabilir bu tür şeyler. İnsanların ruh halleri ya da yaşadıkları hergün olumlu ya da iyi olmayabiliyor. Anlayışlı olmak gerek.
Az önce kullandığı cümleyi tekrar düşünmesini söylerim. Eğer gerçekten de hata yapıp bir anlık öfkeyle bunu dile getirdiyse anlayışla karşılarım. Fakat bunu birkaç kez tekrarlar ve özür dilemezse biter. Uzatmaya lüzum yok.
Tamam da sana niye ağlıyor? Kimse bir hata yüzünden birilerinden 'soğumaz'. Zaten kafasını kurcalayan, beğenmediği çok şey vardır son olay onun üzerine mühür olmuştur.
O hataya bagli ama.. Normal bir tartisma sirasinda söylene bilir sinirlenince insan yapiyor bazi manyakliklar sakinlesince akli basina geliyor... Umarim arkadasinin durumuda düzelir :)
Her tartistigimizda sevgilim bana aynisini soyluyo ama aldiris bile etmiyorum artik cunku sadece bir anlik sinirle soylerdir. Seven insan pat diye soguyamaz ;)
Sevgilim mi sevdiğim mi şimdi ikisi farklı şeyler sevdiğim olsa zaten böyle bir hata yapmam o yüzden salla keşke herkes sevgili yapmak yerine birilerinin sevdiği olsa bakın bu çok özeldir
Gerçek sevgiye sahip olan insan bir hata yüzünden soğumaz. Muhtemelen kendine ayrılmaya bahane arayan biridir o kişi. Bence kendisini kurtarmalı o kişinin sahte sevgisinden
Tamam der, soğuk konuşurdum açıkçası.
Her insan hata yapabilir, kalp kırmaya gerek yok.
En ufak bir hatada soğuyorsa, ilişkilerini gözden geçirmeleri lazım. 😏
Cevaplara baktım da ne kadar egoluşar 😐 senin yüzünden soğumuş adam defol git diyor 😐 gerçek seven yok o anlaşılıyor, benim yüzündense gönlünü almaya çalışırım
Bu olayı doğrudan yaşamış birisi olarak şöyle diyebilirim önce uzunca konuştuk ve ilişkimizi devam ettirdik ama biri soğuyunca büyü bozuluyor devam ettirince zorlama ilişki oluyor biz de ayrıldık arkadaşın da düzelir geçici bir şey
demekki okdar büyük bir hata yapmamışki tekrar barışmışlar ama demekkiiiiiii o bunu yaptığı için pişman ondan zıngır zıngır ağlıyo ağlasın nereye kadar ağlıcak oda yorulcak iki vur sırtına helal helal de
şey dermişim hadi byee 😂 derim ne demek sogudum gerekitse kendini yakmak zorunda yok ole bir dunya soguma falan
"geçer geçer, daha öncekiler gibi bu da geçer. Neler neler gecmediki. Yine düşer deli divane gönlüm aşka. Aşka vurgunum ben"
iyi ya da kötü yaptigin seylerin sonuçlarına sahip çikmak katlanmak lazim özür dilenir ama is isten geçtiyse yapacak bir sey yok
Sinirliyken söylenen kelimeler daha gerçekçi olur. Bana böyle ufak bir hata yüzünden soğuduğunu söyleyen birine pek sıcak kalamam.
bence hayir.. istemsizce soylenen birsey degil cunku sahsen birinden bir kere sogudum mu bidaha asla isinamiyorum.
Eğer çok sık kavga ediolarsa çocupun bunu demesi normal. Arkadaşına söle sürekli kavga etmesin huzursuzluk çıkartmasın. Belki o zmn daha iyi olur. Bu kelimeyi kullanıosa ayrılmasıda çok sürmez. Haberi olsun
Soğumuşsa yeniden barışmam, aynı şekilde ben de soğumuş olabilir. Araya soğukluk girince eskisi gibi olmaz..
Vazgeçtiklerimi umursamam, kaybettiklerimi takarım sadece. Bana soğudum diyen biride umursamadıklarım listesine eklenir
İyi baybay derim beni bir hatayla birakani dusunmeden birakrm sewen adam brakmaz✋
bana da soğudum dedi yazmadım ona şimdi o yazıyor ben cevap vermiyorum döner mı bana?
Döner ama alttan al
döner evet ama canı sıkıldığı için döner. biz birbirimizi 2 yıldır görmüyoruz. buyuzden hep onunla tartışıyorum beni oyaladi gelemedi bir türlü
hata yoktu sebep üretti ve artık yok...
kim bilir ne halde...
Isınması için çabalamam hatamı kabullenir çıkarım hayatından.
Evet genelde sinirle söylenen şeyler bunlar üzülmesin düzelir düzeliyo da
bende sana alev alıyordum sanki kalk git surdan derim 😀
la daha yeni doğalgaza 500 TL fatura ödedim ne soğuması :/
defol nasıl geldıysen gıt. kımseye kalmasını soylemem kalmak ısteyen zaten kalır
Bunu kolay kolay diyebiliyorsa beni adamakilli sevmiyordur demektir. Yol veririm. Gitsin nerede isinirsa isinsin.
dur bir kaloriferi yakayım da ısın denir böylesine.
benimde demişliğim var ama sinirden demiştim o deseydi çok ağlardım ama 🙁
gönül almayı bilmeyene, gönül emanet edilmez. güzel bir süprizle falan kendini affetirmeye çalışşın gerçekten hatalıysa.
hic iyi olmuyor. gerçekten seviyorsan o soğudum kelimesi yıkıcı olabiliyor.
Hata basit ise ve bu yüzden soğuyacak kapasitede bir insan ise "çay var içersen, kalp var seversen, kapı var gidersen, auf war wiedersehen" derim.
Soğudum kelimesi sınırlı bir anda söylenecek bir kelime değildir. Daha önceden uzun uzadıya bu konu düşünülür.
.
Bu çok katı bir cümle.
Geri dönülmesi zor kararları da hızlı aldıracak bir cümle.
.
İnsan sinirliyken içinden geçenleri söyler bence unutsun tabi unutamaz ama deneyebilir en azından
bence değişik bir dilde sadece ARTIK DEĞIŞ diyo ve ayni hatayi tekrarlami istemiyor
Yaptığım on doğru şeye saysın, hem bu sözünden sonra benden ondan soğurdum ldkfldkf
eger cok fazla kirmissa sogumus olabilir ama eskiye de dönüştürebilir her seyi onun elinde
Üzülürüm haliyle benden soğuyabiliyosa ben de ondan soğurum
ısıtmak için uğraşırdım
tekrar ısınamıyorsa da yapacak bir şey yok...
Soğudum dediği an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bitirdim.
@sSuaTa istenmiyorsan susmayı da becerebilirsin. Kolay birşey değil vazgeçmek, yaşanmışlıkları silmek.. ama istenmediğin halde ısrarcı olursan o kişinin senden nefret etmesine sebep olursun.. başka bir yerde mutluysa onu mutsuz etmeye ne hakkım var.. zaman geçtikçe de durulur içimizdeki fırtına.. yapacak birşey yok zamana bırakmaktan başka...
Eğer harbiden seviyorsam yapışırdım sarılırdım flan 😁
Kaç senedir sıcacıktı herşey yarım saat da soğusun derim
Soğutmuş kendisi işte mikrop kiz. Adam haklı bence kesin koca burcudur bu 😂
Soğumak korkunç bir şey ya düzelmesi için baya çabalamak gerek sürpriz falan yapsın
Çocuk bunu dediğine göre kız soğutacak bir şey yapmış.
Bence insan 18 19 yaslarinda erkek icin aglayacagina gelecegi adina kaygi duymaki. Lakin o erkek ilerde tekmeyi vurdugunda baba evine harclik almaya gidersin.
İstemsizce o an beni üzmek için söylediğini düşünürüm.
Eğerki söylediğinde ciddiyse, ilişkimiz için mücadele ederim. Hala benimle olmayı isterse tabi.
Yaptığı hataya bağlı ama bazı şeyleri zamana bırakması ve gerçekten yaptığı hatanın farkında ve tekrarlanmaması için gerekeni yapıyorsa zamanla düzelir.. Ağlamakla düzelseydi herkes ağlardı..
Akışına bırakırım... Zaten brn eski hale getirmesini bilirim.
önemli olan sinirli anda sinirlerine fren çekmek zaten :)
bence cocuk sevmiyor alcagını aldı hevesini aldı simdide kurtulmaya çalışıyor
Bu söz saka ile söylenmez bence, görmezden geldigim herseyi düsünürüm,
Bir hatayla kalbi soğuyorsa zaten doğru kişi değildir..
Yo soğudu mu soğuyor insanlar.. Bence ağlamasın boşuna her şeye hazırlıklı olsun...
Soğuduysa soğusun sevmiyorsan mortingen strasse de gitsin be :D bu arada isim hakkını alabilir miyim :D
sinirli de olsa insan karşısındaki kişiyi sevdiği olarak düşünüp sineye çeker dile getirmez bazı şeyleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar