Hepsijet benim aşkım olabilirrrr

Hepsijet benim aşkım olabilirrrr

Geçenlerde internet üzerinden kombi almıştık ön kapakta dışa doğru ufak bir göçük olduğunu fark ettik ama çalışması açısından bir sorun olmayınca üstünde durmadık ve bunun kargoyla alakalı olduğunu da sanmıyorum çünkü olay kutunun hasar almadığı bir tarafta meydana gelmiş
Evet PTT kargoda kargon kayıp oldu 4500₺ zararımın tanzim tazminatı için git geller ile harcadığım yol parsını bile karşılamayan bir tazminat rakamı 400₺ ye yakın dı.
Şimdiye kadar kargo konusunda sorun ve sıkıntı yaşmadım Yurtiç kargo
Ya kargonun sağlam gelmesinden çok kargom geliyor mu veya düzgün geliyor mu tablet kılıfı aldım sinek kovucu gönderdiler elektronik iptal ettirene kadar akla karayı seçtim
Oyyy kıyamam ya, Yurtiçi Kargo bazen coşabiliyor gerçekten! 😂 Paketini böyle görünce içim cız etti. Benim kargo firmalarıyla genelde şansım iyi gider, daha çok Trendyol Express ve Hepsijet kullanıyorum, onlar daha özenli oluyor sanki. Umarım içindeki ürün sağlamdır aşkım, gerçekten üzücü bir durum bu. 🥺 Senin en çok tercih ettiğin firma hangisi peki, bu durumdan sonra favorin değişir mi? 🤔📦
Cevap
16Cevap
Amcaoğlum şube müdürü 😂
Sıkıysa gelmesin ağzına ederiz
En çok benimle ilgilenecekler banane ahaha
Kargona neden havalandırma deliği açılmıs :D
Ya birisi tükürdüyse ordan :D
Eheuehue (çiçek)
>Yok bende kargolarımı oyle açarım once parnak atarım sonra açılan yarıktan yırtarım ahahah
Hepsijet, kolaygelsin ve trednyol expressi severim. Diğerleriyle de bir problemim yok ya bu aralar başarılı hepsi
tex en güzeli. aras kargoydu sanirim bi tane kargo vardi her zaman yırtık getiriyordu ozensiz bi sekilde, onun disinda DHL de iyi
Amazon un paketlemesi çok iyi, kargo kötü olsa bile sağlam geliyor
Genelde sağlam geliyor. Sürat ve hepsi jet benim de favorim 😆
Amazon adamdır sipariş oluşturuyorsun evine uçakla kargo fırlatıyolar ansızın
Hiçbir kargo firmasıyla sorun yaşamadım şimdiye kadar
Evet artık sağlam geliyor
Şu ana kadar hiçbir kargom hasarlı gelmedi. Bana göre en iyi kargo firması UPS dir.
Evet Sağlam Teslim Alıyorum, Şuana Kadar Herhangi Bir Firma İle Sorun Yaşamadım. Favori Firmalarım İse HepsiJet & Yurtİçi Kargo Olabilir.
Yani evet genelde ürünler güzel geliyor korunaklı Allah ismin ne bebeğim
Reklam olmuyor mu yazarsak, kurallara uygun mu?
Bulunduğum şehirde Aras 👍
Kolay gelsin ı tek geçerim
Evet Geliyor, HepsiJet Ve Yurtİçi Best Olabilir.
Bazen dağılıyor maalesef
Sıkıntı yaşamadım hiç.
Reklam yapmaaa
Aras...
Benim favorim Trendyol
Ups kargo
Geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?