Yurtiçi Kargo
Aras Kargo
UPS Kargo
Sürat Kargo
MNG Kargo
PTT Kargo
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sürat Kargo getirmiyor zaten. Daha önce 2 sefer başıma gelen bir durum. İnternetten sipariş verdiğimde mağaza kargoyu Sürat Kargo'ya verdi. Kargo şirketini ürünü seçerken yazmıyor veya kargo şirketi seçeneği de yok. İl merkezinden 100 km uzakta ilçedeyim. İl merkezine kadar getirip geri iade süreci başlattılar kendi kendilerine. Ne eve gelen oldu ne de arayan. Müşteri hizmetlerini aradım, iade süreci başlatmışsınız, benim haberim yok. Geri getirin dedim. Geri getirmediler. O gün bu gündür, asla Sürat Kargo ile gönderilen bir siparişi almam. Eğer hangi kargo ile geleceği bilinmiyorsa mağazanın telefonunu bulabiliyorsam arayıp soruyorum hangi kargo diye. Sürat derse o ürünü oradan değil başka bir yerden alıyorum. Müşteri ile ilgilenme anlamında Yurtiçi iyi. Fakat hız olarak PTT şu ana kadar hem gönderdiğim hem de aldığım kargoları çok çabuk getirdi.
En iyi kargo firması maalesef yok Türkiye'de. Sadece kötünün iyisi var. Kötünün iyisi de Yurtiçi kargo. O da bazı şubeleri berbatmış duyduğuma göre ama ben şube konusunda biraz şanslıyım. Ama PTT kargo ve Sürat kargodan resmen Allah korusun diyorum. İkisiyle çalışan firmaları duyduğum zaman alışverişten bile vazgeçiyorum.
Yine bu soru:)); kargo sıkıntısı çekenler mi soruyor acaba.
Bunlardan birinin çalışanı olup bu soruyu görmek 😁
Yurtiçi tabi ki
Cevap
33Cevap
En iyisi Yurtiçi kargo. Ve Trendyoldan alışveriş yapacaksam Trendyolun kendi kargosu çok hızlı. Sürat kargoyu hiç sevmiyorum çünkü sürekli adres bulunamadı diyordu daha da orayı kullanmadım. Ve Aras kargo... onun için diyecek çok şey var ama susuyorum.
Hepsiyle sorun yaşadım, yurtiçi kargo evde olmama rağmen getirmeyip, evde bulamadık kağıdı bıraktı gitti, aras kaç defa teslim etmemesine rağmen teslim edildi gözüktü. Mng hiç getirmedi, tek sorunsuz olarak PTT ve ups biliyorum. Bu iki kargoyla sorun yaşamadım.
En iyisi bile tatmin etmiyor, kargolarımızı uçurmaları lazım. 😃
Aras kargo hariç hepsi iyi değil. PTT hele gelmek bilmiyordu yurtiçi teslimat süresinden baya sonra teslim ediyor bana hep böyle denk geldi tabi siparişi verirken hangi kargonun geleceği sonradan yazıyor ama en iyi en hızlısı arastı bana göre
Sürat dışında hepsi iyi. 2,3 hafta önce sürat kargoyla gelen ürünüm kapı önüne atılmıştı aşağı inip almamı elime vermeyi bile beklemediler. Bende niye millet bu kadar kötülüyor diyordum. Artık anladım.
UPS ve DHL haricinde bütün kargolarla sorun yaşadım..
İstanbul'dan Ankara 'ya 7 günde teslim edemeyen kargo firmasıyla da çalıştım..
Çin'den Ankara 'ya 3-4 günde teslim eden firmayla da çalıştım..
Her biri birbirinden beter olsa da işin meselesi insan kaynaklı sorunlar bu yüzden kargo meselesi sıkıntılı misal ben günde yaya olarak 100 kargo dagitirdim yine yaranamadım
Yurt dışı için en geniş ağa sahip olan DHL dir.
Yurt içinde ise Yurtiçi Kargo, Aras, Mng bölgesel olarak ayrı ayrı tercih edilebilir. Çünkü her birininde yetersiz olduğu yerler var.
Yurtiçi ve ptt hızlılar. Ama ptt yiyecek olunca bi türlü dağıtım yapmıyor, bayatlıyor. Kitap gibi şeyler olunca anında kapındalar. Yurtiçi hepsinde iyi.
Ne yalan söyleyeyim eskiden nefret ederdim ama en iyisi ve işlerini layığıyla yapanlar Yurtiçi ve Aras şu an epey düzelttiler kendilerini..
Bir sürü elektronik parça aldım netten, yurtiçi hepsini hızlı ve zarar görmemiş bir şekilde ulaştırdı.
Sorun çıkmayan kargo yok gibi, üzerine kırılır yazıyorsun koli ezik geliyor, kaybolanları mı ararsın, fidan geliyor, kırılmış, böyle işte
Çoğunlukla Yurtiçi kargoyla açlışıyorum. En kötüsü MNG ve PTT kargo.
Sürat kargo da son 1 ylda hizmet kalitesini ve hızını ciddi şekilde artırdı.
Ups olmakla beraber şirketten cok sube ve calisanlariyla alakalı bir durum her sube ayni olmuyor
Birkaç sorun dışında hiçbir sorun yaşamadım. Tüm kargolardan memnunum.
Köylere bile dağıtım yapıyo. Diğerlerini bilmiyorum pek ama bence ptt iyi..
Benim tercihim yurtiçi oluyor hem anında kapıma getiriyorlar hemde çok fazla ilgililer
hepsi aynı sadece renkler farklı cidden yani çalışanlar kalitesiz firmada sorun yok zihniyetler
Gerçekten sürat kargoya iyi diyen var mı ya? Bir kargom 17 gün aynı şubede kalmıştı bir kargomu kaybetmişlerdi gidip şubede bir saat aramalarını beklemiştim
hepsi aynı şeyin laciverti birbirlerinden farkı yok
bence en iyisi yok.
kötünün iyisi olabilir ama :)
ups tnt inter glibal ve dhl hic kargo gelmedi yabanci mi onlar acaba hangi site alisveridinde geliyor
Samimiyetle soyluyecem sürat yaziyo üstünde bunda hızlı getirebileceklerini düşünmedim 😂🤣
ups en iyisi sonra aras
kolay gelsin kargo güzel amazonla çalışıyor
Yurtiçi ni seçmişler ama en saygın firma ups
MNG kargo
Hiç birinden bk olmaz
Yurtiçi kargo gayet iyi.
yurtiçi gerçekten çok iyi. beni hiç mağdur etmedi.
PTT Kargo Kitaplarımı hep bu kargo getiriyor geç ama sağlam
Yurtiçi>diğer tüm kargo şirketleri (ups hariç)
Reis sürat kargo fetocu bir kargocu idi
ups diğerlerinden çok farklı..
Yurt içi kargo olabilir yinede emin değilim.
PTT kadar rezili yok.
Yurtiçi kargo
Hepsi bir birinden beter >:(
Yurtiçi kargo
Bence Ups
KargomSende
MNG gayet memnunum
Yurtiçi kargo
Yurt içi korgo en iyisi bence
En iyi sağlıklı güvenilir firma.
Yurtiçi kullanıyorum
Aras kargo