Sosyal medyada PTT ve Aras Kargo hakkında çok kötü şeyler duydum,
Ama Google'da en hızlısı hangisi diye aratınca da PTT ve Aras Kargo çıkıyo?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada PTT ve Aras Kargo hakkında çok kötü şeyler duydum,
Ama Google'da en hızlısı hangisi diye aratınca da PTT ve Aras Kargo çıkıyo?
İyi veya kötü marka yok aslında. İyi veya kötü şube var. Şansına senin oturduğun bölgedeki şube hızlıysa, düzenli çalışıyorsa bir sorun yaşanmıyor.
PTT genel olarak yavaş evet ama benim evimin civarında diğer hepsi gayet iyi ve düzenli çalışıyor.
Abim Sürat ve MNG'den nefret ediyor mesela ama benim burada onlar da gayet iyi işliyorlar. Bir arkadaşım ona gönderim yaparken sadece Aras'ı kullanmamı istiyor... Falan.
Yaşadığım yere PTT haftada bir geliyor o yüzden memnun değilim. ARAS ve MNG kargo haftanın her günü dağıtımı yapıyor. Bu yüzden iki kargoyu daha çok seviyorum
En iyi diye bir şey olduğunu sanmıyorum. A şirketinin canavar gibi personeli vardır benim ilçemde. Bana en iyisi o gelir. Ama başka bir şehirde o şirketin tembel çalışanları varsa kimse tercih etmez doğal olarak orayı tabi
Cevap
40Cevap
Amazon'un kargo şirketleri daha güzel gadası
DHL kargo
Yurtiçi. Herhangi bir problem olsa da çözüm konusunda çok iyiler, çok hızlılar. kesinlikle yurtiçi. diğer kargolarda problem olması halinde asla kimseye ulaşamazsın çözüm bulamazsın her şey olup biter sen sinir krizi yaşarken müşteri hizmetlerinden ararlar 2 hafta sonra problem neydi diye :D ama yurtiçi kargo çözüm konusunda da çok hızlı. ben ne zaman problem yaşasam ya da değişiklik talebim olsa aynı gün içinde çözüldü.
Yurtiçi kargo, Trendyol express, Hepsijet Bu 3'üyle sıkıntı yaşamadım
PTT kaplumbağayla yarışabilir ve emin olun kaplumbağa önce gelir
Aras lada gene sorun olmaz
MNG ve Sürat kargo her zaman sorun yaşadığım firmalar
UPS en iyisi bence
Ptt ye kalan iş Allaha kalmıştır ne zaman geleceği gideceği malum değil süratta aynı en iyisi aras kargo takip seçeneği hatta ürünün dağıtıma çıktıktan sonra kaç durak sonra sana geleceği müşteri memnuniyeti daha yüksek 😇
PTT nasıl iyi olabilir Allah aşkına bir kargoyu bir ayda getirio
Bölgeden bölgeye değişir aras hızlı ama kargoları hor kullanıyorlar ptt bi tık daha yavaş ama düzenli geliyor. Mng cok kötü yurtiçi de biraz geç getiriyor
Yurtiçi kargo, Trendyol express, Hepsijet Bu 3'ü hiç üzmedi.
PTT kara tren gecikir belki hiç gelmez.
Aras geldik yoktunuz (hiç gelmemiştir)
MNG yine nispeten iyidir.
UPS o sağlam getirir de işte kafası rahat kargo firmasıdır.
Hahaha bu iyiydi 😂😂 ama bence hepsi de çöp😒
@onlyteenage en iyisinden anlattım daha düşün :) Biraz da bulunduğun il-ilçede şubeye ve senin baskına bağlı. Bir ara kargomu yukarı çıkarmayayım gel al diyorlardı ortalığı birbirine bir kattım kargolarım hep temiz ve hızlı gelmeye başladı. :) Arada çirkefleşmek gerekiyor.
Ne yaparsan yap özellikle ptt gibi devlet malı olan p*çler hiç oralı olmuyor. Şubeye gidip kargocu hakkında şikayet dilekçesi yazmak istedim. Çocuk oyuncağı gibi bir parça çizgisiz kağıda iki kelime yazdı. Tamam hanımefendi şikayetiniz alındı ne yapılması gerekiyorsa yapılacak dendi ama sen misin bu numarayı yiyen? İnsanı iyice eşşek yerine koyuyorlar.
@onlyteenage PTT klasik hiç değişmiyor ama diğerleri özel ya uğraşınca yola geliyor :D
Gelmiyor kapıya kadar, bu sizin işiniz diyorum iş çirkefliğe gidiyor. Yalan mı abi bu sizin işiniz? Bazıları da adresi anladığı halde daha fazla ilerlemek için aptal rolüne bürünüyor. Bilmiyorum ben bu ülkede ne kaliteli hizmet i, ne kaliteli iş, ne de kaliteli ürün gördüm. Bizim avanaklar az bir kıymet görünce her şey bundan ibaret sanıyor ama yurtdışında ki insanlara kıyasla rezalet bir hayat yaşıyoruz. Paranla rezil olmak terimini her gün her yerde yaşıyorsun.
@onlyteenage Klasik yani adam zaten şu kafada benim işim garanti kafam rahat maaşımda havadan yağıyor ne uğraşacam. Adam daha helal kazanç biliyor biz de dediğin gibi paramızla rezil oluyoruz. Ne kadar iyi niyetli davransak o kadar suiistimal ediliyoruz. Eğitimsizlik ve cehalet bizi bu hale getirdi zaten.
Erkeklere bazen küfür etme konusunda hak veriyorum. Yani şu an içinden öyle şeyler geçiyor ki anlatamam.
@onlyteenage Aslında bizim küfür durumları şöyle;
Anlık acı veya şaşkınlık ile küfür.
Karşıdakinin yalan söylediğini anladığımız için küfür.
Gerçekten kötü bir olay atlatmışızdır kaza gibi o anda küfür.
Kavga ederken artık oradaki sabır kırılmış göz dönmüştür o andaki küfür.
Hani yoksa öyle kolay kolay sövmeyiz. Bir şey yapıyorlar adamı çileden çıkartıyorlar. Sonra sinirlisin oluyoruz.
PTT yi Allah bildiği gibi yapsın hiçbiri hızlı değil, Trendyol Express ve yurtiçi en iyileri aralarında
Ya zaten o kötü imajlar yüzünden herkes kendi kargosunu çıkarttı
Örneğin hepsiburada hepsi jet çıkarmıştı çocukla kanka olduk bile o kadar iyiler bana göre
Yurtiçi kargo der susarım. Kargo firmaları arasında en disiplinli ve hızlı olanıdır. Aksini diyen yaşamasın, cahilliğinde boğulsun. (internal firmalar hariç DHS gibi)
bu gerçekten bölgeye göre çok değişiyor. yurt içi genelde iyi.
aras berbattı. ama son dönem iyi oldu. zaten aras sürekli devrediyor. belki düzelme ondandır.
Ptt tam bir hayal kırıklığı. Aras en iyisi bence.
Valla TYexpress bu kadar ilgili bı kargo görmedim kargoyu teslim etmek için gerekirse 5 kere arıyor adamlar
Ben hepsijet kargodan acayip memnunum akşamına kapımda oluyor. Aras kargo fena değil PTT de ama geciktiriyor ya
Hepsi kötü iyisi yokki
hepsiburada dan alışveriş yaparken
hepsijet ile gönderiyorlarsa alıyorum şuana kadar sorun yaşamadığım tek o var
Sendeo, UPS.
Yurtiçi de iyi arada.
Diğerleri pişmanlık. Hele de PTT asla tercih edilmemeli.
Ups ve DHL kargonun üstüne tanımam. Türkiye de de yurt içi kargo.
PTT ve mng nin Allah belasını versin , ptt den kargosu olan ağaç olur ağaç
PTT kargo gelecekse gidip kendim alıyorum dah rahat oluyor
Aras, Trendyol express, Amazon Kolay gelsin, hepsi burada Jet.
Aras ve mng dışındakiler guzel
Pek cevap veremeyeceim bu soruya sebebi en iyisinin olmamasi maalesef.
PTT ve Aras geç ulaşır bizzat deneyimledim, MNG, yurtiçi, sürat ise hızlı...
hiçbiri gerektiği kadar hızlı ve profestonel olamadı. sık sık eleman değişimi sorun.
Olay tamamen o şubeyle alakalı, kargo şirketiyle en ufak bir alakası yok. Örneğin A şirketinin B ilindeki C şubesi çok iyiyken yine A şirketinin B ilindeki D şubesi berbat olabilir.
Google güncellenmemiş olabilir bende Aras ile sürat veya mng de olabilir
Kötünün iyisi Yurtiçi'dir
Google bıle biliyor 😀
Ptt teslimatmı yapıyormuş 🤔
Sürat ve Trendyol bence
Pttyi hızlı diye hatırlıyorum.
Ups ve amazonun kendi anlaştığı kargo şirketi
Ptt tınlamiyor pndan eminim aras kargo iyi
Yurt içi ve ty express hızlı bana göre
Sürat ve Trendyol expres
Ptt mi hızlı
En kötüsü odur açık ara
Şubesine göre değişir o
mng ve yurtiçi en iyisi ptt çok yavas
Benim için PTT
En iyisi PTT
Hem uygun hem saglam
aras kargo olmadıgına eminim
Sorunlu olan şirket değildir
Çalışanıdır
Ups iyidir.
Her yerde yok işte 🙄
trendyol-hepsi express, Amazon trendyol çalışanları sapık çıkıyor orası ama 😒
Nasıl sapık 🤨🤨🤨 bunlsr hep seni mi buluyor
Bilsem bahtsız bedevi gibi 1-2 defa değiştirdim en sonuncusu adam gibi adam çıktı
İlk defa duydum ben Aras kargo ile akraba olmuştum bi aralar 🙄
Trendyol express
Hiçbiri
Aras Aras aras
Aras kargo
MNG iyi gayet
Aras kargo begeniyorum ben
Yurtiçi kargo
Ups abi net
Yurtiçi kargo
Yurtiçi kargo
Sendeo 😂