MNG Kargo
Aras Kargo
Yurt İçi Kargo
PTT Kargo
UPS Kargo
Sürat Kargo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türkiye'de birçok kargo şirketi bulunmaktadır ve hangi şirketin en iyi olduğu konusunda farklı görüşler olabilir. Ancak, genel olarak Türkiye'deki en popüler ve güvenilir kargo şirketleri şunlardır:
Aras Kargo
Yurtiçi Kargo
MNG Kargo
Sürat Kargo
PTT Kargo
Bu şirketler genellikle geniş bir şube ağına ve hızlı teslimat sürelerine sahiptirler. Ancak, kargo şirketleri arasında deneyimler farklılık gösterebilir, bu nedenle hangi şirketin sizin için en uygunu olduğuna karar vermek için deneyimlerinizi ve ihtiyaçlarınızı dikkate almanız gerekebilir.
Çok güzel açıklamışsınız. Gerçekten en iyi ve en güvenilir kargo şirketleri bu saydıklarınız. Bende birçok defa bu kargolardan ürün sipariş ettim. Ve gerçekten hiçbir şekilde bir sorun falan yaşamadım daha önce. En çok kullandığım genelde sürat kargo.
Mng kargo ile aram yok , ups den kargo almak için 100 tl yakıt parası vermem gerekir , ptt den sipariş verenlere Allah peygamber sabrı versin , sürat kargonun adına bakıp kargo verdiyseniz 🤦🏻♂️ yurtçi aramaya tenezzül etmez ben ararım kargom var mı diye? He var der , aras eve getirmez ama en sevdiğim arastır..
Cevap
39Cevap
Yurt içi kargo bizim burada en çok kullanılan ve doğru çalışan kargo şirketi. Aras kargo da var. O da iyi ama her yere gitmiyor.
Aynen öyle. Yurtiçi kargo en iyi ve en hızlı kargo şirketlerinden bir tanesi bana göre. Hem ürün eline sorunsuz bir şekilde ulaşıyor hemde bence kargo şirketleri içinde en güvenilir olan bir kargo şirketi bu.
🥰🥰👍
En iyisi yurt içi ama en pahalısı da yurt içi diyebilirim...
Aynen öyle en iyisi ve en hızlısı genelde yurtiçi kargo. Ama gerçekten dediğiniz gibi bir tık daha pahalı diğer kargo firmalarına göre. Birde sürat kargoda bence çok iyi bir kargo firması. Kısa süre içinde sorunsuz bir şekilde eline ulaşıyor en azından.
Yurt içi kargo harici diğerlerini mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.
Aynen öyle. Bende genelde en çok ve en sık yurtiçi ve sürat kargoyu tercih ederim. Hem diğerlerine göre daha hızlı bir kargo şirketi bunlar hemde bence çok güvenilir ve aynı zamanda sorunsuz bir kargo firması.
Yani ben daha önce bu kargo şirketini aslında pek kullanmadım. Yani o yüzden bu konu hakkında pek bir fikrim yok. Ben genelde yurtiçi kargo veya sürat kargo kullanırım. Bu zamana kadar pek bir sorun yaşamadım açıkçası oldukça hızlı bir kargo şirketi.
Biz aras kargo ile çalışıyoruz gayette memmnuz arada bi sinir krizi geçirttiriyorlar ama
Yani evet aras kargoda genel olarak iyidir. Ama bence en iyisi hangisi dersen ben sürat kargo, yurt içi kargo derdim. Hem hiçbir sorun yaşamıyorsun hemde kısa süre içerisinde ürün eline ulaşıyor. O açıdan bence oldukça iyi bir kargo şirketi diyebilirim.
Benim çalıştığım şirket aras ile çalışıyor ve hiç sorun yaşamıyoruz
Bugün verdiğim kargo 2 gün içinde teslim oluyor daha önce yurt içi ile çalışıyorduk memnun degildik
Trendyolun kendi kargo şirketi Trendyol express daha iyi
Daha önce hiç kullanmadım ama eminim çok iyi bir kargo şirketidir. Ben genelde yurt içi kargo, sürat kargo, araş kargo kullanıyorum. Çok iyi kargo şirketleri buralar birde çok sorunsuz hızlı şekilde eline ulaştırılıyor.
Ptt hariç hepsini kullandım ama en çok mng kullandım
Evet bende PTT kargo hariç tüm hepsini kullandım neredeyse. PTT kargo zaten sorunlu bir kargo şirketi diye biliyorum. O yüzden daha önce hiç o şirketten alışveriş falan yapmadım. Bende genelde en çok mng ve sürat kargo kullanıyorum.
Bende aynı şekilde en cok mng ve surat kullanıyorum ve ptt dediğin gibi çok geç getiriyor bir kez mecburen onu kullanmıştım
Kargo şirketleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu kadar mı basitsiniz kendiniz bir şeyler üretemiyormusunuz?
genelde yurtiçi 1 günde getiriyor. aras cok aktarmalı. ama en iyisi amazonun kolay gelsin ya da ekol kargosu
Aynen yurtiçi kargo çok iyi ya. Hem hızlı bir şekilde ürünü eline ulaştırıyor hemde kısa süre içerisinde sorunsuz bir şekilde getiriyor. Aras kargo biraz sorunlu bir kargo firması ya. O yüzden en iyisi bence sürat kargo ve yurtiçi kargo diye düşünüyorum ben.
Surat ile bazen bende sıkıntı yaşadım nadirde olsa yurtiçi ilede ama aras şehirden şehire aktarma yapıyor. Surat bazen takılıyor
PTT hariç hepsini kullandım, sorun olmadı
Sendeo da çok iyi
Aynen öyle bende PTT hariç tüm hepsini kullandım. Ve bu zamana kadar bir sıkıntı falan yaşamadım hiç. Zaten PTT kargo şirketi genelde biraz sıkıntılı bir kargo şirketi diye duydum ben etraftan.
Aslında başka firma ama mngde çalışınca haliyle MNG diyesim geldi 😅
PTT Kargoyu getirmez, Yurt içi evde yoktunuz der kapıya bile gelmez.
Artık eskisi gibi değil, hepsi çok iyi durumda,2-3 gün içerisinde en geç getiriyorlar zaten.
Ticari şirketim var ayda yaklaşık 200 koli gönderimi yapıyoruz. Yurtiçi MNG ve sürat ile anlasmam var ama yurtiçi bir numaradır baba be
Aynen öyle çok güzel bir seçim. Bende genelde kargo şirketi olarak yurtiçi kargoyu falan kullanırım. Oldukça güvenli ve sorunsuz bir kargo şirketi gerçekten. Buradan çok sık ürün sipariş ederim gerçekten ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaşıyor her defasında
Arkadaşlar ben ptt kargo dan sipariş verdim fakat adresi yurtiçi kargo şubesi yazmışız kargonun durumu ne olucak
PTT kargodan sipariş verince zaten sana iki üç tane kargo şirketi ismi önerecekler. Ürünleri sipariş ettikten sonra bir tane kargo firmasını seç ve o kargo firmasından sipariş et. Genelde yurt içi kargo ve sürat kargo olur. Yani hiç takılma böyle şeylere ürün sorunsuz şekilde eline ulaşır zaten.
Ben işaretlemediğim halde nasıl ups seçmiş görünüyorum 🤔🤔 7 ay öncesine kadar çalıştığım aras kargoyu tercih ederim seçeneklrden
Aynen öyle aras kargoda genel olarak iyi bir kargo şirketi fakat genelde hızlı bir şekilde gelmiyor ürünler. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Genel olarak bence en iyi kargo şirketi yurtiçi kargo.
Kargonun hızlı gelmemesi genelde kargo şirketinden çok gönderici kaynaklı oluyor. Aras kargo 24-48 saat olarak 2 faeklı teslimat süresi var. Kargoyu göndericeden aldıktan sonra bu sürede ekstrem durumlar dışında teslimatı yapar. (Göndericiler e ticaret sitesinden ceza yememek için ürünü kargoya vermiş gibi kargo barkodunu kestiriyor ürünü sonra veriyor genel olarak gecikmelet bundan kaynaklı oluyor)
İnan ki kargoya ömrüm boyunca iki üç defa işim düşmüştür. O da benim bile kargom değildi. Ama bu kargo şirketlerinin isimlerini hep duydum ve biliyorum. Bir UPS hariç.
FT kargo şirketi hizgi ve güvenli defalarca kullandık 1 kez olsun mağdur olmadım
En çok kullandığım yurt içi
Evet benimde öyle. Güzel bir kargo firması. Hemde ürün gerçekten elimize hızlı bir şekilde ulaşıyor. Birde bu zamana kadar bu kargo şirketiyle ilgili en ufak bir sorun bile yaşamadım o açıdan dört dörtlük bir kargo firması diyebilirim bu kargo firmasına
Hepsi beş para etmez açık ve net
Yani buda sizin kendi tercihiniz tabi. Ama bende yurtiçi ve sürat kargo diğer kargo şirketlerine göre çok daha iyi diye düşünüyorum. Yani hakkını yememek lazım bu kargo firmalarının oldukça başarılı bir kargo firması bunlar genelde
Amazon express , hepsijet ve mng
Aynen öyle. Genelde amazonda yurt dışı kargo olarak çok iyi bence. Hemde çok güzel ürünler var yani bu sitede. Sitesinin başarılı ve güzel olduğu kadar kargolarıda çok iyi ve sorunsuz. Sadece biraz fazla geç teslimat ediliyor onun dışında iyi.
Trendyol daha iyi
Yani evet bencede öyle. Ama kendine ait bir kargo firması var mı yokmu açıkçası pek bir fikrim yok bu konu hakkında. Ama genel olarak gerçekten kullanışlı ve güvenli bir alışveriş sitesi burası.
Evet var express
Aras Kargo ve PTT kargo
Aras kargoda iyi bir kargo şirketi fakat genelde biraz sorun oluyor yani kargo eline hızlı bir şekilde maalesef ulaşmıyor. O yüzden ben sürat kargo ve yurtiçi kargo diyorum. Bu kargo şirketleride gayet hızlı ve bence gayet güvenilir diye düşünüyorum.
Yurtiçi kargo ve Trendyol.
Güzel bir seçim. Kargo şirketleri içinde zaten yurtiçi kargo en iyilerinden. Bende bu kargo şirketini kullanırım genelde. Gerçekten hem güzel ve hızlı bir kargo şirketi. Hemde ürün sorunsuz bir şekilde ulaşıyor bence eline o açıdan hep bu şirketi tercih ederim.
Bu tarz kullanıcı tavsiyeleri harika oluyor cidden.
Yurt içi en iyisi diyebilirim. Geri kalanı çöp
Aynen öyle genelde bu kargolar sorunsuz oluyor. Ben birçok defa ürün aldım bu kargo ile çok iyi bence hiç sorunsuz bir kargo şirketi. Sürat kargoda çok iyi bence hemde çok güvenilir bir kargo şirketi bence.
Kargoların %90 ını 24 saat içinde teslim ediyor
Kaliteli bi firma
Kolay gelsin
Evet bu kargo şirketide gayet güzel bir şirket. Bence bir kez buradan kargo sipariş etmiştim hiç sorunsuz bir şekilde ürünüm elime ulaşmıştı. Bence çok güzel bir kargo şirketi güvenilir en azından. Birde fazla bilinmiyor genelde bu kargo şirketi.
Suretsız kargo
Aynen benim içinde öyle. Hem bu kargo şirketi hızlı bir şekilde ürünü elinize ulaştırıyor hemde bence diğer kargo şirketlerine göre çok daha sorunsuz bir kargo şirketi diye düşünüyorum ben.
Yurtiçi kargo
Kesinlikle en iyi ve en sorunsuz kargo şirketlerinden bir tanesi bana göre. Hemde kısa süre içerisinde ürün elinize ulaşıyor. Biraz pahalı bir kargo firması ama bence çok hızlı ve çok güvenilir.
Yurt
Yurtiçi kargoda oldukça iyi bir kargo firması. Ürün elimize sorunsuz bir şekilde ulaşmış oluyor en azından. O yüzden bence en güvenilir kargo firması. Birde sürat kargo oldukça iyi bir kargo firması bence. Oda aynı şekilde hızlı bir şekilde elimize ulaşıyor.
Yurt içi kargo
Evet neredeyse herkes yurtiçi kargo demiş. Ama haksızda sayılmazlar bence. Bende bu kargo firmasını çok fazla kullanırım. Genelde hiç sorun çıkarmayan ve gerçekten ürünü sorunsuz ve hızlı şekilde eline ulaştıran bir kargo firması oldukça başarılı.
Tirend yol
Yani evet buda bir tercih meselesi tabi. Ama trendyolun kendine ait bir kargo firması var mı yok mu onu pek bilmiyorum. Ama genel olarak gerçekten güvenli bir şekilde ve sorunsuz bir şekilde alışveriş yapmak için çok iyi bir alışveriş sitesi.
Yurtiçi Kargo
Aynen öyle genelde yurtiçi kargo en iyi kargo şirketlerinden bir tanesi. Hem hızlı bir süre içerisinde ürün elinize ulaşmış oluyor hemde bence gayet güvenilir bir kargo şirketi o yüzden güzel bir seçim.
Aras
Yani evet aras kargoda iyi ama bence biraz sorun oluyor bu kargo şirketi. Yani genelde eline hem hızlı bir şekilde ürün ulaşmıyor hemde ben pek tercih etmiyorum. Genelde ben kargo şirketi olarak en çok yurt içi kargoyu ve sürat kargoyu kullanırım.
Yurt İçi Kargo
Evet genelde bende hep yurt içi kargo şirketinden alırım. Hem çok güvenilir hemde ürün bence çok kısa süre içerisinde eline ulaşıyor. Yani bu zamana kadar hiç sorun falan yaşamadım ben genelde.
Ben PTT diye seçtim
Yani daha önce hiç bu kargodan alışveriş falan yapmadım ama genelde yapanlar hiç memnun değil. O yüzden bu konu hakkında açıkçası pek bir fikrim yok benim. Yani ben genelde daha çok yurt içi kargo ve sürat kargoyu falan kullanırım hem daha hızlı hemde diğer kargo şirketlerinden daha güvenli.
Ben PTT ile birçok kere alışveriş yaptım hiç de bir kusurunu yanlışını görmedim
Hatta oturduğum yerde birkaç tanış olduğunda bana yardım da ediyorlar
Eğer dolandırıcıdan falan geldiyse
Beni uyarıyorlar alma hayır falan diyorlar yani bu kadar samimi içten hiç diğerlerinden samimilik ya da başka bir şey görmedim a
Ama diğer kargolardan birinden şey duydum
Bu da bir duyum tabii ki kimseyi karalamak gibi bir niyetim yok kargolar fırlatarak atılarak taşınıyormuş
Hani elden ele da ha kolay olsun diye
yurt içi biraz daha iyi diğerlerine göre
Aynen öyle. Bende genelde ya yurt içi kargo ile sipariş ediyorum ürünlerimi ya da sürat kargo ile. Hem diğer kargolara göre daha hızlı bir süre içerisinde elime ulaşıyor. Hemde daha güvenli diğerlerine göre
Değişiyor
Aynen bazen değişiyor. Bende sabit bir yeri kullanmam genelde. Birde aldığın alışveriş sitesinde genelde her kargo bulunmuyor. Yani hangi kargo var ise genelde o kargo ile sipariş edilebiliyor diye biliyorum ben.
Yurtiçi
Kesinlikle öyle. Bende genelde hep yurt içi kargodan sipariş ederim ürünleri. Genelde hem diğer kargo şirketlerine göre daha ucuz hemde daha güvenli. O yüzden bu kargodan oldukça memnunum diyebilirim
Aras kargo iyi gibi
Aras, sürat mng en memnun kaldığım. Ptt hüsran.
Bu ara hic biri hepsi sorunlu ya
Yurt İçi Kargo
Evet güzel seçim. Bende genelde yurtiçi kargo firmasını tercih ediyorum. Oldukça hızlı ve güvenilir bir kargo firması bana göre. Birde ömrünce oldukça hızlı. Bir diğer iyi kargo şirketi ise sürat kargom
Sürat kargo mu ups mi
Yurt içi
Amazon
e hiçbiri
Yurtici
Evet yurtiçi kargoda genelde çok güzel ve sorunsuz bir kargo firması. Bende birçok defa bu kargo firmasından ürün siparişinde falan bulundum bu zamana kadar hiçbir şekilde sorun falan yaşamadım.
MNG CARGO
Mng kargodan pek fazla ürün getirtmedim. O yüzden bu konu hakkında aslında pek bir fikrim yok. Ben genel olarak sadece yurtiçi kargo ve sürat kargo firmasını kullanırım. Hem çok güvenilir bir kargo firması hemde çok kısa sürede geliyor.
Yurt içi Süreya Kargoda Güzeldir Ama Diğerkeri Köti
Hepsi iyi
Aynen öyle. Geneli gerçekten çok iyi. Tabi içlerinde sorunlu olan kargo şirketleride bulunuyor. Ama bence en sorunsuz ve en güvenilir kargo firması genelde yurtiçi kargo ve sürat kargo bence.
Mng kargo
Evet buda güzel bir seçim. Genelde bu kargo şirketide çok sık kullanılan ve güzel ve aynı zamanda sorunsuz bir kargo şirketi. Ben genelde daha çok sürat kargo ve yurtiçi kargodan alışveriş yaparım.
Uçak kargo
Yurtiçi mng
Yurtiçi kargo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?