Alışveriş sitelerinden alışverişinizi yaptıktan sonra hangi kargo firmalarından rahatsız oluyorsunuz merak ettim, ben en çok Aras kargodan rahatsızım inanılmaz kötü ve her seferinde sorun yaşıyorum diyebilirim. En son PTT kargo ile bir ürün almıştım 3 gün evde yoksunuz dedi ki evdeyim. Sonra ben alayım dedim şubeye gidiyorum bizde değil şurada diyor oraya gidiyorum biz şu şubeye bıraktık diyor 1.5 DK kala kapanmasına zorla aldım.
Kargoyu buradan takip ettim çünkü kendi siteleri çalışmıyordu acayip stres yaşadığım bir durumdu. Trendyolda da bazen çalışmıyor onuda
buradan yapıyorum alternatifler olması güzel oluyor. Ekstradan kimin teslim alacağını vs. söylüyor.
Bu kargo firmaları neden böyle anlamıyorum. Bakalım sizin en çok sorun yaşadığınız kargo firmaları hangisi benimkiyle aynı mı merak ediyorum.
Kargoyu buradan takip ettim çünkü kendi siteleri çalışmıyordu acayip stres yaşadığım bir durumdu. Trendyolda da bazen çalışmıyor onuda
buradan yapıyorum alternatifler olması güzel oluyor. Ekstradan kimin teslim alacağını vs. söylüyor.
Bu kargo firmaları neden böyle anlamıyorum. Bakalım sizin en çok sorun yaşadığınız kargo firmaları hangisi benimkiyle aynı mı merak ediyorum.
Aras Kargo
PTT Kargo
MNG Kargo
Sürat Kargo
Yurtiçi Kargo
Diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel yorumlar var :D
Aşk İlişkileri