Pandemi zamanı e ticarete olan talep artmış durumda ve kargo firmalarına büyük sorumluluk düşüyor. Size göre memnuniyeti en yüksek olan kargo firması nedir? Ben UPS kargo firmasını çok beğeniyorum 24 saat içerisinde bile ürün teslim aldığım oluyor. Ayrıca ptt kargodan maalesef memnun değilim geç teslimat yapıyor.
Önceliğim yurtiçi kargodur. Çalışma şekilleri disiplinleri ve kargoya verdikleri özenleri ile kesinlikle ilk sırada olmayı hakediyorlar. Eğer yurtiçi yoksa, kesinlikle bir diğeri aras kargo olur. Ama aras kargo şubeden şubeye çok farklılık gösteren bir kargo şirketidir. Aras kargo franchisee yöntemi ile bayilik verdiği için bazı şubeler çok paspal ve özensiz çalışıyor. Lakin genel itibari ile, cumartesi günleri bile arayarak evdeyseniz kargonuzu teslim etmek için gelecektir diye arıyor yahut sms atabiliyorlar.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kargo firmasının iyi olup olmadığını, alışveriş yapılan site belirler. Mesela Amazon Türkiye sitesinden yapılan bir online alışverişte, kargo firmasının kötü olma ihtimali yok. Çünkü site, herşeyini baştan belirler, mesela der ki anlaştığı kargo firmasına, benim sitemden alışveriş yapan bir birey, sizden asla şikayet etmeyecek. İşinizi adam gibi yapacaksınız. Bu durumda kargo firmasının hangi şirket olduğunun bir önemi yok. Lakin bu ciddiyeti ve tutumu, Trendyol da, Hepsiburada gibi online alışveriş sitelerinde bulamazsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı.
Beni alışveriş yaptığım siteler genelde Yurtiçi kargo ile anlaşmalı oluyor. İlginç bir tesadüf. Evime sürekli kargolar Yurtiçi ile gelir bu yüzden. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Ne ürünüm kargoda kırıldı ne de gecikme oldu. Bu yüzden benim en çok memnun kaldığım kargo firması Yurtiçi kargo.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Genelde gönderen değil alıcı olduğum için, malum pandemi sebebiyle bir çok ürünü netten sipariş veriyorum. Fakat hep yurtiçi kargo getiriyor ürünleri mi. Galiba yurtiçi kargo daha fazla tercih ediliyor yurt genelinde, çok ta hızlı bir şekilde ürünlerim eve geliyor memnunum kısaca
Ups hariç her kargo firmasını deneyimledim ve hiç birinde ciddi bir sıkıntı yaşamadım ancak benim bölgemde hızlı teslimat konusunda Aras kargo başarılı diyebilirim.
Firmada çalışan kişinin davranışına göre değişiyoe aslında. Ama aras kargoyla nereye gittitsem bi soruna denk gelmedim. Elbet sorunlu çalışan elemanları dolayısıyla şubeleri vardır. Ama çoğunluğun da aras demesiyle elemanların denetimi iyi yaptıklarını düşünüyorum
Bunu seçmemin sebebi iyi olması değil beni deli ettiler dün. Kargonun üstüne bir şey dökülmüş diye getiriyorlar eve. kokladım susam yağı dökülmüş olm neden böyle getiriyorsunuz döküldüyse bı temizlenir öyle verilir. Zaten 1 kg kargo için 30lira istiyorsunuz. Tam küfür etmelik şirket bak gerçekten
Ben Yurtiçi Kargoda kuryeyim. Yurtiçi Kargo Müşteriye çok önem veriyor. Kargoları zamanında teslim etme konusunda üstüne yok... Ama trk kusuru fiyatı. Diğerlerine göre biraz pahalı... E tabii kaliteyi ucuza alamazsınız...
ups genel olarak daha hızlı ama anlaşmaları gereği bir çok yer kargosunu ups ile göndermiyor. daha çok yurtiçi/mng/aras/ptt kargo kullanıyorlar. ben aralarından yurtiçinden bir tık daha memnunum. aras ve ptt den hiç memnun değilim
Ups ve yurtiçi kargodan memnunum. Ptt kargo çok kötü. Kargom kayboluyor, geç teslimat, kargom açılıp içinde ki yiyecekler yenip çöplerini bırakıyorlar. Hizmet kalitesi rezalet!
UPS düzgün çalışır. Aslında diğer kargoları da gömmemek gerekir. Bölgelere göre gömebiliriz ama. Mesela en çok Yurtiçi Kargo için şikayet edilir. Bizim bu bölgede gayet sorunsuz çalışıyor. Bir çocuk var sağolsun, işini aşırı düzgün yapıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kolay gelsin diye bir firma var, Amazon’dan gelen siparişlerim ordan geliyordu. O iyi bence.