İşletmeler elbette belirledikleri kargo şirketleri ile çalışıyor! bende yöresel gıda ürünleri ile alakalı bir iş yapmak istiyorum, sizce hangi kargo şirketi bu konuda daha hassas daha güvenilir daha garantili?
teşekkürler

İşletmeler elbette belirledikleri kargo şirketleri ile çalışıyor! bende yöresel gıda ürünleri ile alakalı bir iş yapmak istiyorum, sizce hangi kargo şirketi bu konuda daha hassas daha güvenilir daha garantili?
teşekkürler
Yurtiçi kargo kesinlikle. Özenli ve zamanında getirmeleri de. Daha önceden Mng kargo ile zeytinyağlarımız geldi lakin kargoyu attıkları için zeytinyağlar patlamak üzere idi.
teşekkürler
PTT kargo çok yavaş değerli için bir şey diyemem
teşekkürler aplam :D
Önemli değil koca bebek
:D
Cevap
2Cevap
Aras ve sürat kargo kullandım. hızlı geldiler. ama diğerleri hakkında bilgim yok
sağol paşam
Yurt için kargo iyi onun dışındakiler MNG, Sürat Kargo, PTT Kargo hiç iyi değil. Ya paketler yırtılmış ezilmiş geliyor veya çok geç teslim ediliyor.
çok sağolunuz
Rica ederim.
bu gün ofisim ile telefonda görüştüm MNG kargo hakkında dava açılacak net, bir dövmedikleri kalmış çocukları bu nedir ya kamu hizmeti veriyorsun
Yaa size demiştim. MNG kargo Sürat Kargo ve PTT kargo benim de ağzım yandı bunlardan.
aynen aynen
Ptt çok yavaş tercih etmiyorum. Diğerleri iyi.
teşekkürler
Kankitom ptt kargo surat veya arasla calisacaksin. Digerleri daha tuzlu fiyat veriyor
sağol da kankito ne bea :D?
Kankitotomun kisaltmasi
eh olsun bakalım :)
Ne yaptin sen yeki mi acacaksin e tivaret isleri fakan
ticari amaçlı
Kankitotom surat aras ptt harivindekiler tuzlu yaw
hmmm anladım tercih edeceğim artık birini konu pazarlık . D
Meslegin nedir kankitotom
turizm işletmecisyim ama yöresel ürünler üzerine İnternet satışı planlıyorum planın son aşamaları
Hayrli isler.
Turizm nasil gidiyor, otel pansiyon mu tur isleri mi neler yaparsin?
dağ turizmi bir kaç dağ evi var fena sayılmaz , yarın okullar tatil oluyor bayramıda birleştirince msiafirleimiz daimi zaten memnuniyetini aktaranlar sayesinde çok şükür
Supersiniz ya. Masallah, isin rast gitsin ne guzel ne guzel.. Ustsm ben de bi kucuk minibus alsam mercedes v. s turizm turu cekmek istesem nereden baslamak lazim?
nereden başlamak derken? şöyle önce bölgendeki turizm şirketlerini gözden geçirip seçimini doğru yapmalısın, ödemeleri, seçili turistler mesela araplar pistir dağınıktır ben kabul etmiyorum paraları var diye kendimi heba edemem, sorna turistik yerdeysen işin daha akıcı olur iyi araştırmak gerekiyor
Evet iyi arastirmak lazim. Bende kartepe kocselideyim. Maalesef bufada arap must. fazla. ama yerli turistte geliyor evet.
Yani cok turizm firmasi var, ne yapmali bilmiyorum..
Sofor olmak istyorum arac alayim, dilim vsr insan agirlamayi gezdirmeyi severim. Isi yaparim ama kime hangi firmaya nasil guvenecen be abi.
bak kartepe'deki turistik oteller var onları araştırmakla başla işe kapasitesi yoğunluğu ödeme planı ama sen dertlenme arap turist biner iner sen temiziliğini yaparsın biter gider bizde öyle değil
Adam evin ortasına ocak ateşi yakıp tavandan kuzu sarkıtıp pişirmiş gebertiyordum elimden aldılar ve tövbe ettim
Anladim seni, zormuş araplar burada da pis ve ya ya davraniyorlar. Cidden parasiyla her qoku yapar sekildeler.
Resmen kartepeyi ele gecirdiler abi.
Sen nerdrnsin bu arada
Trabzon burada bir çok yeri evet satın aldılar ama benim yere de çok yeşillendiler vermedim vermem de ana baba yadigarı bunlar nasıl veririm toprak altında ters döner rahmetliler
Of be aga. Trabzondan bi arkadasim var. Gecen yil muhabbeti oldu, trabzonda turk kalmadi demissti.
Sana nasil anlatsyim Kartepede 20 yil once kartepe sirtlari yemyesildj simdi ise arap evleri, siteleri, vilalsri vsr. Adamlar 20 yilda kartepeyi arap tepesi yaptilar be abi.
Sizin orayi da isgal etmisler sanirim
aynen Ortahisar, Yalıncak, Yomra, Kaşüstü, Akçaabat/Yıldızlı, Akçaabat/Söğütlü
buralar hep bana yakın bölgeler ama bana yanaşamıyorlar yahu düşünsene adamlar metrekaresine 20.000-25.000 TL verip çeviriyor arazıyi
Goz gore gore ulkeyi satti bu tayyip cetrsi.
Kendi menleketi olan rize trabzonda bile hal ortada..
Peki oralarin insani ne alemde abi hala tayyipcilrr mi trabzon etraf bolge genel olarak?
bir kaç söz var bizim buralarda
"köpek dayak yediği kapıda yatar"
"deveye diken insana s2p atan"
bıyık burula burula kaytan insan s2le s2le şeytan olur ama bunlar akıllanmaz sanki 22 yıl önce sosyal demokrasinin kalesi değildi bu şehir
Adam nasil s2p oksadiysa demek hala da destekliyorlar desene..
Valla sedimya trabzondan arkadssim var. Belki 10 yillik arkadasim ama hala da bu capulculari destekledigi icin gecen seneden beridir konusmuyorum daha..
En son demistiki kilinjdae gelecek bisey mi degisecek, bindan iyisi mi var bi dunya hikaye konusuyordu.
Ula dolar milyor olmus, benzin dizel milyor olmus, heryer sstilmis, fabrikalar kapatilmis, yandas haricinde is yapan adam kalmamis memlekette, kizilayin bile hali ortada.
Yemin ederim bu gitse oraya kopek koysak.
1 hav evet
2 hav hayir diye karsr alsa. En azindan seciminde %50 basarili oy, secim yapar bugunden iyi olud durumumuz agam bu hal nedir?
Kendi ulkemizde el arabina hizmet etmek nedir
Ups pakketim kaç gündür erteleniyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar