Tenekeyi yeni aldım gittiği yol 200km yok gittiği şekle bak, bende bi ara kargoda çalıştım ama bu kadar görmedim, bişey olsa ödeme de yapmazlar, bu şekilde hazırlanıp kolileniyor, aldığınız ürünlerde hasarlı gelen var mı?
Olmaz mı gelmeyen gönderiyi geldik yoktunuz diye kayıt açmış teslim etmediğini teslim ettim diye ürünü nasıl taşıdılarsa yırtık pırtık geldiydi. Birin de alışveriş yaptığım yer gönderin ürünü para iadenizi yapalım dedi gönderdim ürünü 14 gün oldu iade yok aradım ürün elimize ulaşmadı dedi. Aradım şubeyi biz şimdi iade ederseniz paramızı kimden alacağız karşı ödemezse dedi. Adamlar kabul etmiş neyini ödemesin alamazsan gelirsin söylersin adamlar ürün bekliyor siz gelmiş saçma sapan iş yapıyorsunuz diyerek genel müdürlüklerini aradım. Adam konuştu siz herhalde şubeyi ziyaret etmişsiniz dedi ne alaka bir dakika siz benim şubeyi bastığımı mı iddia ediyorsunuz dedim yani öyle demeyelim de işte vs vs diye kıvırdı. Kameralar incelensin şubenin yakınından bile geçmedim böyle iftira mı atılır dedim haşladım adamı neler var neler.
Satışımız buradan var tanıdık olursa kargo ile gönderimde yapıyoruz evet, asit oranı 0.6/0.8 dizem arası değişiyor, erken hasat soğuk sıkım yapıyorum bende 25/27 derece arası sıkım
Bu derecelerde soğuk sıkım üzeri normal sıkım geçer kontünü sistem de hepsi makbuldür, bunda yağdaki nefaset oranı ve yağın zeytinde ki salımı değişir sadece :)
Şikayet ettik oralı bile olmadılar, üstünde durunca da çalışanın maaşından kesileceğini söylediler. Vazgeçtik şikayetten halıyı yıkamaya gönderdik iki kat masraf 😅