Aras kurye berbat bir kargo şirketi başka sorun yaşayan var mı?

gecen ay kargo sirketi aras olan bi yerden siparis verdim hala gelmedi ve iki defa acentede iade edildi. iletisime gectigimde cok ilgisizlerdi yani isinizi sevmiyosaniz yapmayin dimi aldiklari parayi hic haketmiyolar sizce de oyle degil mi ben sahsen akliniz varsa tercih etmeyin derim kendim adina da bundan sonra aras gordugum anda vazgecerim siparisten. allah dusurmesin yani. siz de aman diyim allah korusun olcek duruma dusmediginiz surece tercih etmeyin buyuk bir pismanlik. paramizla rezil oluyoruz kargom hala ortaliklarda yok 1 aydir. allah da bin turlu belalarini versin akliniz varsa uzak durun kelimenin tam anlamiyla berbat. kafalarina gore kargonuzu geri gonderiyolar asla teslim etmeye gelmiyolar bi de utanmadan ulasilamiyor falan diyolar yani leylek mi aras kargo mu derseniz leylek. gozu bagli ya da kor leylek mi aras mi yine leylek. ben size oyle diyim yani. zaten herkes sikayetci sikayetten gecilmiyo. en buyuk fobim bundan boyle aras kurye ve calisanlari. seytan gorsun yuzlerini. ben size oyle diyim. siz de arasla ilgili sikayetlerinizi yazar misiniz yoruma baska kimlerin hayatini skmisler gormus oluruz. sikayeti olmayan yazmasin.
Aras kurye berbat bir kargo şirketi başka sorun yaşayan var mı?