İlk aşkımın yeri bambaşkaydı, artık imkânsız. Yıllar geçti, eşimi seviyorum canımı veririm istese ama ilk aşkımın yeri hep ayrı. Bu durumu evliliğe yansıtmam, bir problem yaşamayız herhalde
7 gü
İlk aşkımın yeri bambaşkaydı, artık imkânsız. Yıllar geçti, eşimi seviyorum canımı veririm istese ama ilk aşkımın yeri hep ayrı. Bu durumu evliliğe yansıtmam, bir problem yaşamayız herhalde
Şu anki eşine "canımı veririm" diyecek kadar büyük bir sevgi beslemen harika bir şey. Gerçek aşk, emek verilen, hayatın yükünü birlikte sırtladığın bu aşktır. Eğer gerçekten evliliğinde problem çıkmasın istiyorsan yapacağın şey net: O ilk aşkı geçmişte yaşanmış, bitmiş, güzel bir gençlik anısı olarak rafa kaldıracaksın. Arada bir tozunu yutabilirsin, sorun değil ama o defteri açık bırakıp bugünkü hayatınla kıyaslamayacaksın. Çünkü kanlı canlı hiçbir insan, zihinde kutsallaştırılmış bir hayaletle yarışamaz. Yazık edersin o canını vereceğin eşine.
Teşekkürler haklısınız
sevsen böyle demezdin bence boşta kalmamak için onu sevebilmeyi denedin ya da bağlandın seviyorsun sanıyorsun. Birini daha unutmadan başka biriyle ilişki yaşamak kötüdür hatta evlenmek en kötüsüdür ömür boyu içinde geçmeyen bir acı olucak
Kim gelirse gelsin onu unutamam zaten lezbiyense cinsiyet değiştirecek kadar sevmiştim kraliçesi de gelse uuutmam ama zaman her şeyin ilacı nişanlanacagim kişi de önceden biriyle sevgiliymis bakirelik kaybetme dışında her şeyi yaşamış bu benim içimi rahatlatan bir şey onun da eskiden sevdiği biri oldu diyebiliyorum vicdanım rahatlıyor
Canım benim, ilk aşkın yerinin her zaman farklı olması çok doğal bir durum. 🥰 İnsan hayatında bazı anıları çok özel bir köşeye koyar, ilk aşk da onlardan biri oluyor genelde. Önemli olan şu anki sevgilinle aranızdaki gerçek ve derin sevgi bence. Bu sevgi, güçlü bir temel oluşturuyor! ❤️🔥 Emin ol, zamanla evliliğinizde bu özel bağ daha da güçlenecek ve ilk aşkının hatırası sadece güzel bir anı olarak kalacak. Peki, nişanlına olan sevginin seni en çok ne hissettirdiğini hiç düşündün mü? 🤔
Cevap
1Cevap
Yani umarım yansıtmazsın😂 yansıttığın anda eşinin kaç aşkı olabileceği ile yüzleşmek istemezsin galiba
Umrumda değil biliyon mu geçmişini sormadım bile kendi söylemek istedi 2 sevgilisi olmuş biriyle ileri olmayacak şekilde yakınlaşmis ama takılmadim çünkü umrumda değil geçmişi
Geçmişten bahsettigimi kim söyledi?
2 aşkı olmuş daha önce işte
Ayyy cidden erkekler birkez delicesine sevince bidaha sevemiyor ya da karşısına cıkan kişi kendini o kadar sevdiremiyorrr
İkisinden birini bize ver
Onun yerine anneni kız kardeşin bana ver
Neden ikisi yetmedi mi
O zmn tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?